Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי telluride yks לאמבולנס?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי דניאל נהג אמבולנס מהדרום.

לפני כשבועיים הייתי בנסיעת חירום בדרכי לבית חולים במרכז הארץ כאשר במהלך הנסיעה הרגשתי רעידות חזקות במהירות של כ 150 קמ"ש. נקטתי בצעדי חירום ועצרתי בצד הדרך בביטחה והזעקתי רכב חלופי.

לאחר בירור קצר ראיתי כי צמיג חדש יחסית מתוצרת סין מדגם telluride yks שהורכב לפני פחות מ 3 חודשים התנפח וקיבל צורה של ביצה אך למזלי הצמיג לא התפוצץ.

שמעתי על מיקרה שנגמר רע בכביש 6 כאשר רכב מישטרתי מסוג סוואנה התהפך ואדם אחד נהרג.

בתחקיר נאמר כי צמיג זול מתוצרת דומה לנ"ל התפוצץ וגרם להתהפכות הרכב...

האם ידוע למישהו על סוג הצמיג המדובר?

ואו איכן אוכל למצוא מידע על הנ"ל?

תודה

דניאל.

פורסם

לא ברור כל הקטע הזה של הצמיגים מסין.

לא זולים עד כדי כך ששווה להעדיף אותם על משהו איכותי / סביר...

בשביל חסכון של 50-70 ש"ח לצמיג, זה פשוט לא שווה את זה...

גם לא ברור למה מד"א/ כוחות הבטחון / משטרה , לא עושים חוזה עם אליאנס המקומית.

הצמיגים שלה אמנם לא ספורטיביים אבל מספקים את הסחורה בצורה טובה , ובטוח הרבה יותר

זולים מזבל סיני.

כך הם גם יזרימו קצת כסף לכלכלה המקומית.

אופציה נוספת היא לייבא GOODYEAR בכספי דולר סיוע...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שמעתי על מיקרה שנגמר רע בכביש 6 כאשר רכב מישטרתי מסוג סוואנה התהפך ואדם אחד נהרג.

בתחקיר נאמר כי צמיג זול מתוצרת דומה לנ"ל התפוצץ וגרם להתהפכות הרכב...

קודם כל, ברוך הבא לפורום.:smile:

אם מדובר באותו סוג צמיג, אז אני זוכר שהמשטרה (אם אני זוכר נכון, השב"ס) הגבילה את מהירות הנסיעה בשימוש בצמיגים הנ"ל ל-80/90 קמ"ש (אני לא זוכר בדיוק). שווה בדיקה, תקדים תרופה למכה.

עריכה: תעשה חיפוש ב-YNET. הנושא פורסם שם.

• תוכן חדש...