Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלוויזיה TCL או סמסונג/LG?

davemustaine87

פוסטים מומלצים

מעוניין בטלוויזיה 65 אינץ. 

כרגע יש טלוויזיה 43 אינץ של TCL כבר 3 וחצי שנים ומאוד מרוצה ממנה. 

על LG וסמסונג אני שומע לא מעט על יחס של יבואנים וכו', שזה כשלעצמו בעייתי, כי אני לא רוצה לדעת בכלל מי היבואן במסגרת תקופת האחריות. 

מה אתם אומרים? יש טעם לפזול לכיוון הקוריאניות? ההבדל במחיר הוא לא משמעותי. 

השימושים מאוד פשוטים. הטלוויזיה מחוברת למחשב ואני רואה סטרימינג ,יו טיוב וספורט, ב-720P ו-1080P. נדיר מאוד שב-4K. שום שימוש מעבר לזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך tcl ואתה מרוצה

ואתה שומע דברים לא טובים על האחרות

והן גם עולות יותר

אז למה שתרצה לפזול לשם?

יש אגב בויקטורי jvc 70 אינץ ב-1500₪ במסגרת זה שהם מביאים מדי פעם מוצרים ספציפים במחירים סופר נמוכים. הייתי הולך על זה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 49 דקות, Nakamichi כתב:

אז למה שתרצה לפזול לשם?

לכאורה אין סיבה, אבל רציתי לדעת מה חושבים פה כי אני לא מבין גדול בתחום. 

JVC זה לא חברת מדבקה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

JVC חברת מדבקה, אם אתה באמת הולך לצפות בטלויזיה ולא פשוט להפעיל אותה באיזה חדר המתנה, לא הייתי נוגע. 

לי בסלון יש LG נאנו סל, אחרי שה LG הקודמת התחילה לזייף בגיל 4 (חטפה כמה מכות מהילדים על הדרך). 

לצרכים שלי היא מספיקה, אני לא צופה אדוק ועומק השחור לא באמת מעניין אותי. 

יש לה שלט Air Mouse שזה נחמד, לדעתי בסמסונג אין. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל מותג יש מספר דגמים במספר רמות. אני תמיד הולך לחנות ולוקח את ההכי זולה שמעליה אני לא רואה שיפור בתמונה ואת ההשוואה אני עושה מול ערוץ טלויזיה או יוטיוב באותו השידור.
אחרי כמה סמסונגים ברצף הפעם לקחתי טיסיאל ומאוד מרוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנחנו גם עם TCL 75 בסלון ועוד 2 של 42 בחדרים (ב2 החדרים הנוספים יש HAIER שהוא סביר)

הTCL מצוין אני גם מאוד מרוצה ממנו, איכות תמונה טובה ומחיר מצוין ועד כה כמה שנים בלי תקלות.

החיסרון העיקרי בעיניי זה שהחומרה שמפעילה את האנדרוידTV קצת חלשה אז הממשקים של כל האפליקציות מגמגמים אז צריך סטרימר חיצוני. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

לכל מותג יש מספר דגמים במספר רמות. אני תמיד הולך לחנות ולוקח את ההכי זולה שמעליה אני לא רואה שיפור בתמונה ואת ההשוואה אני עושה מול ערוץ טלויזיה או יוטיוב באותו השידור.
אחרי כמה סמסונגים ברצף הפעם לקחתי טיסיאל ומאוד מרוצה.

זה מזכיר לי סיפור,

לפני כעשור חבר היה עובד באחת מרשתות החשמל הגדולות והראה לי טריק! טלויזיות שהם קנו במחיר טוב והרווחיות במכירה שלהן גבוהה או טלויזיות שיש עליהן מבצעים ורוצים להעיף מהמלאי (עליהן הבונוס על מכירה היה גבוה יותר) הם היו מחברים מאחורה עם כבלים עבים ואיכותיים שהיו משפרים את איכות התמונה. הוא הראה לי איך כשהוא מחליף חזרה לכבל הפשוט והדק, שבו גם מחוברות 90% מהטלויזיות בתצוגה, איכות התמונה יורדת, ממש ראיתי את ההבדלים לעומת המצב הקודם.

אז בפועל בדיקה כזו לא בהכרח יעילה, פשוט יוצא כך שאתה מכוון לטלוויזיות ממוצעות ולא להכי זולות בחנות, גם הדרישות שלך הן לא בשמיים (לא גיימר או כזה שמפריע לו הבדל בין שחורים ב-OLED) ולכן אתה בהכרח תצא מרוצה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שלך עבד עליך כמו שהוא עובד על הלקוחות... אין שום קשר בין עובי הכבל לאיכות התמונה ושום כבל לא "משפר" איכות תמונה.

יש כבלים שלא תומכים ב-4k אבל זה סיפור שונה לגמרי ולא קשור לאיכות אלא לתקן.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא עבד עלי תהיה בטוח, ראיתי בעצמי הבדל מוחשי. חיבר וניתק כמה פעמים.

אולי החנות משדרת לכל הטלויזיות ב-4K אבל לא כולן מחוברות עם כבל תומך, אין לי מושג.

גם זה היה לפני עשור, אז אולי זה היה ההבדל בין 720P לבין FULL HD.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, TZR84 כתב:

החיסרון העיקרי בעיניי זה שהחומרה שמפעילה את האנדרוידTV קצת חלשה אז הממשקים של כל האפליקציות מגמגמים אז צריך סטרימר חיצוני. 

לא השתמשתי בזה מעולם, אז בכלל לא משנה. 

אני כניראה אמשיך עם TCL רק בגודל גדול יותר. תודה לעונים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, TZR84 כתב:

החיסרון העיקרי בעיניי זה שהחומרה שמפעילה את האנדרוידTV קצת חלשה אז הממשקים של כל האפליקציות מגמגמים אז צריך סטרימר חיצוני

כנראה שבדגם שלי הוא החומרה יותר חזקה ("85. לא זוכר דגם מדוייק). מריצה את כל האפליקציות חלק לחלוטין ובלי גמגומים (יס, פריטיוי, נטפליקס וקודי).

לפני שעה, Shmelov כתב:

ה מזכיר לי סיפור,

לפני כעשור חבר היה עובד באחת מרשתות החשמל הגדולות והראה לי טריק! טלויזיות שהם קנו במחיר טוב והרווחיות במכירה שלהן גבוהה או טלויזיות שיש עליהן מבצעים ורוצים להעיף מהמלאי (עליהן הבונוס על מכירה היה גבוה יותר) הם היו מחברים מאחורה עם כבלים עבים ואיכותיים שהיו משפרים את איכות התמונה. הוא הראה לי איך כשהוא מחליף חזרה לכבל הפשוט והדק, שבו גם מחוברות 90% מהטלויזיות בתצוגה, איכות התמונה יורדת, ממש ראיתי את ההבדלים לעומת המצב הקודם.

אז בפועל בדיקה כזו לא בהכרח יעילה, פשוט יוצא כך שאתה מכוון לטלוויזיות ממוצעות ולא להכי זולות בחנות, גם הדרישות שלך הן לא בשמיים (לא גיימר או כזה שמפריע לו הבדל בין שחורים ב-OLED) ולכן אתה בהכרח תצא מרוצה.

היום הטלויזיות לא מחוברות עם כבלים אלא ב WI FI. אם תשווה את אותו המקור ואותה התכנית זה נטו הטלויזיה ואני כם מתאים את התצוגה למה שנוח לי. לא מצב חנות.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש TCL 65c735 כבר שנה וחצי ואני מרוצה.

לאחותי יש כבר כמה חודשים TCL 65c745 שזה פשוט דגם אחד אחרי מאותה סדרה והיא גם מעולה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Shmelov כתב:

הוא לא עבד עלי תהיה בטוח, ראיתי בעצמי הבדל מוחשי. חיבר וניתק כמה פעמים.

אולי החנות משדרת לכל הטלויזיות ב-4K אבל לא כולן מחוברות עם כבל תומך, אין לי מושג.

גם זה היה לפני עשור, אז אולי זה היה ההבדל בין 720P לבין FULL HD.

לא בהכרח עובי הכבל, אבל בהחלט משחקים בתצוגות של הטלוויזיות כדי שהרווחיות יראו ותר טוב. להרבה טלוויזיות יש מוד לצפייה בחנות בדיוק למטרה הזו.

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...