Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 37 דקות, Derish כתב:

האם אני היחידי פה שחושב על הפוטנציאל האדיר של הברחת סמים ושאר סחורה בעייתית ממדינות הבלקן לישראל, והקושי לפקח על כך כשמדובר במעבורת נוסעים?

ברור שיש דרכים לטפל באיומים כאלה, אבל עם איך שהמשטרה בישראל פועלת אולי עדיף לא להרים את הכפפה הספציפית הזאת.

תגיד...אני שואל באמת אבל בלי ציניות. 

בכל העולם יש מעברות ממדינה למדינה. פועלות כבר מאות שנים. בכל העולם יש עבריינים, סוחרי סמים, מבריחי סחורות וכו'.

איכשהו בכל העולם גם במדינות עולם שלישי זה פועל במידת הצלחה כזאת או אחרת אבל דווקא בישראל זה לא יכול לעבוד?

בשביל למנוע מכמה עבריינים להבריח סחורה חייבים לחסום אפשרות נורמלית לצאת עם רכב פרטי לטיול מחוץ לישראל?

• אהבתי 2

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 40 דקות, Derish כתב:

האם אני היחידי פה שחושב על הפוטנציאל האדיר של הברחת סמים ושאר סחורה בעייתית ממדינות הבלקן לישראל, והקושי לפקח על כך כשמדובר במעבורת נוסעים?

הרבה יותר קל באוניית מטען שלא לדבר על אוניות פחם.

ולגבי המעבורת, מעדיף לטוס חצי שעה פלוס עוד שעה בשדה מאשר להתנדנד 5 שעות ולהקיא את הנשמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הזמנים האלו רלוונטיים רק לשדה התעופה הקטן בחיפה. 

הלוואי ויפעל באופן רצוף.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 30 דקות, Rשף כתב:

מניסיון בסקנדינביה וגרמנייה המעבורות למרחקים האלו עמוסות אפילו שהן לא מהירות במיוחד והמחירים לא תמיד זולים מטיסה לואו קוסט. הנוחות בנסיעה ברכב שלך, בספינה מרווחת עם נוף יפה לעומת מטוס צפוף שווה כנראה את המעט שעות שאתה מפסיד דלת לדלת

עד כמה אלה מעבורות ועד כמה אוניות קרוז?

ושיקול העברת הרכב לקפריסין וחזרה שונה מאשר בצפון אירופה - כי באירופה אתה קונה כרטיס, מתגלגל למעבורת, עובר את השעות שלך, מתגלגל לחוף ונוסע. בין ישראל לאירופה (כולל קפריסין) יש כל הביורוקרטיה של ביטוח, רישוי ומיסים, שמסרבלת את התהליך.

בעבר הרחוק היו קווי מעבורת בין חיפה לנמלים לכל אורך החוף הדרומי של אירופה. איני יודע איזה שימוש נעשה בו. השירות הזה נגמר בשנות ה-60. מה לעשות, מטוס ורכב שכור יותר יעילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דווקא זה יכול להיות פתרון מעניין. היום חיים כמה עשרות אלפי ישראלים בקפריסין. יכול להיות נוח להם להגיע עם הרכב הישראלי לקפריסין, וחזרה.

הבעיה היחידה זה נהיגה בצד השני של הכביש, אבל אני רואה מספיק מכוניות בריטיות בכל אירופה…

עריכה אחרונה על ידי garicho
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, sperial כתב:

אבל כנראה ששעירת רכב תהיה יותר זולה צכל הפרוצדורה של מעבר רכב למדינה זרה, עם כל בעיות הרישוי והביטוח.

בנוסף, בקפריסין נוהגים בצד שמאל של הכביש ולנהוג בצד שמאל ברכב עם הגה בצד שמאל זה לא הדבר הכי בטיחותי בעולם.

לפני 20 דקות, garicho כתב:

אני רואה מספיק מכוניות בריטיות בכל אירופה…

בריטים זה לא ישראלים.

עריכה אחרונה על ידי eladts
פורסם

התעלמתי מזה כי בקבוצה הזו כולם מספרים כמה המעבר מימין לשמאל קל.

חברה של אישתי נהרגה במדינה שמאלית 100 מ' מהיציאה מתחנת ההשכרה כאשר בעלה, כהרגלו 50 שנה, עבר לנתיב הימני, והתנגש במשאית.

• מבאס 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

גם במעבורת יש זמן טרמינל, לא שונה מזה של שדה תעופה.

גם ככה שהטרמינל בנמל חיפה לא הכי הכי והעלייה לספינות היא דרך אוהלים 

וכמה זמן עוד נחכה בשביל שיהיה טרמינל נורמלי בנמל חיפה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה שהיה עוזר זה מעבורת להעביר את הרכב ללימסול. 

לא מעניין לנהוג בקפריסין ובטח שלא בצד שמאל.

אבל אני בטוח שמקפריסין יש מעבורות ליוון ומשם אפשר לנהוג לכל אירופה. בצד ימין.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

איכשהו בכל העולם גם במדינות עולם שלישי זה פועל במידת הצלחה כזאת או אחרת אבל דווקא בישראל זה לא יכול לעבוד?

בשביל למנוע מכמה עבריינים להבריח סחורה חייבים לחסום אפשרות נורמלית לצאת עם רכב פרטי לטיול מחוץ לישראל?

ברור שלא, ואני מאד בעד הרעיון, אבל מצד שני יש רשימה ארוכה של דברים שמצליחים לעשות בכל העולם (כולל מדינות מתפתחות) ובישראל לא, בין אם זה עקב היעדר כישורים או היעדר סטנדרטים.

אם כמה מהערים הגדולות בארה"ב ספגו פגיעה כלכלית ובריאותית אדירה עקב הצפת השוק בסמים, כלי נשק וכו', לך תדע מה הסיכון למדינה קטנה כמו ישראל כשאין בקרה על הנתיב הזה. לי אישית אין מושג, אבל אני חושב שזו נקודה שכדאי לקחת בחשבון.

• משעמם 1
פורסם

אאלט יש מעבורת שיוצאת פעם בשבוע לפיראוס.

גנראה שאין דרישה ליותר.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

צריך לזכור שרק לפני שנתיים חודשו מעבורות נוסעים בין יוון לקפריסין לאחר 20 שנה של נתק.

המדינה שלנו דנה עם הקפריסאים לצרף את ישראל לקו המעבורות, כך שאולי יהיה בעתיד.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

עדיין הייתי בוחר בטיסה. זה הבדל של 10 שעות וזה המון. עדיף לשלם תוספת 30-40 אחוז אבל להרוויח את הזמן הזה. שאלה האם גם למעבורת צריך להגיע 3 שעות לפני ההפלגה? כי אם לא אז אין עדיפות למטוס

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...