Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, BoazB11 כתב:

מה לגבי בלוני co2?

קודם כל זה - אפילו באופנועים יש לי לא מעט חברים שמחזיקים בקיט חירום כמה בלוני CO2 לניפוח (למי שלא מכיר זה בערך בגודל של מפתח לבית ובעובי של עט עבה). זורקים בתיק / מצמידים לאופניים ושוכחים מזה. לוקח 5 שניות לתפעל את העניין. קונים את זה אצלינו בחמישיות / עשיריות.

לפני 4 שעות, hans כתב:

משאבת רגל ידנית לבית באיכות טובה, ייעודית לכביש - אין שום בעיה עם 100psi ומעלה.

זה דבר שני. אין דבר אמין כמו משאבה ידנית קטנה שאתה מצמיד לאופניים ושוכח מזה.

(אני מכיר מוצרים כאלו לאופנועים שיכולים גם לשמש לאופניים - אבל נראה לי אוברקיל מיותר + צריך עכשיו גם לדאוג לבטריה)

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

רוב האנשים מנפחים עם בלוני CO2, לא מאוד מדויק(*) אבל מספיק כדי להמשיך אימון. גם המשקל יחסית נמוך, אפשר לסחוב כמה בלונים. מה עובי הצמיג שאתה מנפח ל-100?

(*) אפשר גם יותר/מאוד מדויק אם משתמשים במד לחץ בנוסף לבלון

co2 הוא פתרון טוב אבל יקר יחסית ועדיין דורש משאבה בשביל השקט הנפשי. 

צמיג 25 מילימטר

אופניים קנונדייל סופר סיקס 2017 במקור מגיע עם צמיג 23 מילימטר, היום כבר אין להשיג. בכלל קשה בישראל להשיג חלקים לאופני כביש. שימאנו עושים שינויים קטנים במערכות כל הזמן והיבואן לא מחזיק את כל המגוון במלאי ( בצדק מבחינתו ).

פורסם

עדיף שיהיה בתור גיבוי, אבל לא בטוח שצריך משהו מעבר לבסיסי. בד"כ 3 בלונים (כאשר אחד מחובר למתאם) היו מספיקים מעל ומעבר (בטח כשהייתי סוחב רק 2 פנימיות נוספות) וגם ככה אחרי 3 פאנצ'רים כבר עדיף לקפל הביתה.

אחלה אופניים! וכן, ניחשתי שזה 23-25, שווה לבדוק אם אפשר להוריד כמה PSI בכל מקרה. באופניים יותר חדשים שמגיעים עם 30 מ"מ ואף יותר אפשר להוריד לא מעט מהלחץ אוויר מה שעוזר במעט למנוע פאנצ'רים.

בנוגע לשימאנו ושאר היצרנים, בהחלט. ולחשוב שהיום יש כבר 105 אלקטרוניים ו-12 הילוכים בקסטה האחורית :LOL:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

מסקרנות - כמה עולה מיכל כזה? 

אצלנו זה בערך דולר עד דולר וחצי לאחד. (אם זה לכל נסיעה - אז נשמע שהמשאבה ידנית תסגור את הפינה הכי טוב בכנות , יש מוצרים עם סוללה כמו airmoto וכו שמיועדים בעיקר לאופנועים - ואפילו שם אני בקושי רואה את המחיר שלהם שווה את זה , או roll the dice וקנה איזה אחד סיני מאלי אקספרס)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 4 דקות, Liviur כתב:

מסקרנות - כמה עולה מיכל כזה? 

אצלנו זה בערך דולר עד דולר וחצי לאחד.

10₪ +-  https://funkiershop.co.il/product/בלון-co2-לאופניים-16-גרם/

כשסבלתי מפנצ'רים באופן קבוע, לא עזר כלום חוץ משינוי מסלול.

לרוב היו אלה הקוצים הקטנים והמעצבנים שמשאירים רק את החוד תקוע בצמיג,

ושורטים את הפנימית שוב ושוב עד שכל הג'יפה נשפכת לתוך הצמיג.

באחד המקרים גם זרקתי צמיג במצב די טוב בגלל שלא הצלחתי לאתר את כל המנוולים האלה...

פורסם
לפני 16 דקות, Gosser1860 כתב:

עדיף שיהיה בתור גיבוי, אבל לא בטוח שצריך משהו מעבר לבסיסי. בד"כ 3 בלונים (כאשר אחד מחובר למתאם) היו מספיקים מעל ומעבר (בטח כשהייתי סוחב רק 2 פנימיות נוספות) וגם ככה אחרי 3 פאנצ'רים כבר עדיף לקפל הביתה.

אחלה אופניים! וכן, ניחשתי שזה 23-25, שווה לבדוק אם אפשר להוריד כמה PSI בכל מקרה. באופניים יותר חדשים שמגיעים עם 30 מ"מ ואף יותר אפשר להוריד לא מעט מהלחץ אוויר מה שעוזר במעט למנוע פאנצ'רים.

בנוגע לשימאנו ושאר היצרנים, בהחלט. ולחשוב שהיום יש כבר 105 אלקטרוניים ו-12 הילוכים בקסטה האחורית :LOL:

לדעתי האישית אין הצדקה לכל הטכנולוגיה היקרה שנכנסה לאופני הכביש עבור ספורטאים חובבים, מעבר לנוחות.

מבחינת אמינות אני יודע שהזיעה שלי בקיץ תשמיד כל חלק באופניים. היא השמידה פנסים עם התקנים הכי מחמירים לעמידות למים. השמידה קליפרים של בלמים ועוד.

אני רוכב לפחות 300 קילומטר בשבוע.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, הרקוליטו כתב:

אני שואל על משאבה לאופני כביש שאפשר לשים על הגב ומציעים משאבה לרכב.

תקרא עד הסוף את פרטי המוצר. המשאבה שבקישור מתאימה ל: רכב, אופנוע, אופניים, ניפוח כדורים.

לכל קטגוריה יש סימן על הצג. ההבדל הוא רק בטווחי הניפוח לכל קטגוריה. 

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 16 דקות, הרקוליטו כתב:

קראתי עד הסוף. אבל זה לא עוזר לי שאני שואל על אופניים ועונים לי על ניפוח לרכב.

זקוק ללחץ ניפוח גבוה ופחות חשובה לי התפוקה.

משאבה לניפוח זו משאבה לניפוח. אם היצרן נותן טווח של עד 150PSI, אני מעריך ש 80 זה בר השגחה (על אחת כמה וכמה אם אתה בוחר בדגם החזק יותר, שיעשה את זה בקלות - כי ככל שעולה הלחץ, ההתנגדות לניפוח עולה - וזה למה חשוב לקחת מכשיר חזק).

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל המשאבות הניידות הסיניות האלה, כל עוד אף אחד לא ניסה אותן על אופני כביש , אי אפשר לדעת.

זה פרופיל שימוש שונה מאוד - לחץ גבוה, אבל ספיקה נמוכה.

לי יש אחת עם 12v שהיא של שיאומי נדמה לי, מאוד מאוצה ממנה, עבדה לא מעט.

קניתי גם משהו נייד, בשהיל לנפח אופני ילדים ושטח. עושה בינתיים עבודה טובה. ניפחה כבר מספר צמיגי רכב מפונצרים! נתתי לה קצת לנוח מדי פעם. זה מתחמם ויש מצב שגם הבטריה מתחממת.

מפתיע מאוד בשביל הכלום שזה עלה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

סתם רעיון, אולי שווה לבדוק משאבות ידניות שמתאימות לבולמים, אולי הם מסוגלות ללחצים גבוהים כמו שאתה צריך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן

קניתי משאבה של cycplus נטענת.

היא מנפחת מצוין, אבל לא תספק פעמיים 100psi  (תספיק לפעמיים 80psi)

700×25

בינתיים אמשיך כגיבוי עם משאבת יד עד למקרה אמת.

מחיר מופקע לטעמי 430 שח כולל משלוח דרך חנות אופניים. אבל בשביל נוחות ואיכות באימון אני מוכן לשלם.

• תוכן חדש...