Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לא מזמן הוצאתי רישיון והחלטתי לרכוש רכב אבל לא יודע איזה לקחת 🤔

מחפש רכב אוטומט/ידני

התקציב בין 30 ל35 אלף

רוצה רכב אמין, חסכוני בדלק, חלקים זולים להחלפה (אני מבקש הרבה, אבל אני בטוח שיש כאלה)

פורסם

לא סיפרת דבר על מה שהרכב יצטרך לעשות: לנסוע 5,000 ק״מ בשנה או 20,000 ק״מ בשנה?  אתה נוסע בדרך כלל לבד, בזוג או עם 3 נוסעים? אתה צריך רכב קטן לחניה בעיר או רכב נוח לשיוט בכביש המהיר? תתחיל בלהגדיר צרכים, רק אחרי זה חפש רכב.

שנית - כספית: מה כולל הסכום שציינת? האם רכב נטו או גם ״יישור קו״ (טיפולים חיוניים כדי שהרכב לא יבגוד בך על ההתחלה)? האם אתה מביא בחשבון הוצאה של 2,000 ש״ח בחודש לאחזקת הרכב  ויש לך מקור מימון? אתה יודע - צריך לשלם לביטוח (הרבה! אתה נהג חדש), לטיפולים ותיקונים, לרישוי, לדלק ועוד כהכנה וכהנה, וזה לא כסף קטן.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

לא סיפרת דבר על מה שהרכב יצטרך לעשות: לנסוע 5,000 ק״מ בשנה או 20,000 ק״מ בשנה?  אתה נוסע בדרך כלל לבד, בזוג או עם 3 נוסעים? אתה צריך רכב קטן לחניה בעיר או רכב נוח לשיוט בכביש המהיר? תתחיל בלהגדיר צרכים, רק אחרי זה חפש רכב.

שנית - כספית: מה כולל הסכום שציינת? האם רכב נטו או גם ״יישור קו״ (טיפולים חיוניים כדי שהרכב לא יבגוד בך על ההתחלה)? האם אתה מביא בחשבון הוצאה של 2,000 ש״ח בחודש לאחזקת הרכב  ויש לך מקור מימון? אתה יודע - צריך לשלם לביטוח (הרבה! אתה נהג חדש), לטיפולים ותיקונים, לרישוי, לדלק ועוד כהכנה וכהנה, וזה לא כסף קטן.

1. מתכוון לנסוע בעיר, ופעם-פעמיים בשבוע לצאת מחוץ לעיר ולנסוע רחוק לעיר אחרת

2. בדרך כלל נוסע לבד

3. שיהיה נוח לשיוט בכביש 

4 סכום שציינתי לא כולל טיפולים (לקחתי בחשבון גם שאני נהג חדש וצעיר) מקור מימון יש

פורסם

הייתי בודק רנו קליאו ידנית 0.9 טורבו או את אחותה דאציה סטפווטי שתהיה נוחה יותר.

איביזה ידנית גם אופציה טובה אך תהיה יקרה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...