Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס אקטיב 1500 שנת 2021

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לקראת קנייה של פורד פוקוס אקטיב שנת 2021 מנוע 1500

ראיתי שיש חוות דעת טובות לפני 3 שנים לרכב חדש

אשמח אם למשהו יש מסקנות מנהיגה ברכב אחרי כמה שנים

פורסם

אם מדובר באקטיב x, יש בפורום כמה שרשורים בעניין. ה St line עם אותו גיר ומנוע. 

כדאי לבדוק היטב את התנהגות הגיר והמולטימדיה לפני רכישה. 

המולטימדיה לא מצטיינת. 

פורסם

לי יש את ה-st-line שנת 21, מנוע 1500, עם הגיר הפלנטרי (8 הילוכים).

הרכב אצלי מההתחלה, ללא שום תקלות מיוחדות, עומד על כ-55K ק"מ ומלבד טיפולים שוטפים לא היתה שום בעיה.

לא ברור לי הכוונה של הבחור שכתב לפני לגבי התנהגות הגיר - לא שמתי לב למשהו מיוחד.

לגבי המולטימדיה - מדובר בסופו של דבר באנדרואיד אוטו או אפל קאר פליי. אם אתה לא מחבר את הסלולר שלך - אז מדובר במערכת בסיסית שאין בה משהו מיוחד.

כל תפעולי המזגן ושאר הירקות עדיין נעשים דרך כפתורים פיזיים.

• אהבתי 1
פורסם

אין הבדל במנוע ובהילוכים.

ה-ST-LINE היא בעלת מראה ספורטיבי יותר - מונמכת יותר, מתלים בכוונון שונה, גריל קדמי שונה וחצאיות, חתך צמיגים שונה (אאל"ט), דוושות ספורטיביות, מתגי העברת הילוכים בהגה, הגה קטום.

• מעניין 1
פורסם

מכרתי שבוע שעבר פוקוס 2020 אצלי ארבע שנים וחודשיים דגם st line ללא שום בעיות ותקלות גם המולטימדיה נחמדה ויש לה סאונד טוב.

הרכב נמכר בקלות יום לאחר הפירסום מעל מחירון משוקלל .בקיצור מומלץ

IMG_0150.jpeg

IMG_0147.jpeg

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

פות"ש מדובר ברכב מהנה,

אמנם נוקשה ופוגע בנוחות בעיקר בעיר אך התנהגות ספורטיבית,

כמה נקודות שהפריעו לי:

1. לי היתה צריכת שמן כליטר כל 5k ק"מ כנראה שזה היה משהו ברכב שלי כי בינתיים לא שמעתי על אחרים עם אותה בעיה למעט איזה שניים מליסינג מהעבודה בקבוצת פייסבוק.

2. בשיוט בינעירוני יש רעידה מגעילה בין 90 - 110 קמ"ש בהילוך אחרון (אוטומטי כמובן), הייתי מוריד הילוך ואז זה נעלם, אך גם לא שקט וחסכוני כמו הילוך אחרון, לי זה היה נוראי ואף לפעמים הרגשתי בחילה.

3. צריכת דלק מטורפת, היו לי לפעמים הרבה נסיעות עירוניות 7.5 ק"מ לליטר בממוצע, בינעירוני היה כבר סביב ה12-13 לליטר.

4. מנגנון הkeyless התקלקל לי כמה פעמים, ניתוק מצבר רכב לחצי שעה היה פותר

5. הטעינה האלחוטית לטלפון כנ"ל, ניתוק מצבר רכב לחצי שעה היה פותר

6. היו לי כמה פעמים השהיות במצלמה אחורית ואפילו כמה פעמים קיבלתי שגיאה על תקלה במצלמה ולא עבדה, כיבוי והדלקת הרכב פתרו את הבעיה

7. כמה פעמים תוך כדי נסיעה קיבלתי שיש שגיאה במערכת בקרת השיוט האדפטיבית, זה היה קורה לי בעיקר בפקקים, הבעיה שמאותו רגע הבקרת שיוט הפסיקה לעבוד על כיבוי הרכב המתנה של איזה דקה ואז זה חוזר.

8. והמולטימדיה נוראית, הבנתי שבסוף היו כמה עדכוני תוכנה, לא יודע כמה זה נכון ואם פתר את הבעיות, אך היתה משתהה, כמעט כל יומיים נתקעת על שעה 02:00 בחצות ואז הטלפון מסרב להתחבר, לפעמים זה היה מסתדר אחרי כמה שניותף לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים רק אחרי כיבוי והנעה מחדש.

תבדוק היסטוריה במוסך, כדי לוודא שזה לא איזה לימון כמו שהיה לי, שנכנס לא מעט למוסך בגלל התקלות האלה.

אם תמצא אחת תקינה אתה תהנה.

פורסם

יש קריאת שרות על רצועת משאבת שמן. מדובר ברצועה טבולה שמניעה רק את משאבת השמן (מערכת התזמון מונעת ע"י שרשרת, בניגוד למנוע 1.0 ליטר). אם הרצועה נהרסת/מתבלה, היא יכולה לגרום לכשל של מערכת השימון ומכן לחיסול המנוע. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 19 שעות, menir1 כתב:

יש קריאת שרות על רצועת משאבת שמן. מדובר ברצועה טבולה שמניעה רק את משאבת השמן (מערכת התזמון מונעת ע"י שרשרת, בניגוד למנוע 1.0 ליטר). אם הרצועה נהרסת/מתבלה, היא יכולה לגרום לכשל של מערכת השימון ומכן לחיסול המנוע. 

קריאת השירות היא על מנוע ה-1.0 ליטר ולא על ה-1.5 למיטב ידיעתי:

https://www.ford.com/support/how-tos/recall/recalls-and-faqs/23s64-ecosport-and-focus-2016-2022-engine-oil-pump-failure-recall/

פורסם

לא, יש קריאת שרות גם על מנוע 1.5 - מנוע 1.5 מצוייד בשרשרת תזמון (להבדיל מרצועה טבולה) אך משאבת השמן מונעת ע״י רצועה טבולה, שגם היא חשופה לפגעי אלמנטים חומציים שמצטברים בשמן בין ההחלפות. היו מקרים שבגלל רצועה מפוררת, משאבת השמן הפסיקה לעבוד ומכאן הדרך לחיסול המנוע קצרה למדי. 

פורסם
לפני 18 דקות, menir1 כתב:

לא, יש קריאת שרות גם על מנוע 1.5 - מנוע 1.5 מצוייד בשרשרת תזמון (להבדיל מרצועה טבולה) אך משאבת השמן מונעת ע״י רצועה טבולה, שגם היא חשופה לפגעי אלמנטים חומציים שמצטברים בשמן בין ההחלפות. היו מקרים שבגלל רצועה מפוררת, משאבת השמן הפסיקה לעבוד ומכאן הדרך לחיסול המנוע קצרה למדי. 

האם תוכל לשלוח קישור לקריאת שירות הזו? אני לא מצליח למצוא

פורסם

לצערי אין לי גישה לקריאת השרות הנ״ל - המידע הועבר לי ע״י מוסך ״כפיר״ באשדוד שהוא מורשה יבואן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...