Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט בין הרכבים הנ"ל עבור הבת שלי (סטודנטית)

אשמח לקבל עזרה וטיפ מהמומחים בבחירה,  גם בהתייחסות לגיר הרובוטי, הכוונה היא לשנתונים 2017-2018,

תודה רבה למשיבים 

פורסם

גולף? עדיף טויוטה אוריס הדגם הקצר או הונדה סיוויק.

לדעתי מאזדה 2

טויוטה אוריס והונדה גא׳ז גם מכוניות טובות

• רעיון טוב! 2
פורסם

הייתי בוחר במזדה 2 ברמת אבזור pure white,אמינה, זריזה מאובזרת עם סלון משולב עור.

הגולף שייכת לקטגוריה מעל, אך הגיר הרובוטי פחות אמין והיא יותר יקרה לאחזקה.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 22.12.2023 בשעה 22:15, Soren כתב:

גולף? עדיף טויוטה אוריס הדגם הקצר או הונדה סיוויק

כתיבה מאוד מנומקת.

אנמק לך דוגמה אחת למה הייתי בוחר הפוך - לגולף יש בין המושבים הטובים ביותר במכוניות עממיות ולטויוטה והונדה יש מושבים בין הגרועים ביותר.

פות"ש שים לב כל המכוניות שציינת מקטגוריית הסופרמיני ואילו הגולף מקטגוריה גדולה יותר, אז ברור שהיא עדיפה עליהן. כדאי להשוות בתוך אותה קטגוריה.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה רבה אנשים יקרים, אז לגבי הגולף שכבודה במקומה מונח, אני מוציא אותה מהרשימה

מה לגבי סיאט איביזה ויונדאי I20 ? אמינות, גיר וכו' 

פורסם

בסוף 2018 יונדאי קיבלה מנוע טורבו וגיר רובוטי כך שהביצועים מאוד שופרו לעומת המנוע הקודם 1.4, מצד שני הגיר הוא רובוטי, הרכב מרווח אך לדעתי לא ממש נח בעיקר המושב.

מזדה 2 גם די זריזה אך מאחור פחות מרווחת ופחות נוחה,תא מטען קטן יותר,אבל יש רמת אבזור pure white מאובזרת במיוחד ואות הייתי מחפש.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...