Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל לפני תתחדש וגם תהנה 

ה3008 באמת רכב מהמם ואני יודע עד כמה אתה בכלל מחובר לקונצרן, למותג ועד כמה אתה יודע להעריך איכות בניה, חומרים, ניהוג, עיצוב. 

ולגבי האמינות של המנוע - זה משהו שעליך מאיים הרבה הרבה פחות מהלקוח הממוצע - אני לא חושב שזה מעולם היה אישו או שיקול עבורך. 

לגבי המתחדשת אם אני מזהה נכון זה צ'נגאן דיפאל 5? 

בכל מקרה תתחדש - מקווה שלא תשתעמם מהר מידי - כי אין לך מה לשכב מתחת לסינית הזו יותר מידי וגם לא מאמין שיהיה לך בשביל מה. 

ותהנה! תיסע בדרכים טובות איציק!!!

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

@lanosforce תודה רבה :-) 
קודם כל - כן, זיהית נכון, זו דיפאל S-05 MAX.
בנוגע למנוע (מניח שאתה מתכוון לדיזל 1.6  או 1.5) - אז ברור שה- 1.6 שהיה לי (ועדיין יש - בברלינגו) מעולם לא הרתיע אותי, זה מנוע מצויין. ה 1.5 יותר מרתיע אבל לא הרתיע אותי ברמה של "אל תקנה, זהו סוף העולם הגיע".
לטעמי - החלפה של 3008 1.6HDI כדוגמא (עד 10/2018) באחת חדשה יותר (1.5HDI) זה רק בשביל להמשיך עם דיזל צעיר יותר (הן בשנים והן בק"מ) - אחרת אין פה שום שידרוג. האוטו שלי היה עם 62,500 ק"מ, זה דמיוני בשביל דיזל מודל 2018... אין למה להחליף לחדש יותר.

וזה מביא אותי לסיבת ההחלפה - האוטו עצמו פצצה, אין לי שום תלונה עליו - אבל הגעתי למצב שבא לי לגוון. בא לי להתרגש ממשהו חדש שאני עוד לא מכיר ורוצה ללמוד אותו ולחוות אותו. החוויה כאן שונה לחלוטין - זמינות הכוח היא יותר גרועה מסם ממכר והשקט (הבידוד) רק מתבל את זה עוד  ועוד...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תתחדש, אחלה בחירה.

הזמנת כבר שמן ופילטר שמן להחלפה אחרי סיום הרצה?

• אהבתי 1

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

3008 אכן הייתה מעולה, אני זוכר כשרק יצאה לשוק הסלון שלה ניראה כמו חללית.

יצא לי גם לשבת בדיפאל, הרגשה של רכב יוקרה.

תתחדש, מעניין לקרוא סיקור על הרכב.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש. אחלה בחירה.

מי שקנה ממך את הפיג'ו עשה עסקה מצוינת. אני לא חושב שיש עוד רכב משומש שמתוחזק ברמה ובמקצועיות של הרכב שלך, וזה שווה המון. 

• אהבתי 2

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

יצא לי גם לשבת בדיפאל, הרגשה של רכב יוקרה.

תתחדש, מעניין לקרוא סיקור על הרכב.

שני הדברים שרצים לי בראש עוד מאתמול (וקשורים למה שכתבת) הם:

1. לשבת באוטו זה עניין אחד (מאוד מרווח, מושבים מצויינים), אבל נהיגה\נסיעה זה משהו אחר כבר.
מה לעזאזל עשו שם שהרכב נוח עם צמיג 245/45R20 ? זה לא הגיוני. ובכלל, יצאתי מפתח תקווה (מסוכנות סוזוקי בז'בוטינסקי) ועליתי על כביש 4 ומשם במורשה על כביש 5 מזרח לכיוון מחלף אבן העזר. אלו כבישים שאני מכיר כל סדק, פגם ושיבוש עליהם. באמת, הכביש הזה רווי תלאים של אספלט ישן וחדש ובכל רכב אחר אתה מרגיש את התחושה במעבר בשניהם - ופה, לא. כאילו אתה על אותו האספלט כל הדרך. לאן נעלמו כל הסדקים המעצבנים והשיבושים בכביש ? לא ברור.
ליד הבית יש את הפסי האטה הקבועים - וכמו כל אחד, אני יודע בדיוק את מי לעבור לאט ואת מי מהר. ועדיין, כל פס כזה אני מופתע מחדש מה לעזאזל הם עשו באוטו שהוא עובר אותם יותר מהר ויותר נוח מהרכב הקודם.

2. יקח לי זמן להתרגל לחוסר תחזוקה (מרימים מכסה תא מטען קדמי: "פה יש פתח למילוי נוזל שמשות וכאן יש גומי ניקוז ל FRUNK. חוץ מזה אין לך מה לגעת פה בכלום").
אני: :shock:

לפני שעתיים, redroze כתב:

תתחדש, אחלה בחירה.

הזמנת כבר שמן ופילטר שמן להחלפה אחרי סיום הרצה?

תודה רדזון ;-) 
הזמנתי מ CARS245 סט של פילטר שמן, פילטר מזגן ופילטר דלק. בגלל המלחמה זה יתעכב אבל מאמין שעד הטיפול הבא זה כבר יגיע (הזמנתי כבר 2 סטים, שיהיה).
:mm_tongue

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני שעה, איציק נ. כתב:

2. יקח לי זמן להתרגל לחוסר תחזוקה (מרימים מכסה תא מטען קדמי: "פה יש פתח למילוי נוזל שמשות וכאן יש גומי ניקוז ל FRUNK. חוץ מזה אין לך מה לגעת פה בכלום").
אני: :shock:

לטיפול הבא תצטרך שניים כאלה…

https://www.gadgetline.co.il/products/occupational-therapy-fidget-cube-two-models

• מצחיק 2
פורסם

פיצה.

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

איציק מה תעשה בזמן שהתפנה לך עכשיו?

בדיקת לחץ אוויר בצמיגים בכל בוקר. 

בחינת כל התפריטים ותתי התפריטים בדיקת טמפרטורת האוויר ביציאות המזגן על מנת לוודא שמה שמוצג במסך אכן קורה בפועל.

בדיקת גובה הרכב על מנת לוודא שהוא לא יורד עקב מעיכת הבולמים בגלל המשקל הגדול.

בודק עם אדי שכל אחד מ 12 הרמקולים אכן פועל בתחום התדרים שהוקצה לו ומדייק את מרכז הבמה 😜

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לדעתי זה יתחיל ב... אז קמתי בבוקר וניתקתי לה את הפלאג ביטחון בכדי לא להפוך לפחם

Pioneer TS-X150

פורסם

תתחדש. עשיתי אותו צעד לפני שלוש שנים ועברתי מדיזל (רנו) לחשמלי. האמת שהתמכרתי. לשקט, לכוח הזמין, למהירות הבלתי נגמרת והעיקר למחיר החשמל בטעינה ביתית. 

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...