Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב אמין

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אחרי חיפושים מסויימים החלטתי למקד את החיפוש שלי ורציתי לשאול מה ההמלצות של חברי הפורום.

אני מחפש רכב בערך שנת 2022 ומעלה, משפחתי, קרוסאובר, או ג'יפון, מנוע לא חשמלי. אפשר היברידי. חשוב תא מטען בגודל לא קטן במיוחד, כי לפעמים אני אצטרך להכניס אליו כסא גלגלים.

כמובן שנוחות ואיבזור זה אחלה והם גם גורמים בשיקול, אבל הכי חשוב לי אמינות לשנים, וזאת השאלה המרכזית, איזה מכונית בקריטוריונים האלה נחשבת לאמינה, עד עכשיו הסתכלתי בעיקר על אסייתיות (חוץ מניסאן), האם אני מוגבל להן באמת?

ומה הן הצעות חברי הפורום?

תודה.

פורסם

לפי איך שרשמת את הדרישות ( בלי תקציב, משום מה ), הרכב המתאים יהיה טויוטה קורולה ספייס ( סטיישן) היברידית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לא ברורה כמות הנסיעות השנתית ( סעיף דלק), העדפה,  בכל זאת, רכב משפחתי או ג'יפון.

אם נוסעים מעט מאוד בשנה,  אפשר לשקול מיצובישי אאוטלנדר 5 מקומות, קיה ספורטאז' / יונדאי טוסון  - רק עם מנוע 2.0.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמות נסיעות לא גדולה, אז ברור שעדיף חסכוני בדלק, אבל זה לא גבוה בסולם העדיפויות.
מעדיף קרוסאובר או ג'יפון בכללי, על משפחתית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...