Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור אחזקה/תחזוקה לפיג׳ו 208 HDi דיזל

eden-h

פוסטים מומלצים

יפה. 

לי יש שואב רטוב של ביסל שעד היום עוד לא פתחתי ולא השתמשתי - הוא מגיע עם תמיסת ניקוי ייעודית ומדללים אותה 1:20 בדומה לכל APC טוב. 

בגדול עד היום לא הייתי צריך אותו בכלל כי כל הכתמים שאי פעם היו לי על ריפוד - יצאו ממש מהר וממש בקלות גם בלי שאיבה. 

פשוט - APC מדולל 1:20 - שלי זה ALL CLEAN של CG 

מטלית מיקורפיבר 

לרסס - לחכות 2-5 דקות שהחומר יפרק את הלכלוך ולנגב היטב עם מטלית מיקרו שסופחת פשוט הכל. 

יש לי גם תרסיס של מגוויארס לריפודים שמנתק את האבק מהסיבים ומעלה אותם כלפי מעלה - משיכה אחת עם מיקרופיבר והבד נראה חדש באמת. 

השואב זה ממש למקרים קשים ממה שאני רואה. 

וכתמים קשים - הבודדים שהיו - לקחתי ראש מברשת רך למברגה - ריססתי APC - עם הראש מברשת הקצפתי את המקום וניגוב. - זה מתאים גם לפלסטיקה עם טקסטורה, קצוות הסיבים של המברשת בסיבוב מהיר - מגיעים גם לתוך חריצים מיקרוסקופיים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

חודשיים שלא עדכנתי כאן -  אז הנה עדכון
מאז שהאופל קורסה החדשה יצאה לשוק ברמת גימור GS line נדלקתי על הגאנטים שלה.
אני אמנם כרגע עם גאנטים שהגיעו במקור עם 208GTi כי זה מה שהיה נגיש באותה תקופה, אך נפלה לי ההזדמנות לקנות את הגאנט המדובר.
מצאתי את הגאנט הנ׳׳ל מרכב שנת 2023 שהספיק לנסוע כ3000 קמ מאז שיצא מהחברה בלבד, מה שאומר שהמצב של הגאנטים והצמיגים היה פשוט חדש.
מצרף תמונות :) 
IMG_1497.thumb.JPG.89ffb4ff68be2444eb326f728765da5b.JPGIMG_1501.thumb.JPG.501be0b3453b64f045c7658038f0b9fe.JPG

IMG_1551.thumb.JPG.e4e001607eebe2ce17be928a741cec14.JPG

IMG_1507.thumb.JPG.7de1bb5ef4b87c1938509aa1f19685ae.JPG

עריכה אחרונה על ידי eden-h
  • אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יפה!

מי מהג'נטים יותר קל?

חייב גם להבין (אפשר גם בפרטי) - מהיכן הקשר לכל המציאונים האלו שאתה מוצא בהם את המציאות המדהימות האלו?

יופי של שרשור, באמת. תפסת יוניקורן!

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא מעדיף את הקודמים אבל זה אני 😃
דרך אגב למה נשאר סמל של אופל על הג'אנטים? עד עכשיו הכל היה מאוד מקצועי לא מתאים לך.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 דקות, פריג'י כתב:

יפה!

מי מהג'נטים יותר קל?

חייב גם להבין (אפשר גם בפרטי) - מהיכן הקשר לכל המציאונים האלו שאתה מוצא בהם את המציאות המדהימות האלו?

יופי של שרשור, באמת. תפסת יוניקורן!

באופן מפתיע הגאנט הנוכחי משמעותית יותר קל,
והאמת - לא משהו יוצא דופן, מציאות מרקטפלייס וכדומה.
חלק דרך חברים וקשרים אבל לא בהכרח.
תודה רבה!

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

אני דווקא מעדיף את הקודמים אבל זה אני 😃
דרך אגב למה נשאר סמל של אופל על הג'אנטים? עד עכשיו הכל היה מאוד מקצועי לא מתאים לך.

זה בסדר, לכל אחד טעם אחר :)
בנוגע לקאפות אתה צודק!
תהיה בטוח שהזמנתי אבל לוקח לזה זמן להגיע לארץ,
ואני.. לא יכולתי להתאפק לא להתקין אותם בינתיים🤣

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו רק נשאר להחליף את הסמל של האריה עם אחד של ווקסהול ולגמרי לבלבל את האוייב!

העדכון הבא יהיה החלפת קאפות אני מניח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 53 דקות, lanosforce כתב:

האוייב מתבלבל כשמניעים GTI ושומעים טרררררררררר.

לא הבנתי איזה מהג'אנטים יותר קל, הנוכחי זה אומר האופל? כי הפיז'ו נראה יותר מסיבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, lanosforce כתב:

ברור, אעדכן כשיגיע.
בנוסף האופסט של הגאנט של אופל יותר גבוה = יושב יותר פנימה אז אני אצטרך ספייסרים כדי לפצות על זה אז גם זה בדרך.

לפני כשעה, פריג'י כתב:

האוייב מתבלבל כשמניעים GTI ושומעים טרררררררררר.

לא הבנתי איזה מהג'אנטים יותר קל, הנוכחי זה אומר האופל? כי הפיז'ו נראה יותר מסיבי.

וזה כל הכיף, אני לא מנסה להראות כמו GTi אבל באופן טבעי אנשים חושבים ככה😂
הגאנט של אופל יותר קל, משמעותית.
וכן הפיגו נראה יותר מסיבי וכך הוא באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 שעות, eden-h כתב:

בנוסף האופסט של הגאנט של אופל יותר גבוה = יושב יותר פנימה אז אני אצטרך ספייסרים כדי לפצות על זה אז גם זה בדרך. 

אם תוסיף קאמבר כמו שתכננת יכול להיות שהאופסט הזה דווקא יתקן לך את ה scrub radius שישתנה. (אבל אולי הבנתי לא נכון)

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

באופן אישי - המראה של הGTI בפן החישוקים - מצא חן בעיניי יותר. 

באופן אישי - אני יכול ללכת לח.... ת.... ח.... שלי כי זה לא ענייני זה עניינך וזה גם נראה ממש טוב! מתחדשת!

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 10 שעות, lanosforce כתב:

באופן אישי - המראה של הGTI בפן החישוקים - מצא חן בעיניי יותר. 

באופן אישי - אני יכול ללכת לח.... ת.... ח.... שלי כי זה לא ענייני זה עניינך וזה גם נראה ממש טוב! מתחדשת!

אני תמיד מעריך דעות כנות, זה בסדר :)
בכנות עכשיו - נמאס לי מהגנט gti מכיוון שזה הרכב השלישי שלי שיש לי אותם עליו, רציתי לגוון באחד חדש ושונה.
בלי קשר זה נותן לרכב לוק ספורטיבי ולא כמו אחד שמנסה להראות כמו gti..
ותודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אחרי 3 שנים, ראיתי שהנוזל רדיאטור מתחיל לאבד מצבעו הכחול והופך לירוק/צהוב כהה.
קניתי את הנוזל המקורי והתחלתי בתהליך ההחלפה - מיותר לציין שבזמן ריקון הרדיאטור(פתיחת צינור תחתון) חטפתי אחלה של מקלחת.
לאחר מילוי הנוזל החדש יש 2 פטמות ניקוז, אחת נמצאת על צינור רדיאטור חימום הפנימי והשניה נמצאת על הטרמוסטט.
תחילה פתחתי את התחתונה (על הרדיאטור חימום) עד שראיתי שאין יותר שאריות נוזל בצבע הכהה יותר, וכך גם לאחר מכן לפטמה השניה.
מילוי זריז נוסף והתנעת הרכב עד שיתחמם עם מעקב על מפלס המים נראה שהכל היה תקין ולא היה צורך למלא עוד מים.. ליתר בטחון פתחתי את פטמות הבלידינג שוב כדי לוודא שאין שום אוויר במערכת וזהו :)
פעם ראשונה שביצעתי את הטיפול הזה ואני חייב להגיד שמאוד פשוט ואינטואטיבי לעבוד על הרכב הזה.

הג׳ריקן המקורי - 
IMG_1637.thumb.jpg.30defb1945240db4dfb6a842eeb57d87.jpg

והגועל נפש שיצא משם - 
יש לציין שלפני שהעברתי את המי קירור הישנים הם היו בתוך מיכל שהיה בו שאריות שמן מנוע ולכן הצבע המאוד כהה.

IMG_1638.thumb.JPG.2926f22211ffd2de23b4cbe21918519d.JPG

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקורי הכחול אכן מאבד מצבעו עם הזמן, נהיה חום/שקוף. גם אני קניתי נוזל חדש במטרה להחליף אבל אצלי הרכב חוגג ממש עכשיו 6 והוא המקורי מהיצרן (לא עבד הרבה).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...