Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים יקרים,

תודה רבה על העצות. היום ראיתי לראשונה את הרכב שלי לאחר הגניבה והתאונה, והמראה היה פשוט מזעזע. אני מצרף תמונות שתראו בעצמכם את הנזק.

לפני הגניבה, הרכב שלי היה נראה כאילו יצא עכשיו מסוכנות הרכב. זה פשוט שובר את הלב לראות אותו במצב הזה.

toyota_after_stealing.jpeg

toyota_After_stealing2.jpeg

toyota_after_3.jpeg

עריכה אחרונה על ידי giladus
  • מבאס 7
פורסם

יכאב לך הלב יותר כשהרכב יוצג במגרש רכב כיד 1 מפרטי ללא תאונות ואחרי תספורת ק”מ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לפחות הגנב מאושפז עם אזיקים?

או שהוא שוחרר בדלת המסתובבת של משטרת ישראל, 

כדי שמחר יוכל לבוא לגנוב עוד רכב?

• מבאס 1
  • מעניין 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

המדינה לא אחראית לרכושו הפרטי של אדם למעט מה שמוגדר תחת חוק מס רכוש וקרן פיצויים. לגבי החלק השני, אשאיר למשפטנים כי כמובן שאפשר להתפלפל בנושא.

פורסם
לפני 6 שעות, discoTD5 כתב:

רק אם השמאי של חברת הביטוח יתעקש לתקן את הרכב ולהחזיר לך אותו

שמאי שיתעקש על זה צריך לשלול לו את רישיון השמאות... לדעתי במקרה הרע ביותר (מבחינת הסביבה) האוטו יהיה אובדן להלכה וישופץ על ידי חאפרים, ובמקרה הסביר הוא יהיה טוטאל לוס וירד מהכביש, כך או כך פות"ש לא יצטרך להתעסק איתו.

• אהבתי 2
פורסם

חברות הביטוח נוהגות לתבוע את הגנבים על נזקיהן? והאם יש הבדל בין גנב ישראלי לפלסטיני?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 11 שעות, 3n כתב:

העלות של החלפת כריות האויר לבדם הופכת את הרכב לטוטאל מוחלט.

עלות החלפת כריות אויר בשטחים - עולה 2000 ש"ח. אני מאמין שבישראל המחיר לא היה רחוק אם היה לכך שוק

תכל'ס אני לא באמת מבין למה פתיחת כריות אויר, מהווה סיבה להכריז על הרכב כטוטאלוס

פורסם

ומה מכניסים לך במקום? בלון של יומולדת?

מערכת כריות האוויר היא מערכת מורכבת, במקרה פרישה שלהן צריך להחליף כריות, סליל שעון, מחשב ניהול כריות אויר, חגורות בטיחות כולל קדם המותחנים ושאר האבזרים. ואת החיישנים. וזה בלי לדבר על כך שתאונה שגורמת הפעלתן לעולם תהיה במהירות שבה ייגרנו נזקים משמעותיים למבנה הרכב.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב ידיעתי, מחירי השוק של רכבי טויוטה RAV4 יד שניה, כפי שניתן לראות באתר 'יד 2' ובפועל בשוק, עולים באופן ניכר על מחיר המחירון המקובל, בפער ממוצע של כ-20,000 ש"ח. בהתחשב בפער משמעותי זה, האם מדיניות חברת הביטוח מאפשרת במקרים של אובדן מוחלט של רכב, פיצוי החורג ממחיר המחירון, על מנת לשקף בצורה מדויקת יותר את הנזק הכלכלי שנגרם למבוטח?

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...