Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כל שנה, במשך הרבה שנים אני אוכל אותה עם העמלות של כרטיס אשראי מסויים ששייך למועדון הטבות מסויים.

תמיד אני מבקש מהם לבטל את הכרטיס אשראי כי אני לא משתמש בו כמעט - רק כשאני רוכש באותה רשת שמקנה לי הטבת מועדון, וכל שנה נותנים לי פטור מעמלות אם אני מבצע רכישה באשראי באותו חודש בשקל אחד לפחות.

מכיוון שהאשראי הינו חוץ בנקאי אני לא רואה את החיובים שלו באפליקציה של הבנק אלא רק בהורדות בתחילת החודש וכך בממוצע אני אוכל אותה באיזור 20 שקל דמי כרטיס למשך חצי שנה עד שאני שםתלב לזה.

הפעם שמתי לב שבידיוק החודש הסייתמה ההטבה וכך אכלתי אותה כנראה רק בחודש אחד של דמי כרטיס.

השאלה שלי, האם חברת האשראי אינה מחוייבת לעדכן מראש לפני גמר ההטבה כפי שעושים יתר הספקים?

כשמסתיימת לי הטבת אינטרנט או ספק שירותי תוכן בטלוויזיה אני תמיד מקבל sms כחודשיים לפני, כנל גם מחברת סלולאר.

האם חברת אשראי פטורה ממחויבות עדכון זה?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

1.  הם מחוייבים בכך, בדרך כלל תראה הערה קטנה בדוח החודשי 3 חודשים לפני סיום ה"הטבה".

2. בחידוש ההטבות האחרון שלי היתה הקשחת עמדות - עם עד כה קיבלתי פטור לא מותנה שימוש לשנה הרי בחידוש האחרון נדרש שימוש כלשהו - בין 1 ל-4000 ש"ח - ובחלק מהכרטיסים ההטבה רק לחצי שנה.

3. כבר שנים שאני מחזיק תזכורת ב-KEEP או ביומן חודש לפני תפוגת ההטבה על מנת לחדש אותה.

4. יש כרטיסים עם פטור לא מוגבל מדמי כרטיס, חלקם אפילו עם הטבות אחרות.

5. אצלי הכרטיסים העיקריים חוץ בנקאיים, אבל אין שום קושי לעקוב באפליקציה. אני בודק לפחות פעם בשבוע.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הנה הקישור, אבל כבר שנים שההערה הזו מופיעה בדפי החשבון. אבל אם אתה לא מקפיד לקרוא את כל המלל תפספס אותה.

כאמור, אני לא סומך על ההערות האלה (הן מוקדמות לפי התקנות, אבל מבחינה מעשית אנימעדיף לדבר עם שירות הלקוחות חודש לפני סיום ההטבה.) 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

להבא תסדר לעצמך תזכורת בפלאפון / יומן / משהו.

בכל מקרה כדאי להציץ פעם בחודש בחשבונות האשראי, אז אפילו אם רק עושים את זה בצורה מסודרת אפשר לגלות נניח באיחור של חודש שהתחילו שוב לצוץ עמלות. תשלום חד פעמי מיותר של 16₪ זה לא מה שיהרוג אותך. :)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...