Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תכניס לחישובים שלך את מחירי הביטוח לדגמים בהם אתה מעוניין. לכל אחד יש כיס שונה, לפעמים המחיר הוא לא הפרמטר הכי חשוב.

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 12 שעות, YogiBear2k כתב:

שיש דבר כזה קיה ספורטאג' היברידית

יש כבר כמה שנים קיה נירו היברידית. אותה יחידת הנעה כמו בקונה, אבל רכב קצת יותר גדול. יש הרבה כאלה משומשים.

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם (נערך)
לפני כשעה, zaf כתב:

השקה מקומית קרובה , בשבועות הקרובים. המחיר גבוה מהיונדאי , צפוי להיות בסביבת 235-250 אלף. 

אם אתה מאוד חושש להתמודד עם מוכרים,שקול להעזר בליווי בלתי תלוי של מישהו . שווה לפנות ללוחש למכוניות. שכותב כאן. 

האם בדקת את הקורולה קרוס ההיברידית? למעשה היא המתחרה הישירה של  kona בגודל ובמחיר. 

235 זה כבר מחיר של ראב4 חדש! בפרסומת אני רואה מחירים של מתחת ל 200

אני אסתכל עכשיו הקורולה קרוס, לא הכרתי אותה... תודה!

מי זה הלוחש למכוניות? אפשר להתכתב איתו בווטסאפ? זה שירות בתשלום?

לפני כשעה, Michazzz כתב:

תכניס לחישובים שלך את מחירי הביטוח לדגמים בהם אתה מעוניין. לכל אחד יש כיס שונה, לפעמים המחיר הוא לא הפרמטר הכי חשוב.

איך אני מוציא את המידע הזה?

לפני כשעה, שחר 1 כתב:

יש כבר כמה שנים קיה נירו היברידית. אותה יחידת הנעה כמו בקונה, אבל רכב קצת יותר גדול. יש הרבה כאלה משומשים.

אתה בטוח במה שאתה אומר?

ממה שאני מכיר נירו זה suv B
וכמו שפתחתי את הת'רד... ממה שאמרו הקונה עשה מתיחת פנים ל suv C

עריכה אחרונה על ידי YogiBear2k
פורסם (נערך)
לפני כשעה, YogiBear2k כתב:

אתה בטוח במה שאתה אומר?

נירו היא בוודאות c-suv, אח שלי קנה אחת 2019 לפני כמה חודשים ואני עזרתי לו בבדיקות.

עכשיו הסתכלתי (בעקבות מה שכתבת), ואני רואה שאחרי מתיחת הפנים בקונה המידות של הנירו והקונה ממש דומות. הבדלים ממש קטנים (אגב, גם הדגם הנוכחי של הנירו גדל קצת ביחס לקודם, אז הוא גדול יותר מהקונה. בהשוואה של הדגם החדש של הקונה לקודם של נירו הם כמעט אותו דבר).

עריכה אחרונה על ידי שחר 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 58 דקות, YogiBear2k כתב:

זה אומר שהקונה יותר "חדשני" מהנירו?

לא. אלה דגמים שחולקים את כל המכלולים. ההבדל בעיצוב וחבילות האיבזור שכל יבואן בוחר לייבא.

הפרטים של הלוחש מופיעים בחתימה שלו וזה שירות בתשלום.

image.png.1c6c6e14822a3ec7f623453f6358e746.png

לפני 4 שעות, YogiBear2k כתב:

בפרסומת אני רואה מחירים של מתחת ל 200

לא של הדגם ההיברידי שטרם הושק מקומית (יש רשימת המתנה שמפרסמים )

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני שעה, YogiBear2k כתב:

זה אומר שהקונה יותר "חדשני" מהנירו?

גם הנירו הוא דגם חדש

הדגם הראשון של יונדאי קונה נמכר בישראל בין השנים 2018-2023 ובשלב מסוים קיבל מתיחת פנים
הדגם החדש התחיל להימכר ב-2024

הדגם הראשון של קיה נירו התחיל להימכר בארץ ב-2016 וגם הוא קיבל מתיחת פנים. הדגם החדש הגיע ב-2023. 

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אני מתקשה להבין למה אתם ממציאים דברים, בעיקר שהם כבר פורסמו רשמית באתרים השונים.

קיה ספורטאז' היברידי כבר הושק, והוא עולה 195.0 אש"ח לאורבן או 207 לפרימיום. 

https://www.bizportal.co.il/car/news/article/20016333

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אכן פורסמו. אבל לדברי מנהל אחת הסוכנויות, נכון ליום חמישי, לא נפתחה מערכת ההזמנות ולא עלו מכוניות לתצוגה.

לגבי המחיר. המידע שקיבלתי היה מטעה. 

ממש לא ממציאים. אתה בודאי מקורב מרבים אחרים כאן מוזמן להשקות, אבל אני מניח שאתה מתבקש שלא לפרסם מידע טרם ״שוחרר״ רשמית ,

אני מניח שהשבוע הכל זמין.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

פרסמו את המחירים במספר אתרים כבר. אבל רק באתר אחד משום מה ציינו שבחו"ל התחילו או שמתחילים לשווק בקרוב דגם לאחר מתיחת פנים.

והדגם ההיברידי שמתחילים לשווק בארץ הוא לפני המתיחת פנים..

פורסם

אכן, דגם מתיחת הפנים אמור להגיע לאולמות ברבעון האחרון.

יש לא מעט מקורבים שיש בידם מידע והוא לא לפרסום גם לא כאן.

פורסם
לפני 14 שעות, zaf כתב:

השקה מקומית קרובה , בשבועות הקרובים. המחיר גבוה מהיונדאי , צפוי להיות בסביבת 235-250 אלף. 

כבר הושק (אם כי לא זמין עדיין לנסיעות מבחן) במחיר של 200k לרמת הפרימיום.

אני באופן אישי שוקל אותה, בעיקר כי הגרסא ההיברידית מגיעה עם גיר אוטומטי רגיל ולא DCT.

כרגע היבואן לא נותן הנחה אטרקטיבית מספיק. אולי בעוד כמה שבועות יצוץ איזה מבצע שקר כלשהו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...