Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש את הרכב הראשון, קרוב לשחרור

אני נעול על גיר ידני וכרגע איביזה נשמעת כמו האופציה הכי שפוייה בתקציב (גג 40k)

אני מתלבט אם כדאי ללכת על איביזה מ2018/2017, למרות שהגרסא הידנית באה רק ברמת גימור Reference הבסיסית,

או שעדיף לרדת שנתון ל2016 ולמצוא איביזה FR עם מנוע חזק יותר (110 כ''ס), עם טיפה יותר אבזור.

בגדול לא הצלחתי למצוא מספיק מידע על ההבדלים בין שתי האופציות. כן אציין שאני מעדיף בהרבה את הinterior של האיביזה החדשה יותר, 18 ואילך (או שזה בכלל 2017 ואילך, ראיתי תמונות כאלה וכאלה), אבל מתלבט אם להתפשר על האינטריור בשביל עוד אבזור (כשאני לא סגור על ההבדלים) ומנוע חזק יותר

עריכה אחרונה על ידי Tigerstyle
פורסם

האיביזה החדשה גם בטיחותית יותר ומרווחת יותר אבל  אכן מרגישה מאוד פשוטה ברמה הבסיסית.

לfr לדעתי מושבים עדיפים וסלון לאחר ניתן פנים איכותי מאשר הדור החדש בשנים שאתה מחפש.

זה משהו שרק אתה יכול להחליט מה יותר חשוב לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במחירים האלו ובשנתונים הללו אני חושב שהדגש צריך להיות אמינות/שנה/קילומטראז ולא אבזור. ההבדלים אולי קיימים אבל לא דרמטיים. בסוף שתיהן איביזה.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 שעות, razi_pazi כתב:

בסוף שתיהן איביזה.

זה כמו לאומר שסיווק 2012 שהייתה לך וסיווק 2020 זה אותו דבר כי שתיהן סיווק.

איביזה 2016 זה דור שהוצג ב 2008.

איביזה 2018 זה דור שהוצג ב 2017.

כנראה הייתי בוחר בדגם החדש באיבזור נמוך, לדעתי כמעט  10 שנים של התקדמות טכנולוגית בין הדורות שווים את זה. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם

אם לא שמת לב ההמלצה שלי היתה ללכת על הדגם החדש ברמת רפרנס. ולא על הישן fr

אז בגדול אנחנו באותו הצד. לא הבנתי איך ההמלצה שלי התקבלה כהמלצה ללכת על הישן יותר.

הדגש שלי הוא על בשנתון והמצב

בנוסף הפער בין הסיוויק בין הדורות שונה.

הסיוויק בין הדואות עברה לטורבו וגיר רציף.

באיביזה בשני הדורות זה טורבו ו dsg. אז גם אם ההבדל גדול הוא פחות גדול מבסיוויק.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...