Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם יודעים לאמר שמחיר הביטוח גבוה מאוד אבל אף אחד לא יודע לאמר כמה .

היום דיברתי עם בחור בעל הונדה שנת 96 שאומר שהוא משלם 2600 על המקיף ושזה לא כולל שבת וזה נשמע מחיר כמו של מאזדה .אם יש פה עוד אנשים שיודעים לאמר כמה עולה המקיף לשנת 2000 מנסיון אשמח מאוד .

הייתי מעוניין גם לדעת איך האוטו מבחינת נוחות אחזקה ואמינות בהשוואה למאזדה לאנטיס וטויוטה קורולה.

פורסם

מבחינת אמינות ההונדה מצוינת.

אבל משום מה הרבה חושבים שהיא אוטו ספורט ומתייחסים אליה בהתאם..(קורעים לה ת'צורה.)

אם זה המקרה אז האמינות תהיה ירודה משהו...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

ביטוח לא כולל ימי שישי שבת?

זה מוריד לך את המחיר הביטוח ומצד שני זה דיי פיגור כי רק אנשים דתיים עושים כזה דבר על מנת לחסוך כסף.

הונדה אוטו אמין שלא עושה בעיות, אבל התיקונים שלו יקירים.

לגבי ביטוח: רציתי לפני שקניתי את הפולו לקנות הונדה האצ'בק 1.4 98 אז ביררתי עם הביטוח אמרו לי שאם אני הנהג העיקרי בהונדה יעלה לי מקיף כ 6 אלף שקל ואת זה אמרו לי המון ביטוחים, עד שאחד אמר להצהיר להם שאני "נהג צעיר/חדש" לא הנהג העיקרי אלא מיששהו מבוגר (ללא הגבלות כגון נהג חדש/נהג צעיר) והביטוח ירד ל 6 4$ עד 4.5K

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

3300 למקיף (גרירה+שמשות), שכולל את אחי הצעיר, בן 21

סיויק האצ'בק 96.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...