Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 שעות, KipodYam כתב:

יש דגמים שאין להם פילטר כזה?

ה MIDEA (לפחות בתקופה שאנחנו קנינו) מגיע בלי הפילטר הזה והניקוי של המאייד סתם מעצבן, עד שלקחתי חתיכת פילטר מזגן גדולה ומדדתי וחתכתי עם מספריים והכנסתי פנימה ומאז אני מנקה רק אותו והמאייד נשאר נקי. בסופו של יום זה עדיין מכשיר של 2000 שקל, יעבוד 3-5 שנים זה מעולה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, KipodYam כתב:

יש דגמים שאין להם פילטר כזה?

דירוג אנגרטי - מבין שיש תקינה חדשה. אז כל הA++++ זה בתקינה הישנה.

כרגע אנחנו לא עושים מייבשים ברצף. אבל להשכיב 3500 שח על מייבש נראה לי הזוי.

מידאה - איך זה עושה 10 קילו אם זה תוף כמו של 8 קילו? פשוט עוד זמן? ממה שהבנתי מהצאט לגבי AEG - מכונה של 9 קילומלעומת 8 פשוט מתחילה מזמן מקסימלי גבוה יותר...  השאלה איך השירות של המילטון מי הנותן שירות שלהם, אם יש בכלל חלקים.... או שפשוט לא מתקנים. במחיר הזה, אני רוצה בעיקר מוצר שיעבוד טוב 3 שנים, 5 שנים. כנראה שמעבר לזה, בונוס.

רק במייבשי בוש וסימנס יש פילטר ספוג שחור שמגן על הרדיאטור.

פורסם

כן, באמת רק בבוש וסימנס יש את הפילטר הזה, שנראה כמו משהו מעלי אקפרס ואני בטוח שאפשר לקנות שם חלופי. פילטר ספוג שחור פשוט, רק עם עם כמה חורים.

באלקטרולוקס קונדסור בקושי היה יוצא מוך מהרדיאטור. אני רוצה לתקן, ההנהלה פחות. בתכלס מכשיר שעבד פעם בשבוע, מדי פעם פעמיים בשבוע. כלום בשביל מייבש ישראלי ממוצע. אמנם בן 11 אבל לא עבד הרבה. יש לו רצועה בד כזאת שיצאה ונראית שלמה. זה לא מסתובב בלי הרצועה. זה רצועות שנמצאות בין הדפנות של התוף (החלק האחורי והקדמי לא מסתובבים במייבש, רק התוף הגליל).

באיזה חנות המליצו לי על משהו סיני, רק שלא היה לו בכלל שום גישה לניקוי הרדיאטור... הזוי לגמרי. אולי זה מאחורה וצריך להוציא את זה. לא יפתיע אותי.

לגבי דירוג - בדקתי שוב - יש תקן ישן ויש חדש. הA++++ של התקן הישן לא ישאר ככה בחדש. איך לדעת? בצד למטה איפשהוא כתוב 2012 בתקן הישן, 2023 בחדש.

יאוש.

חשבתי אלקטרולוקס קונדסור  -אבל בגדול יש להם את הביקורות הכי גרועות בזאפ, אומרים שזה מיוצר בסין וכבר לא באירופה.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, KipodYam כתב:

כן, באמת רק בבוש וסימנס יש את הפילטר הזה, שנראה כמו משהו מעלי אקפרס ואני בטוח שאפשר לקנות שם חלופי. פילטר ספוג שחור פשוט, רק עם עם כמה חורים.

באלקטרולוקס קונדסור בקושי היה יוצא מוך מהרדיאטור. אני רוצה לתקן, ההנהלה פחות. בתכלס מכשיר שעבד פעם בשבוע, מדי פעם פעמיים בשבוע. כלום בשביל מייבש ישראלי ממוצע. אמנם בן 11 אבל לא עבד הרבה. יש לו רצועה בד כזאת שיצאה ונראית שלמה. זה לא מסתובב בלי הרצועה. זה רצועות שנמצאות בין הדפנות של התוף (החלק האחורי והקדמי לא מסתובבים במייבש, רק התוף הגליל).

באיזה חנות המליצו לי על משהו סיני, רק שלא היה לו בכלל שום גישה לניקוי הרדיאטור... הזוי לגמרי. אולי זה מאחורה וצריך להוציא את זה. לא יפתיע אותי.

לגבי דירוג - בדקתי שוב - יש תקן ישן ויש חדש. הA++++ של התקן הישן לא ישאר ככה בחדש. איך לדעת? בצד למטה איפשהוא כתוב 2012 בתקן הישן, 2023 בחדש.

יאוש.

חשבתי אלקטרולוקס קונדסור  -אבל בגדול יש להם את הביקורות הכי גרועות בזאפ, אומרים שזה מיוצר בסין וכבר לא באירופה.

זה לא רק הפילטר, זה גם המתקן שמקבע אותו, אתה צודק שזה אביזר מאוד פשוט.

מוזר ששאר היצרנים לא מתקינים כזה.

לגבי, aeg קונדנסור.

עובד מצויין!

תוף 7קג כותנה מייבש בשעה וחצי.

הבעיה שיש לו מפוח בחלק התחתון שפולט חום די חזק.

לפי דעתי עדיף שיהיה חלון מולו.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תוכן חדש...