Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כל מכשיר סיני, זה הימור. אותו מוצר בדיוק יכול להחזיק שנים, או להתפגר תוך 3 חודשים.

מהמדגם המקרי שאני מכיר מעליאקספרס, ללחצים של אופני שטח המוצר דווקא סבבה, אבל בלחצים גבוהים הוא עושה קולות של הצילו.

כמה psi אתה כבר מאבד תוך כדי רכיבה? לא מספיק פשוט לנפח מראש + קצת כמו שצריך לפני היציאה מהבית?

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי את הקומפרסור הנייד של שיאומי כשלוש שנים. https://ksp.co.il/web/item/280355

(אצלי זה הדור הראשון, בקישור דור3 עם ביצועים משופרים)

עושה עבודה מצויינת, אבל אני מנפח 32, לא 80...

ע"פ הנתונים הוא יכול להגיע עד 150psi .

המכשיר קומפקטי, אבל גם די כבד (כחצי קילו).

הייתי יוצא איתו לרכיבות אבל חייב אותי לשאת תיק גב, אז היה לי מסורבל מדי.

היום רוכב עם ערכת תיקון מקופלת בתוך בקבוק שתייה קטן ובצמוד משאבת יד קטנה https://www.rosen-meents.co.il/index.php?dir=site&page=catalog&op=item&cs=22804

שלפי הנתונים אמורה להגיע ל- 100psi , אבל יקח הרבה זמן מן הסתם (כמו למלא דלי בכפית...).

בשיאומי אני משתמש בעיקר בבית. נוחה מאוד וללחץ 30-35 מגיעה די מהר ובקלות.

אם תרצה לנסות - בשמחה (נמצא ברעננה)

אגב, ניסיתי לנפח עם השיאומי את הרכב, אפשרי אבל לוקח ים זמן לעומת קומפרסור שמחובר למצת.

פורסם

משאבה ידנית 100psi יש לי, ניסיתי כמה סוגים. הן מצליחות לנפח 60 psi אם מוכנים להתאבד עבור ניפוח הגלגל😂.

אין לי בעיה לסחוב חצי קילו בכיס של החולצה.

לפני שעה, hans כתב:

כמו כל מכשיר סיני, זה הימור. אותו מוצר בדיוק יכול להחזיק שנים, או להתפגר תוך 3 חודשים.

מהמדגם המקרי שאני מכיר מעליאקספרס, ללחצים של אופני שטח המוצר דווקא סבבה, אבל בלחצים גבוהים הוא עושה קולות של הצילו.

כמה psi אתה כבר מאבד תוך כדי רכיבה? לא מספיק פשוט לנפח מראש + קצת כמו שצריך לפני היציאה מהבית?

ברכיבת כביש מנפחים לפחות ללחץ המינימלי שהיצרן ממליץ לצמיג. באופני כביש זה ישר תקר, אין אמצע.

אני יוצא קבוע על 100, חורף, בעמק יש יותר שומשום על הכבישים שמעלים כל הרכבים שיורדים לשטח. ויש את הזכוכית השבורה והברזלים של צמיגי משאיות שנשארים להתפורר על הכביש וזה כמו סיכות, הכל כרגיל.

כשהכביש רטוב לגמרי אין בעיות. כשהוא חצי רטוב הכל נדבק לצמיג ומתחיל הבלאגן.

פורסם (נערך)
לפני שעה, BoazB11 כתב:

יש לי את הקומפרסור הנייד של שיאומי

גם לי יש אותו כבר כשנתיים. השימוש הרגיל שלו הוא 50 PSI ומעולם לא ניפחתי איתו 80, אבל כן ניפחתי איתו גלגל רכב פרטי ממצב ריק כמעט לגמרי עד ל-30 כדי להגיע לפנצ׳ריה סמוכה.

זה אומנם לקח רבע שעה, אבל עבד.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני 13 דקות, הרקוליטו כתב:

ברכיבת כביש מנפחים לפחות ללחץ המינימלי שהיצרן ממליץ לצמיג. באופני כביש זה ישר תקר, אין אמצע.

איך אתה מתקן? אני משער שהצמיגים הדקיקים האלה הם טיובלס...

חומר אטימה ו/או תולעים מחזיקים את הלחץ הזה?

מה לגבי בלוני co2?

פורסם

גם מחפש משאבה לאופניים.. אבל יותר לנפח כשיוצא מהבית. תמיד שבא לצאת אין אוויר והאופניים צריכות 82PSI..

הזוי שמבקשים על המנפח של שיאומי 250 שקל כשאפשר למצוא אותו בפחות משליש מכך

פורסם
לפני 30 דקות, arik100 כתב:

אבל יותר לנפח כשיוצא מהבית

המשאבה של שיואמי נוחה גם בבית. יש לי משאבה ידנית טובה, אבל למה להתאמץ אם אפשר לחבר את החשמלית ולתת לה לעבוד לבד?
אצלי מדובר על מילוי שגרתי, פעם בשבוע של כמה psi שהולכים לאיבוד בחשמליים (ברגילים זה קורה פחות).

פורסם (נערך)

מצטער, עדיין לא הצלחתי להבין מהשאלה המקורית מה אתה באמת צריך - משאבה לבית או משאבה תוך כדי הרכיבה.

משאבת רגל ידנית לבית באיכות טובה, ייעודית לכביש - אין שום בעיה עם 100psi ומעלה.

(בברומפטון אני ממלא ל-90-95 עם משאבה ידנית שבכלל מיועדת לבולמי זעזועים, מזל שהגלגל קטן...)

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 12 שעות, הרקוליטו כתב:

מישהו מכיר? שווה משהו? או סתם גימיק?

כיום בזמן רכיבת כביש אני מנפח עם משאבה רגילה אבל אני לא מגיע ל 80psi. פחות מזה מספיק לחזור הביתה אבל לא להמשיך באימון.

כל הג'אנק של ה 100 שקל פלוס מינוס, זה מכשירים עם צילינדר אחד.

תעלה לאיזור 200 כבר תקבל מכשירים עם 2 צילינדרים. ליגה אחרת. רבע זמן ניפוח בצמיג של רכב, עוצמה אחרת לגמרי. 

יש לי את הדגם של baseus, מאוד מרוצה ממנו. לא בודק מאז בכלל בתחנות דלק.

https://a.aliexpress.com/_oDdEPnq

• מעניין 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 9 שעות, הרקוליטו כתב:

רכיבת כביש

רוב האנשים מנפחים עם בלוני CO2, לא מאוד מדויק(*) אבל מספיק כדי להמשיך אימון. גם המשקל יחסית נמוך, אפשר לסחוב כמה בלונים. מה עובי הצמיג שאתה מנפח ל-100?

(*) אפשר גם יותר/מאוד מדויק אם משתמשים במד לחץ בנוסף לבלון

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...