Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לרכוש רכב שיהיה טוב לי לנסיעות ארכות.

חשוב לי בעיקר

יציבות בכביש, ומנוע חזק, וכמובן כמה שפחות תקלות

פחות חשוב לי מראה חיצוני וכן חיסכון בדלק.

יותר מאשמח לחוות דעתכם

תודה רבה מראש

פורסם

בתקציב של נכנס אוטובוס... שעונה על מרבית הדרישות, אולי מלבד המראה החיצוני, למרות שיש כאלו שהאוטובוס בא להם טוב בעין.

לנסיעות ארוכות ואמין הייתי מחפש יונדאי אלנטרה, אבל בתקציב שלך תמצא רכבים ישנים או שבורים והיא גם לא עונה על סעיפי הכוח והיופי.

אולי איביזה? דגמי הטורבו זריזים, אבל אמינות גבוהה לא תמצא שם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הוא לא עונה על אף אחד מהדברים שביקשת. תעזר בשורת החיפוש כבר דובר עליו.

לדעתי ודעת אחרים אחד הרכבים הכי גרועים שיוצרו בשנים האחרונות.

אולי מאזדה 2... היא אמינה, יחסית זריזה די נוחה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אין הרבה פקקים, אני ממליץ על סיאט איביזה 1.0 יש לה מנוע אמין וזריז, אפילו חסכוני. ממליץ לבדוק את מכלולי הגיר לפני קניה. 

יש גם את רנו קליאו 2017+ עם המנוע 1.2 118כס. אחלה אופציה. 

אם כן יש הרבה פקקים הייתי הולך על שברולט ספארק 2016+. רכב מצויין מכל הבחינות. או בכלל מאזדה 2 לא משנה איזו שנה, כולן טובות. 

ואם יש אופציה לידני אז בכלל טוב. 

פורסם

הכול בהתאם לתקציב.

אם כבר מזדה 2, כדאי לחפש מודל 2015 מהדור החדש כאשר מדובר על אזור ה 40 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...