Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם דלק סונול נוסעים יותר קילומטרים. לאחר השוואה בחרתי בסונול. אולי לא בכל המקרים, בסונול  ידעו זאת מדוע מעולם לא פרסמו?

פורסם

זה דבר ידוע. 

בסונול מעשירים את הדלק בקלציום, ויטמין D, ומולקולות של מים כבדים, והתוצאה היא שאכן בממוצע יש כמה אחוזים יותר על כל ליטר.

במצטבר על מיכל שלם זה כבר כמה עשרות ק"מ. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

גם לדלק "טן" יש פרסומת חדשה שמעידה שהדלק ישר מבז"ן.

זאת המקבילה לבירה ישר מהחבית לכן אני מתדלק רק שם כי הדלק טרי וטוב יותר. 😉

עריכה אחרונה על ידי TZR84
  • מצחיק 1

פורסם

מבחינתי סונול וגם פז יותר טובים - כי יש לי איזו הנחה זעירה בכרטיסי האשראי. מרויח עוד איזה 20 מ' לשקל.

מאז פרשת תחנת הטכני\משה דיין אני חושש מתחנות עצמאיות (או רשתות קטנות במיוחד), מתדלק רק ברשתות הגדולות, רצוי בתחנות שאני מכיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה נכון שיש תחנות זולות ורעות, ויש תחנות יקרות ורעות,

כבעלים לרכב דיזל זה נוראה מורגש,

אבל מכאן ועד לזה שהדלק שלהם שווה יותר, לא ברור מה הם חושבים,

אני תמיד מעדיף לתדלק ברשתות הגדולות והמוכרות ולא בתחנות קיקיוניות.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אני בדר"כ מתדלק בסונול כי זה מה שיש בקרבת מגוריי (והנחה באשראי), יש לי שתי תחנות קבועות. 

פעם אחת לאחר תדלוק בתחנה אחרת של סונול צריכת הדלק שלי התדרדרה, אח"כ שמעתי על אותה תחנה שמועות...

פורסם

הייתי מתדלק תקופה אצל תחנה פרטית שקרובה לישוב והורגש שינוי משמעותי בצריכה של הדלק (צורך 20% יותר) רעש מהמנוע שנעלם אחרי שמוסיפים דלק מסונול, וסל"ד גבוה יותר 

עברתי לסונול ומאז המנוע שקט כאילו הוא היברידי למרות שאצל דלק מיקה נהנתי יותר אבל זה קצת רחוק אני מאמין שזה משתנה בין התחנות עצמם כי סו"ס זה זכיינים שלא מחויבים להביא מאתו מקום 

אין איזה חוק ותקנה כמה אפשר לדלל ומה להוסיף? או שאין מספיק אכיפה בעניין? 

פורסם

לא יודע לגבי קילומטרים אבל אני יכול להגיד בוודאות שהמנוע שלי יותר שקט אחרי תדלוק של סונול (גולד).

הבעיה זה שהמחירים שלהם גבוהים אז פחות רעש מהמנוע לא מעניין אותי.

פורסם

את הפער במחיר של הדלק אפשר לקזז עם הקילומטר הנוסף

ונראה לי כשמתדלקים והרכב מרעיש זה מראה על בעיה בהתאמה לרכב אז התוצאות של הבעיה הזאת נראה לי קצת יותר יקרות מאשר ה15 אג' לליטר שאתה חוסך אא"כ זה רכב ליסינג וזה לא מעניין אותך אז תקרע אותו ושים שירים כדי שלא יפריע לך הרעש 

פורסם

אולי זה קשור למספר הצטאן שמגיע לתחנות האלו, במידה וכן מוסיפים תוספים כלשהם. או לחילופין אם במקרה נמהל בזדון או שלא בחומר כזה או אחר. 

חבל רק שלא מצליח למצוא את המסמך שנתתי לינק אליו בשרשור לעיל לגבי הבדיקה מ-2009 (או מקביל אליו). את התקנים ואחרים ניתן למצוא באתר החדש של בז"ן ואת המסמל האחרון שם אפשר למצוא בארכיון האינטרנט Wayback Machine. 

פורסם (נערך)
בתאריך 28.9.2023 בשעה 15:10, shlomiko כתב:

אין איזה חוק ותקנה כמה אפשר לדלל ומה להוסיף? או שאין מספיק אכיפה בעניין? 

יש תקן, יש תקנות, יש ביקורות ויש פרסום של ממצאי הביקורות. ויש ניסיון שמראה מי עבריינים סדרתיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...