Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שואל, רכב לא טורבו.מונדאו שנת 2015 שהוא מאוד אוהב.

גר באיזור הערבה.עושה 10 אלף ק"מ בשנה

האוטו נוסע בטמפ גבוהות ביותר {45-47 מעלות בקיץ שם זה עוד נורמאלי}

רוצה לעשות טיפול מקיף לאוטו שלו ושואל מה החברות הכי טובות שיש

אני כבר לא בקיא בזה

הוא צריך:

נוזל קירור {החלפה}

שמן גיר

שמן מנוע

שמן ברקס

אשמח להחכים. {רויאל פרפל עוד קיימים???}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מה שחשוב בשמן / מים זה התקן. לפורד יש תקן ספציפי עבור כל נוזל ברכב - כתוב בספר הרכב. ברגע שאתה משתמש בתקן בתור מסנן לחיפוש זה מקטין דרמטית את התוצאות, ומעלים את כל ה"יהיה בסדר". לי יש ניסיון טוב עם ליקווי מולי וקסטרול (כל עוד מתאימים לתקן!) ואילו במי קירור יש כמה עשרות מוצרים שמתאימים לתקן, אז אני קונה מה שזמין.

לרוב מזמין מ"אבי חלפים" כי אם כבר אני משתמש במערכת הסינון-חיפוש שלהם, מגיע להם לקבל ממני כסף... בטוח שאפשר לחסוך פה ושם למי שיש זמן לקפוץ פרטנית למקומות ולהתחיל לחפש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעה, eladns כתב:

זה לא מוצא כלום לו לא ולא לי.

image.thumb.png.c623acf90c45b8a25bb31e1e2715a51d.png

מנסיוני המערכת שלו לא עובדת בצורה טובה.

תשלח לו ווטסאפ עם צילום רשיון הרכב ותציין מה אתה מעוניין לרכוש ושיציע לך את המוצרים ברמה שאתה מעוניין בה, תוך זמן קצר הוא ישלח לך בחזרה הצעת מחיר. 

• תוכן חדש...