Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עליית המס לא תחול על רכבים בהם מנוע בנזין ואו היברידי.

עליית המס הצפויה בתחילת ינואר 24 תהיה לרכבים חשמליים ולרכבי פלג אין.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, eyalkar כתב:

עליית המס לא תחול על רכבים בהם מנוע בנזין ואו היברידי.

עליית המס הצפויה בתחילת ינואר 24 תהיה לרכבים חשמליים ולרכבי פלג אין.

הבנתי, אשמח לחוות דעת על הרכב האם שווה לקנות עכשיו בסוף 2023 הבנתי שאם אני מזמין עכשיו אקסל את הרכב בינואר אך לא סגור על עצמי האם אני יכול להביא רכב יותר טוב במחיר קצת יותר זול/יקר 

עריכה אחרונה על ידי יאןחויאן
פורסם

אצל מרבית יבואני הרכב בארצנו במידה ואתה רוכש את הרכב 
במהלך חודש דצמבר 2023,
במידה והיבואן עדיין לא שילם/שיחרר את הרכב מהמכס
מתאפר לקבל את הרכב החדש ברישוי שנתון 2024.

לגבי כדאיות רכישת הרכב הספציפי שבנדון
לא יכול לחוות דעתי מאחר ואיני מכיר.

פורסם
בתאריך 7.12.2023 בשעה 19:16, יאןחויאן כתב:

הבנתי, אשמח לחוות דעת על הרכב האם שווה לקנות עכשיו בסוף 2023 הבנתי שאם אני מזמין עכשיו אקסל את הרכב בינואר אך לא סגור על עצמי האם אני יכול להביא רכב יותר טוב במחיר קצת יותר זול/יקר 

יותר טוב, אולי לא, מספיק טוב ועם קונפיגורציה מכנית זהה ועל הדרך חוסך כמה עשרות אלפי שקלים, בהחלט כן. אולי מעט פחות מרווח, אולי מעט פחות איבזור, הגם שלא בדקתי, אבל בהחלט רכב מודרני משובח ונוח, תמצא בסקודה עם הפאביה.

• תוכן חדש...