Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

מחפש רכב לקנייה, מתכנן להחזיק את הרכב לזמן ממושך , חשוב לי אמינות , אין לי כח להתעסק עם רכב עם מחלות :-)  רכב שיהיה נוח כמה שאפשר , צריכת דלק (מעריך שיהיה בין 15K ל 20K שנתי),

תקציב עד 50 אלף. כרגע אנחנו משפחה של 4 נפשות . 

במסגרת חיפושי מצאתי טויוטה אוריס האצ'בק היברידית 2015 . עלייה לכביש 6/2015 יד ראשונה , היסטוריית טיפולים מלאה בחברה! , עבר ביטוחי נקי= ככה רשם הבעלים לא בדקתי עדיין.

ללא תאונות בתמונות נראה שמור ומטופח..  נסעה כ163 אלף קילומטר.. איך שכחתי לכתוב...

סוללה הייתה מבוטחת עד לפני כמה חודשים טוען שאפשר להעריך את זמן הביטוח בתשלום נוסף (לא ביררתי את הנושא אבל זה חשוב מאד כי אם הסוללה תקולה זה 10K תוספת)

דורש 52 אלף . לפי מחירון יד2 המחיר הוא 58 ש"ח

כמובן שהרכב יכנס לבדיקה מסודרת ויבדק דוח סליקה וכו,

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בכדאיות העסקה.

או המלצה אחרת.

תודה

אריה.

עריכה אחרונה על ידי אריה שאג
פורסם

תבדוק בטויוטה סלקט אם יש משהו דומה, על פניו אם הסוללה ניתנת להחלפה במסגרת אחריות והרכב נבדק ונמצא תקין - נשמע לי עסקה לא רעה

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 12.11.2023 בשעה 12:17, Michazzz כתב:

יש אוריס סטיישן..

רוב האוריס סטיישן נסעו הרבה בציי רכב.

למצוא אחת פרטית עם קילומטרג' נמוך יהיה עסק קשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

לפני כ-3 שנים היה לנו אוריס 5 דלתות היברידית 2012 עם ק"מ נמוך, רכב מצויין אבל בגאז' קטן יחסית.

גילוי נאות, עכשיו מוכר אוריס סטיישן 2015 עם פחות מ-75kkm ידיים פרטיות.

השבוע עבר הרחבת אחריות לסוללה ההיברידית וטיפול כללי- הרחבת אחריות לא זולה, כ700 ש"ח וניתן לביצוע עד שהרכב בן 12.

לא הייתי רוכש רכב שאין לו אחריות לסוללה ולמערכת ההיברידית.

יודע שמצב השוק לא משהו כרגע, אבל מבקש מעל המחירון, כי הרכב באמת שמור ובאופן כללי רכבי טויוטה נמכרים בדר"כ מעל המחירון, מנסיון העבר של קניית ממספר רכבי טויוטה גם במשפחה המורחבת.

בתאריך 13.11.2023 בשעה 23:53, itsik170 כתב:

רוב האוריס סטיישן נסעו הרבה בציי רכב.

למצוא אחת פרטית עם קילומטרג' נמוך יהיה עסק קשה.

בתאריך 12.11.2023 בשעה 12:18, אריה שאג כתב:

צריך למצוא אחת שמורה וכו

ממשיך לחפש.

תודה לך

עריכה אחרונה על ידי dieseltdi
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כבעלים של אוריס סטיישן 2014 אוכל לחזק את ההמלצה לרכוש רכב עם אחריות לסוללה ההיברידית. 

שהבעלים הנוכחי יבצע את הארכת האחריות ואז תתקדמו. 

אני התעקשתי על כך (החידוש נדחה עקב בעיה טכנית במוסך), ולמזלי התברר כצעד נכון.  לאחר כשנה וחצי הסוללה התפגרה והוחלפה לחדשה ללא שאלות נוספות. 

לפני שהתפגרה צריכת הדלק עלתה לאט לאט עד שנדלקה נורת תקלה. 

היום הרכב חזר לממוצע של 1:20. 

מעבר לכך, רכב אמין, המכלולים שורדים יפה ואין דרמות במוסך. 

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...