Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קוראים לי מרון אני רוצה לקנות יונדאי קופה (יונדאי קופה בבקשה לא להציע דברים אחרים.. : )

יש לי הצעה מבנאדם ליונדאי קופה יד שלישת ידנית במצב מעולה, הבנאדם חולה על הרכב ומטפל בו ממש טוב (טיפולים במזמן במוסך מורשה, שמנים ותוספים יקרים ואיכותיים)..

השילדה נקייה והאוטו במצב מעולה.. הוא עשה עליו 170אלף ק"מ..

האוטו שנת 98 והבנאדם רוצה עליו 6-7 אלף שקל מעל המחירון (50אלף הוא רוצה)..

לאוטו יש תוספות:

השיפורים הם:

*צ'יפ מיוחד

*מערכת פליטה חדשה ומשודרגת (השאיר את הממיר הקטליטי)

*פילטר מיוחד

*מסנן שמן חדש יותר איכותי

ועכשיו, השאלה שלי-

אני רוצה לקנות את האוטו שיהיה ברשותי לשנה וקצת (אחר כך אני טס), הם כדאי לי? האם ישתלם לי אחר כך מבחינת המכירה (להיות יד 4 אחרי שאני יעשה יותר מ170אלף ק"מ)?

תודה לכל העונים

מרון

פורסם

טוב שהוא לא שם בתוספות גם מסנן דלק משופר ומגבים משופרים .

בוא נתחיל מזה שצ'יפ אי אפשר לראות, מסנן שמן זה דבר סטנדרטי ויש בכל רכב, פילטר אוויר עולה 300 שקל ,

מערכת פליטה כולל ממיר זה אומר שהיא לא משופרת, להערכתי רק החליף דוד אחורי כי הקודם נרקב.

קח לבדיקה, תקווה שאין שאסי, ותן לו מחירון או מחירון פלוס 1000 אם אתה ממש לחוץ, וזה בהנחה שהאוטו יוצא טוב בבדיקה.

יונדאי קופה לא הולכת בסכומים כאלו מעל המחירון, עם כל הכבוד.

נ.ב. אם אתה עבריין, פשוט תגנוב ממנו את הרכב. זה בחינם :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מכונית בכלל היא לא השקעה כלכלית, ככה שמשתלם זה לא. אם כדאי לך רק אתה יודע.

אתה אוהב את האוטו,יש לך כסף לקנות אותו,אין לך בעיה לספוג את ירידת הערך אחרי זה בתמורה להנאה שתקבל?

אם התשובה להכל היא כן אז מבחינתי כדאי לך.

ואם אתה רוצה השקעה שתשתלם תשקיע את הכסף במניות או משהו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה על התגובות... הבנאדם טוען שקשה למצוא ידנית שמורה במצב כזה וללא שאסי ובשביל זה הוא רוצה כל כך הרבה...

אשמח לשמוע עוד תגובות...

נ.ב. אני אשמח אם מנהל ישנה לי את הכינוי ל -

Meron

פורסם

אתה יכול לשנות את הכינוי לבד אם אני לא טועה....

ואם תקרא את חוקי הפורום מופיע שם אימייל שאתה יכול להודיע על זאת.

ועכשיו האוטו אתה משוגע#%@$% 6-7 מעל המחירון?

איזה שיפורים יש לאוטו צ'יפ ב1000 שקל "ומערכת פליטה משופרת" ב 1000 שקל?

האוטו עשה 170 אלף שלשנת 98 זה לא מעט בוא נגיד ככה...

זה קורייאני מה שאומר שמחירון לא תקבל עליו שתרצה למכור אותו...

אם האוטו יצא בבדיקה בלי שום שום שום בעיה (אולי כמה קטנות) תסכים לשלום לו מחירון.

אם יש בעיות נוספות תתווכח לשלם לו מתחת למחירון.

ואם הוא לא רוצה לא צריך לא חסר יונדאי קופה למכירה.

חבל שתרצה למכור תצטער על זה...

תמכור יונדאי שנת 98 עם 200K אם יקנו אותה ממך בהרבה מתחת למחירון.

וצ'יפ תבקש ממנו או קבלות על הצ'יפ הוא שתיקח תאוטו לאי אנד איי ואלה לבדוק אם יש לו באמת צ'יפ.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

מכוניות ספורט ובמיוחד היונדאי הקוריאנית מאבדות אלפי שקלים כל שנה ועל כל יד נוספת שמתחרעת על האוטו

זה שנתת לו מה שהוא רוצה זה כבר עניין שלך אבל לדעתי שתרצה למכור לא תקבל מחיר מחירון אלא כמה אלפים פחות

וזה שהאוטו שמור זה יופי

כמו שאמר לחבר שלי קונה פוטנציאלי- שמור שמור אז שמור אותו אצלך

פורסם

:shock:

מכוניות ספורט ובמיוחד היונדאי הקוריאנית מאבדות אלפי שקלים כל שנה
הבהרה בפעם ה-200:

יונדאי קופה זה לא רכב ספורט!!

לא מוכרים/קונים יונדאי קופה ב-6-7 אלף מעל המחירון גם היא הייתה שייכת לדן חלוץ שהיה נער צעיר...

עוד לא ראיתי יונדאי קופה בארץ שתצדיק 7K מעל המחירון... (פשוט כי אין)

על הרכב עצמו דובר רבות בפורום- מראה חיצוני נאה מאוד,אמינות מעולה, מנוע טוב והתנהגות של סונטה! סה"כ קניה לא רעה ביחס למחיר.

אמיר.

פורסם

עוד לא ראיתי יונדאי קופה בארץ שתצדיק 7K מעל המחירון... (פשוט כי אין)

האמת יש אחת שההיתי מוכן לשים עלייה מעל המחירון (זה לא ממש קשור לפורום הזה) יונדאי קופה לבנה של אחד מהרצליה.

יש לו מערכת בסביבות ה20 אלף שקל

דלתות שחף (עולות למעלה)

אין על האוטו אפילו לא שריטה אחת ולא עבר צביעה.

יד שניה

אוטו שמור בצורה מפחידה.

אה ובקליות (שזה לא ממש רציני)

אז אחי ברגע שתמצא רכב כזה והוא ירצה 6-7 אלף מעל המחירון אז כולם פה יגידו סבבה אבל לא עם אחת כמו שאתה מציע.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

• תוכן חדש...