Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

באחת מהמכוניות שלי (וליאנט 73) יש לי להחליף הרבה חלקים (תושבות, תפוחים ועוד כל מיני גומיות וברזלים). דיברתי אם משהו והוא אמר לי שבמקרה הטוב יעלה לי 800 שקל להכל ושזה יקח המון זמן כי צריך למצוא מי מחזיק כאלה חלקים לרכב כזה מהשנתון הזה. אני עשיתי קצת שיעורי בית ומצאתי אתר אינטרנט בארה"ב שמחזיק פחות או יותר את כל מה שאני צריך במחירים מצחיקים (מה שאמרו לי יעלה בארץ 60-70 שקל שם עולה 2-3 דולר). עכשיו לשאלות:

1. משהו פה הזמין פעם חלקים לרכב מחו"ל ויודע אם/כמה מכס לוקחים?

2. יש איזה הגבלת משקל/ גודל שאני צריך לדעת על?

פורסם

אין הגבלת משקל.

יש מכס, לפי ערך החלק בארץ.

המיסוי מחושב מכה פרמטרים.

אני שילמתי על טורבו שעלה לי 200 דולר 600 ש"ח מיסים.

בהצלחה.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אם אני לא טועה, חבילה שערכה מעל 50 דולר סבירה יותר להיעצר במכס, להיבדק, ותשלם עליה מע"מ ומכס כחוק.

עד 50 דולר, ברוב המקרים, לא תהיה בעיה, ולא תשלם כלום פרט למשלוח...

בכל מקרה, תוכל לבקש מהחנות בארה"ב להצהיר שתכולת החבילה היא מתנה, ואז הסיכויים שתשלם משהו, אם בכלל קלושים למדי...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בכל חבילה מצוין תוכנה ועלותה על הקופסה - בדרך כלל מתחת ל-50 דולר אין מכס (לא יודע אם לחלקי חילוף יש תקנה אחרת - זה מה שאני מכיר).

...Carpe Diem

• תוכן חדש...