Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על רכב סטנדרטי מ-2013.

קניתי את המערכת הזאת לפני 3 וקצת שנים, לפני כחודשיים נראה שנגמרה לה הסוללה והיא בקושי עובדת:

https://www.aliexpress.com/item/1005001276620125.html

מתלבט אם לקנות שוב את אותה אחת או משהו אחר.

כמו המערכת הנ"ל, מעדיף משהו סולארי עם חיבור חיצוני של חיישנים לצמיג.

תודה

עריכה: כרגע החניה הקבועה שלי היא יחסית מקורה (יש קצת שמש לא ישירה בצדדים) ואני לא נוסע יותר מדי, האם יש לזה השפעה על כמה זמן יחזיק המוצר הסולארי?

עריכה אחרונה על ידי DeL0rean
פורסם

רשום שם שניתן להחליף את הסוללה (ביחידות  מדידה לפחות). למה לא לנסות זאת?

או שהבעיה במוניטור? אם כן, האם חשמל קבוע גורם לו לעבוד באופן תקין? מניח שאפשר גם להחליף שם רכיבים אם מתעקשים.

פורסם (נערך)

הבעיה במוניטור, לא בחיישנים עם הבטריות.

חשמל קבוע גורם לו להתחיל לעבוד - אבל אחרי חצי שעה בערך גם עם חשמל קבוע הוא מתחיל להתחרפן ולצפצף ולהבהב שתכף נגמרת לו הסוללה

עריכה אחרונה על ידי DeL0rean
פורסם

אם כבר נפתח שרשור בנושא... היש המלצה למערכת כזאת עם מינימום רכיבים וחיווט? בשאיפה, חיישנים פשוטים עם סוללות שניתן להחליף ואפליקציה בטלפון שקוראת את הנתונים. ברור לי שזה יהיה סיני, אבל רצוי שלא יהיה סיני מדי (כלומר עם אפליקציה יציבה יחסית וקלה לשימוש). הלכתי לאיבוד מרוב מבחר באמאזון ועליאקספרס.

תודה מראש.

פורסם (נערך)

אם קנית את ה T86-WFSliver אז ניתן לפרק את החיישן ולהחליף סוללה (תופסים את החלק התחתון עם שפיץ פלייר ומסובבים את המכסה), שלוש שנים זה מכובד לסוללת כפתור כזו.

בדוק אם יש לך כניסת הזנת מתח בקופסה (USB או שקע), זה יחסוך את התלות בתא שמש.

ד"א, בדקת אם המערכת הזו בכלל עובדת? מניסיון עם משהו סיני דומה גיליתי כי זה ממש לא אמין, הוצג לי 36 PSI בזמן שנסעתי על הג'נט...

לפני 7 שעות, Derish כתב:

היש המלצה למערכת כזאת עם מינימום רכיבים וחיווט?

אשמח גם להמלצה, כל ה TPMS שקניתי עד עכשיו היו מאוד מאכזבים. האחרון שקניתי עם חיבור BT5 שאמור להתחבר לטלפון פשוט לא התחבר והתמיכה הסינית לא הייתה ממש שימושית.

עריכה אחרונה על ידי Haim_gds
תוספת
פורסם
לפני 10 שעות, DeL0rean כתב:

הבעיה במוניטור, לא בחיישנים עם הבטריות.

חשמל קבוע גורם לו להתחיל לעבוד - אבל אחרי חצי שעה בערך גם עם חשמל קבוע הוא מתחיל להתחרפן ולצפצף ולהבהב שתכף נגמרת לו הסוללה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...