Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למחשב ביתי (רצוי מיני)

llaavvii

פוסטים מומלצים

הי

אז הנייד המזדקן של הבן שבק (בן 8 ולא שווה להשקיע בו),

מחפש מחשב (מעדיף מיני דסקטופ), צריך להריץ בקלות אופיס, אינטרנט ומניח שלדרשתו גם פורטנייט...

המיני PC שמצאו חן בעיניי מעט יקרים (KSP אילת), התקציב בשאיפה עד 1800ש"ח באילת,
יש תובנות? מישהו קנה משהו דומה (אפילו נייח רגיל) לאחרונה.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שהילד רוצה לשחק, 1800 זה תקציב קצת דחוק

הפתרון שגם אני הולך עליו בשדרוג הקרוב של הלפטופ הותיק הוא זה

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=84066

בדוק כמה באילת.

image.png.f7fe304f888c3115a884ce41d9f6e3ba.png

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, llaavvii כתב:

יש תובנות? מישהו קנה משהו דומה (אפילו נייח רגיל) לאחרונה.

אני לא גיימר, 

אבל להתרשמותי האישית, DELL עם מחשבים שולחניים - אני מאוד מאוד מרוצה. יש לי אופטיפלקס בן 7 שעדיין עובד.. ושדרגתי לו את הזכרונות ואת נפח האחסון, ושמתי כרטיס מסך ללא מאוורר, ככה שהמחשב עובד מעולה למה שאני צריך. 

אז היום יש מעבדים חדשים, וכרטיסי מסך חדשים - ולדעתי התקציב צריך קצת לגדול. 

אולי כדאי לחפש (אם זה הסגנון שלך..) מחשבים מוחדשים. לפחות באמאזון (וגם בארץ..) ראיתי מחשבים מוחדשים, במחירים סבירים בהחלט. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מצליח לערוך - מוסיף כאן לגבי ההמלצה שלי.

https://blackview.co.il/product/mp200-mini-pc-i9/

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, zaf כתב:

מכיוון שהילד רוצה לשחק, 1800 זה תקציב קצת דחוק

הפתרון שגם אני הולך עליו בשדרוג הקרוב של הלפטופ הותיק הוא זה

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=84066

בדוק כמה באילת.

image.png.f7fe304f888c3115a884ce41d9f6e3ba.png

להגיד לך את האמת? זאת קניה איומה. 

זה מחשב NO NAME סיני שיש המונים כמוהו באלי אקאספרס. מחשב עם מפרט כזה יעלה לך 1200 שקל באלי אקספרס. 

ודבר שני, זה מעבד חזק מאוד, שמגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל שהוא די איכסה, ויהווה צוואר בקבוק רציני בכול הנוגע למשחקים. ובקשר לתוכנות אופיס? לא תרגיש שום הבדל גם עם מעבד חלש פי 3. 

פותח השרשור, לצערי במידה ואם הדרישה לפורטנייט שירוץ מעבר לדרישות המינימום, תצטרך לקנות מחשב נייח רגיל עם כרטיס גרפי חיצוני. אני לא יודע כמה המחשבי מיני בנויים לכרטיסים גרפיים, בטח שאני לא ראיתי יותר מדי כאלה למכירה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול מבחינת משחקים יריץ רק פורטנייט במחשב (יש PS 5 בן פחות משנה בבית)...

ראיתי את הBlackview גם בKSP ולא מצליח למצוא עליו סוג של חוות דעת
בעבר קניתי מחשב משומש של לנובו מחברת הייטק - לא היה כ"כ מוצלח...

וה DELL יחסית יקר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי הכרטיס מסך המשולב לא מספיק חזק אצל אינטל בדגמי הביניים של דור12.

דור 13 לא נותן הרבה כאן.

האפשרויות שלך - 

אמזון ארהב או אליאקפרס.

לדעתי האישית לבדוק מיני מחשב מבוסס amd כי עד שיצא משהו של אינטל,  amd מובילים פה עם מעבד גרפי משולב חזק בהרבה.

נדמה לי משהו כמו AMD radeon 780M ושים לב שזה יהיה חלק מהמעבד.

עוד אופציה זה נייד גיימינג, יתכן שגם כאן עדיף מאמזון, אחריות זה שאלה טובה. ואז אפשר גם אינטל וגםמamd

ורוב המחשבים הסיניים נמכרים בארץ במחירי הזויים. עדיף להביא אותו דבר מאמזון. גם אם תהיה פחות אחריות אם ההפרש במחיר גדול ובכל מקרה בתנאי שזה לא המחשב האחד והיחיד שלך (גם אם אצה קונה בארץ).

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכדאי להשוות מחירים טוב טוב. באמאזון לפעמים יש מציאות.. ועדיין יכול להיות מצב שאותו מוצר במחיר דומה בארץ. 

ואני אחד שקונה הרבה באמאזון. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - DSG7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

להגיד לך את האמת? זאת קניה איומה. 

זה מחשב NO NAME סיני שיש המונים כמוהו באלי אקאספרס. מחשב עם מפרט כזה יעלה לך 1200 שקל באלי אקספרס. 

ודבר שני, זה מעבד חזק מאוד, שמגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל שהוא די איכסה, ויהווה צוואר בקבוק רציני בכול הנוגע למשחקים. ובקשר לתוכנות אופיס? לא תרגיש שום הבדל גם עם מעבד חלש פי 3. 

פותח השרשור, לצערי במידה ואם הדרישה לפורטנייט שירוץ מעבר לדרישות המינימום, תצטרך לקנות מחשב נייח רגיל עם כרטיס גרפי חיצוני. אני לא יודע כמה המחשבי מיני בנויים לכרטיסים גרפיים, בטח שאני לא ראיתי יותר מדי כאלה למכירה. 

פרט לדל, hp, asus כלה שאר הם הרי no name לכן מה שקובע זה המפרט.

וגם במותגים הידועים, כרטיסי המסך הם לא הפורטה שלהם.

עריכה אחרונה על ידי zaf

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא באתי להגן על כבודם של דל, ASUS וכו'. במחשבים נייחים זה חסר משמעות, גם ככה כול החלפים הם מיצור של חברות אחרות. שכן גם אצלי יש נייח שהוא מישמש שהורכב ב-KSP לפני עשור, ועדיין מתפקד. 

אבל אם יש מישהו שבכול מקרה זה כן עושה לו משהו, אז בלאקויו זה לא מותג. זה מדבקה סינית בדיוק כמו בילינק, צ'ואי, טקלסט ושאר מיליון מותגים סיניים של מחשבי מיני שנמכרים עם אותו מפרט בחצי מחיר באליאקספרס. 

ובלי קשר, זה לא צריך להיות הכיוון של פותח השרשור. הכיוון צריך להיות מחשב מחנות מחשבים שמרכיבה אותם(כמו KSP למשל) רק עם תוספת של כרטיס מסך סביר או מחשב נייד לגיימינג 

בכול מקרה, זה לעלות את התקציב ככה או ככה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, davemustaine87 כתב:

מיליון מותגים סיניים של מחשבי מיני שנמכרים עם אותו מפרט בחצי מחיר באליאקספרס. 

הבעיה היחידה עם עלי, זה שאתה בסוף לבד.

לפחות עם משווק מקומי יש עם מי לעבוד. 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, zaf כתב:

לא יודע מה זה בידיוק "לבד", יש להם שירות לקוחות רציני שנותן מענה. לא היה לי מקרה שלא קיבלתי מענה בין אם המוכר הסכים לשלוח מוצר זהה בחינם או זיכוי כספי מלא וכל מה שביניהם.

מה דעתכם על המחשב הזה בהיבט המפרט ועלות מול המפרט:

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
₪2,335.15 | GMKtec GMK K8 Mini PC AMD R7-8845HS NUCBOX Design of dual fan system Window 11 Pro AMD Radeon™ 780M  PCle GEN4.0*2 DDR5 5600MHz
https://a.aliexpress.com/_opq0Rd5

1750 שקל עם קופונים של החנות וזיכרון ראם 16 גיגה ודיסק קשיח חצי טרה.

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, zaf כתב:

זה נכון אבל הסיכוי שמחשב חדש יתקלקל ב3 שנים הראשונות הוא נמוך לדעתי בימינו.. ואז גם האחריות לא כל כך משנה. הדבר מאוד שונה כמובן בלפטופים שהם הרבה יותר רגישים.. רוב הנייחים היום שורדים היטב

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...