Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי היי,

מחפש המלצות לרכב כיפי לאבא עם 2 ילדים, בני שנה ו-4 (אז צריך מקום לכסאות מתאימים).

אני פחות ״מבין במכוניות״ וגם לא חובב מהירות יותר מידי, אז הכיפי לא חייב להיות בהכרח ״ביצועים פרופר״, אלא eye candy. 

מעדיפות שיהיה זול לתחזוקה (ולא דורש גם הרבה כזאת).

בעדיפות לעד 5 שנים על הכביש. עד 80 אלף (קצת גמיש).

ואם אני בכלל לא בטווח, תגידו לי. לא כל כך מבין ברכבים...

תודה.

עריכה אחרונה על ידי stass

פורסם
לפני 3 דקות, mottis כתב:

פגו 3008 עם מנוע 1.6 טורבו עונההעל דרישותיך... הוא גם יםה וגם אופה

תודה. איזה שנים רלוונטיות? אם אני לא טועה היו לפיג׳ו סיפורי תחזוקה בדורות מסויימים. ודיזל\בנזין?

איך התחזוקה אגב?

פורסם

אין לי ניסיון אישי, אבל עוד מעט בודאי יענו לך אנשים מומחים לפגו.

בגדול, מנוע ה-1.6 עם 165 כ"ס נחשב לאמין מאוד.

פגו 3008 בדור השני 2017 והלאה נחשב לרכב מוצלח ומבוקש

פורסם

תודה רבה 🙏

ואם אני נניח הולך לכיוונים ספורטיבים יותר (שוב פעם - אני פחות בקטע עיצובי, אלא יותר ויזואלית). מה יכול להיות מועמד?

פורסם
לפני 31 דקות, mottis כתב:

אין לי ניסיון אישי, אבל עוד מעט בודאי יענו לך אנשים מומחים לפגו.

בגדול, מנוע ה-1.6 עם 165 כ"ס נחשב לאמין מאוד.

פגו 3008 בדור השני 2017 והלאה נחשב לרכב מוצלח ומבוקש

וואו, איזה טווח מחירים! נגיד 2018, עד 25,000-30,000 פער! סיבה מיוחד לכך? 

פורסם

ממתי מנועי הפרינס 1.6thp מוגדרים כאמינים?

מילא מנועי הדיזל המוצלחים(מניח שפער המחירים הגדול הוא בין גרסאות הדיזל לבנזין), אבל הבנזין גם הפיורטק 1.2 מרשים בנטיות האובדניות שלו.

להבנתי הבחור מחפש רכב מדליק, אולי כזה בניחוח ספורטיבי או מראה שכזה.

אני הייתי בוחן ג׳ולייטה 1.4 120 כ''ס, נעים, מדליק, מעוצב ובעל ניחוח ספורטיבי.

מיני או סדרה 1 שם דווקא מנועי הפרינס אמינים יותר (מנועים שפותחו בשת''פ עם פיג'ו).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

לא מבין למה ישר לרוץ לגיפונים מגודלים. 

סופרמיני תעשה את העבודה נהדר. 

אם ברצונך eye candy אז סיטרואן c3 מגיעה בשילובי צבעים מגניבים (גג בצבע שונה, שילוב של אדום או תכלת מגניבים) ופנים הרכב גם עם תפרים חמודים במושבים, פס צבע לאורך הדשבורד, רכב מאוד "פאנקי' גם האיירבמפס והעיצוב הפנימי של הדלתות תורם לאווירה המגניבה. 

בתקציב שלך אתה מוצא רכב בן שנתיים עם עוד כמה שנות אחריות יצרן לפניו בשביל הראש השקט. 

גם קקטוס הוא הגדרה נהדרת לעיצוב פאנקי. 

עריכה אחרונה על ידי dj_dani
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תודה, האמת שלא שקלתי את ה-C3. אני אפילו לא בטוח שיש לי תמונה שלה בראש, אנסה לראות ברחוב.

לגבי הג'ולייטה - איזה שנה אוכל להרשות לעצמי, בטווח הזה? איך הטיפולים, תחזוקה והdurability שלה?

תודה חברים!

פורסם

מניח שג'ולייטה מנוע 1.4  120 כ''ס עם המנוע האמין T-JET סביב 2018-2017.

המולטי נחשב בעיני רבים לאמין פחות ונמצא בגרסאות ה170 כ''ס.

האחזקה לא אמורה להיות יקרה, מציע שתעשה ש.ב ותדבר עם מוסך אוטו איטליה (גיא צ'נלי), ברוך ממוסך כחול לבן, אלו יוכלו לתת לך עוד אינפורמציה לגבי עלויות הטיפולים והאחזקה של הרכבים הללו, גיא מאוד נחמד וסופר מקצועי.

בהצלחה  

• רעיון טוב! 1
פורסם

עשיתי בדגם הקונה הזה בדיוק נסיעת מבחן בזמנו, באמת כיפית לנהיגה, אבל קצת משעממת חיצונית בעיני...

פורסם

תבחן פורד פוקוס St line / אקטיב x משנתון 2020 והלאה וקיה אקסיד.

לטעמי דיי מעניינות עיצובית ואמורות לספק לך קצת עניין בנהיגה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...