Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני זקוק לעזרה דחופה. רכב שלי (טויוטה ראב 4) נגנב על ידי בן מיעוטים. לאחר מרדף משטרתי, הגנב איבד שליטה וריסק את הרכב על קיר. הרכב ניזוק קשות ואני צריך שמאי רכב טוב ומקצועי שיעריך את הנזק.

אני מחפש שמאי רכב מומלץ באזור המרכז/גוש דן, שיוכל לתת לי הערכה אובייקטיבית ומקצועית.

אודה לכם על המלצות וטיפים.

תודה מראש!

פורסם (נערך)

מצטער לשמוע,
אגב מתוך סקרנות, מדוע אתה זקוק לשמאי חיצוני, האם הנזק לא מוביל להשבתה של חברת הביטוח?
אני לא חושב שהייתי מתקן אותו אם ניזוק באופן כה חמור.

מצרף טלפון של שמאי שעזר לי רבות בשם טלרז -0504077731
אתה יכול לפנות אליו בוואטסאפ הוא רספונסיבי ואולי יספק לך מענה בהול מבלי שתצטרך להמתין למחר.

עריכה אחרונה על ידי GTI33
מכיוון שדחוף לך
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בהחלט, אבל במקרים גבוליים אולי ניתן לדיון איתו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ברור לפי התיאור מה קרה לרכב.יש תמונות? שנה? מה גובה מחירון?

אם הריסוק רציני ונפתחו כריות אויר - סביר להניח שהרכב יושבת. המתן לשמאי של הביטוח. במקרה והוא לא יאשר הורדה אזי תוכל להגיש חוו”ד נגדית כנ”ל.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 10 שעות, tinoki כתב:

לא ברור לפי התיאור מה קרה לרכב.יש תמונות? שנה? מה גובה מחירון?

אם הריסוק רציני ונפתחו כריות אויר - סביר להניח שהרכב יושבת. המתן לשמאי של הביטוח. במקרה והוא לא יאשר הורדה אזי תוכל להגיש חוו”ד נגדית כנ”ל.

לא ברור מההודעות אם יש ביטוח מקיף/צד ג'. אולי בגלל זה הדחיפות לשמאי פרטי. 

פורסם

כמו שאמרו - אין צורך בשמאי פרטי. תפנה לחברת הביטוח שישלחו שמאי. אם הוא ישבית את הרכב, מעולה. אם לא, תתקדם משם עם שמאי פרטי.

פורסם
לפני 13 שעות, רפי לין כתב:

כבר המליצו לפני אז אם בכל זאת יהיה צורך, זאב סינדל

טל' 052-2455405.

בברכה  -  רפי לין

התעסקי איתו ב3 תאונות בחור חביב יעיל ומועיל,

מאיר פנים, מסביר יפה את התהליך, 

משתף במהלך האירוע, מתנהג כמו חבר טוב, ולא מתנשא על הלקוח (לצערי היה לי פעם שמאי שהיתי צריך לריב איתו ולהוכיח לו על נזק שנעשה לי בתאונה, סחבתי את השמאי למוסך שלי שיוכיח לו)

אבל זאב סינדל אחלה גבר!

• אהבתי 3
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...