Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב SUV בסביבות ה 100 ~ 120 K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים

אתחיל ואומר שאני ממש חייב לקנות השבוע את הרכב, אשתי בשבוע 39 עם הילד הראשון ובבימבה שיש לנו כרגע לא נכנסת אפילו חצי מהעגלת תינוק 🥲

אני מחפש רכב גבוה שישמש אותנו כמה שנים, לפחות לעוד ילד.

נוסעים פחות מ10K בשנה, הכי חשוב לי זה בטיחות ואמינות. לא מחפש יותר מידי כ"ס או ביצועים, כנל לגבי צריכת דלק כי נסועה נמוכה.

התקציב גם הוא מאוד גמיש, נכון לעכשיו לא רציתי להוציא יותר מ 100K אבל יש לנו קצת ספר ולא אכפת לי גם שיגיע ל 130K בשביל משהו שיתן לי שקט נפשי ובטיחות בכביש.

בגלל כל הסיבות האלו מיד פסלתי מנועי 1,600 טורבו, הלכתי על מנוע 2,000 - ספורטאז , טוסון וCX5.

בהתחלה, הלכתי על ספורטאז 2017 2018, גם אחלה מערכת בטיחות מהיצרן וגם יכלתי לחסוך קצת כסף ולהגיע לאזור ה80K. לצערי בזמן האחרון לא מצאתי מודעות באזור שלי (צפון) שרלוונטיות (מאוד חשוב לי ק"מ נמוך, פחות מ70K).

בכל מקרה, משיטוט בפייסבוק בקבוצה של הספורטאז יש תסכול מהיבואן ומבעיית הפיצוף בדשבורד שם.

אח"כ הגדלתי את התקציב, ועכשיו אני בדילמה.

בתקציב גדול הספורטאז פחות מעניינת והגעתי לאופציה של טוסון 21 מנוע 2,000. משום מה יש מספר מאווווד נמוך של מודעות לסוג הזה של הטוסון, אם הבנתי נכון היבואן כבר לא מוכר אותה עם מנוע 2,000 בכלל, האם זה אומר שכדאי לוותר על הרכב הזה?

יש לו בשנת 2021 הרבה פיצ'רים של בטיחות וגם מראה סבבה לטעמי, מה שכן כבר הגענו לאזור המחיר של CX5 שהיא הכי מומלצת ממה שקראתי.

למרות הסיפור על ביטוחי הCX5 אני חושב שטוסון 2021 הביטוח לא יהיה רחוק מCX5 שנת 2020 לדוגמא.

 

בקיצור, אשמח להצעות על דגמים נוספים שאולי אני לא מכיר ועל המלצה לגבי מי מהשתיים עדיפה, טוסון 21 או CX5 19~20. תודה!

פורסם

אתה בטריטוריה שההרגשה הסובייקטיבית מאוד משנה. לי למשל ה-CX5 מרווחת ונעימה משלושתן גם אם זה אומר לרדת קצת בשנתון.

ואם אפשר בנימה אישית: קנה רכב ושמח במה שיש לך בלי כל מיני חרטות. אין כאן איזו טעות גדולה,  ומה שבא לך אוטוטו חשוב מכל אוטו. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

פתחת בממש חייב וכו', לדעתי זה מתכון לאסון. 

רכב קונים בנחת, בלי לחץ, בטח בסכומים האלה.

אנחנו עם סוויפט ותינוקת, קצת צפוף וצריך לפעמים להשתמש גם בספסל האחורי כתוסף לבגאז אבל מסתדרים. 

לכן השנקל שלי - איזה דגם שתבחר, תחפש בנחת ובינתיים תצטופפו קצת בבימבה (אגב, על איזה בימבה מדובר?).

  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא כדאי לקנות רכב בלחץ... אפשר לעשות טעויות שיעלו הרבה יותר מרכב שכור לכמה ימים...

 

המאזדה cx5 הכי איכותית מבין 3 האופציות.

לאחרוהה היה לי  כמה ימים ספורטז 2 ליטר כרכב חלופי והוא פשוט מדי, יחידת ההנעה חלשה ולי המושב היה לא נטח.

המאזדה איכותית הרבה יותר, חות בזבזנית וגם מהנה לנהיגה.

פורסם

בטוסון 2021 אתה מקבל את הצורה החדשה. שווה לשקול זאת כי הרכב מעולה. המאזדה תהיה יותר יקרה בקניה ובביטוח אבל יותר חסכונית בדלק

×
×
  • תוכן חדש...