Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציית Moovit - תשלום בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שתצטרך ללמוד בהכנת הנסיעה. אפליקציה לאומית כמו שלנו היא דבר לא נפוץ, בדרך כלל המערכות מקומיות (עירוניות, מחוזיות) ויש מקומות שבהם עדיין קונים כרטיס נייר מהנהג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש אפליקציה של sbb שהיא כמו מוביט. אתה מתקף בתחילת נסיעה ובסוף וזה מחייב אותך. זה בתוך האפליקציה נקרא איזי רייד. 

לגבי גרמניה לא יודע, אבל אופתע אם אין יישום דומה. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

בחלק ממדינות העולם הנאור
אתה "דופק" את הכרטיס אשראי שלך במכשיר, בעליה ובירידה והוא כבר מחייב אותך בהתאם
יש מדינות שיש בהם תקרה יומית
לכרטיס הנחה (ילדים וכד) יש להסדיר מראש בקופות
בדר"כ זה לא שווה את המאמץ

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ויש מדינות בהן אתה מטיל מטבע לקופסה.

כדאי מאוד להכיר את השיטת המקומיות לתשלום, כי הפקחים רבים והקנסות כבדים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואם כבר הזכרת את מוביט, גם בישראל אני לא ממליץ להשתמש בה לתשלום בתחבורה ציבורית. היא מלאת באגים ופרסומות. 

ממליץ להשתמש באפליקציית HopOn

• רעיון טוב! 3

יום טוב גם לך

פורסם

מחזק - הופאון ואחותה cello (לשעבר סלופארק), שמכילה בתוכה את פונקציית התחב״צ של הופאון, מינוס התחבורה הקלה.

במוביט אני משתמש כדי לדעת מתי מגיע האוטובוס. סה״כ אפליקציה די מעצבנת.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Igalz כתב:

ואם כבר הזכרת את מוביט, גם בישראל אני לא ממליץ להשתמש בה לתשלום בתחבורה ציבורית. היא מלאת באגים ופרסומות. 

ממליץ להשתמש באפליקציית HopOn

+1.

Moovit היא מטחנת פרסומות במסווה של אפליקציית תח"צ. בנוסף לכל הצרות, גם בלי הפרסומות היא פשוט לא נוחה ומסורבלת.
כבר שנים שמשלב את אוטובוס קרוב יחד עם HopOn (לתיקוף) ; גם באוטובוס קרוב יש פרסומות, רק שהן מתוזמנות אחת לדקה/דקה וחצי. בכל מקרה, בתור צרכן תח"צ כבד לזרוק עוד 3-4 שקלים לרבעון בשביל לבטל את הפרסומות זה לא מה שישבור אותי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

האפליקציות הישראליות בתחום הזה (כמו גם חניה ואוכל) אינן ידידותיות לתיירים, כלומר לא מקבלות כרטיס אשראי זר בתור אמצעי תשלום. כל ביקור בארץ בשנים האחרונות מזכיר לי את התקופה שבה עבדתי בקוריאה - מקום בו אפשר היה לרכוש הכל ולממש כמעט כל פנטזיה דרך אפליקציה בטלפון, אבל רק אם אתה מקומי. אם איתרע מזלך להיות תייר או תושב ארעי - לך חפש.

פורסם
לפני 5 שעות, Derish כתב:

האפליקציות הישראליות בתחום הזה (כמו גם חניה ואוכל) אינן ידידותיות לתיירים, כלומר לא מקבלות כרטיס אשראי זר בתור אמצעי תשלום. כל ביקור בארץ בשנים האחרונות מזכיר לי את התקופה שבה עבדתי בקוריאה - מקום בו אפשר היה לרכוש הכל ולממש כמעט כל פנטזיה דרך אפליקציה בטלפון, אבל רק אם אתה מקומי. אם איתרע מזלך להיות תייר או תושב ארעי - לך חפש.

קצת מפתיע אותי, כי במדריך של cello (שהיא אפליקציית חניה ותחב״צ) בפירוש מדברים על ״כרטיס אשראי אורח״ או משהו דומה.

• תוכן חדש...