Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מחפש להחליף את הכבל הנל בכבל יותר ארוך, נגיד. 3 מטרים..

image.thumb.png.36666b49fcf2e52457703f149ade022b.png

בכבל יותר ארוך. מצאתי בעליאקספרס רק דברים שאין להם יציאות מתאימות. למשל זה

מה אני מפספס?

פורסם

האם אין אפשרות להשאיר את המתאם או המודם במקומו ואת ההמשך לבצע עם נחושת (או אלחוט)?

אם הדבר אינו אפשרי הייתי מתחיל בהתייעצות עם ספק האינטרנט שלך. סביר שיש לו פתרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפי המחברים שצילמת - אם אני לא טועה - אתה צריך סיב אופטי SC-LC (מאפייני הפלאג\חיבור) רגיל (סינגל מוד) - כמו זה:

https://www.aliexpress.com/item/1005007959345593

בכל מקרה הייתי בודק מול הספק מה צריך.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני רכשתי מכאן:

https://www.daganm.co.il/מגשרי-תקשורת-אופטיים-ומתאמים

אתה רק צריך לוודא שאתה רוכש את הדגם המתאים לך.

• רעיון טוב! 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

ה"מודם" ממיר אופטי שלך משולב עם נתב?

אם לא, הייתי עושה מאמצים להשאיר את הממיר בקצה הסיב ולחבר כבל רשת ארוך יותר לנתב.

יש הרבה סוגים של סיבים אופטיים שלא מתאימים זה לזה. תשאל אצל הספק.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם (נערך)

אלו שני צדדי הסיב? הגדול זה SC, הקטן LC

אבל החיבור לא מגדיר את מאפייני הסיב, יש כיתוב על הסיב עצמו?

באופן כללי סיב פחות מתאים לכיפוף והשחלה, יש לו רדיוס כיפוף גדול יותר מקו נחושת. אם ניתן להשאיר את הממיר שם ומתח ממנו קו רשת רגיל לנתב האלחוטי.

אופציה נוספת היא לרכוש ממיר אופטי/נחושת, במידה והמשדר/מקלט בנתב שלך שליף

עריכה אחרונה על ידי הצילינדר השישה עשר
פורסם (נערך)

שים לב שיש שני סוגי כבלים in door. חלק מוגדר כמגשרים ומגיעים עם מחברים כמו שכתבו לך. ואלה אינם מיועדים להשחלה .

על מנת להשחיל סיב in door צריך כבל מחוזק שלמעשה שזור עם חוט מתכת שמקנה לו קשיחות , חוזק מכני ומונע שבירה (אלא אם אתה ממש אלים ומנסה לכופף ב 90 מעלות.) 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 3 שעות, zaf כתב:

שים לב שיש שני סוגי כבלים in door. חלק מוגדר כמגשרים ומגיעים עם מחברים כמו שכתבו לך. ואלה אינם מיועדים להשחלה .

על מנת להשחיל סיב in door צריך כבל מחוזק שלמעשה שזור עם חוט מתכת שמקנה לו קשיחות , חוזק מכני ומונע שבירה (אלא אם אתה ממש אלים ומנסה לכופף ב 90 מעלות.) 

תודה רבה. אני ממש לא משחיל. פורש כבל קצת יותר ארוך לכוננית. אם כך מה מתאים?

לפני 7 שעות, איציק נ. כתב:

לפי המחברים שצילמת - אם אני לא טועה - אתה צריך סיב אופטי SC-LC (מאפייני הפלאג\חיבור) רגיל (סינגל מוד) - כמו זה:

https://www.aliexpress.com/item/1005007959345593

בכל מקרה הייתי בודק מול הספק מה צריך.

זה נראה מצוין אבל ממה שאני זוכר בסיבים צריך להקפיד על הצבע, ואצלי שניהם ירוקים.. לא?

פורסם
לפני 7 דקות, mrmiki1234 כתב:

אם כך מה מתאים?

הכבל הרשום כמגשר.  יש באורכים שונים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, zaf כתב:

קישור מעולה אבל לצערי נראה לי שיוצא פי 4 יותר זול בעליאקספרס. לדעתך זה מתאים?

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
פורסם

יכול להיות, רק שים לב שעלי יכול לשלוח לך במעטפה והסיב פשוט ישבר בזמן המשלוח.

מגשר עולה בארץ כ 35 שקלים ומובטח לך שהוא תקין . 

יש מפעל בארץ שמייצר כמעט לכולם (בעיקר לחברות) ונמכר אצל דגן מולטימדיה ואחרים 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...