Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולן, לא מפחיד אותך הסיכון להיות במסלול מבחינת מקרה של תאונה?

זהו הרכב הראשוני שלך אני מנחש ולכן במקרה של חס ושלום טוטאל לוסט כמו של ה S2000 אז הלך כל הכסף?

שאלה למנוסים במסלולים שכאלה באירופה (משמע, מוטי וגולן):

אין אפשרות איכשהו לעשות ביטוח כלשהו כדיי שבמקרה שהרכב מושבת אז יש השתתפות עצמית מאוד גבוהה, אבל לפחות לא הולכת העלות הכוללת של האוטו?

לא מפחיד את האנשים שם שהם עלולים להפסיד את כל מחיר האוטו?

כמה אנשים בארץ מוכנים לסכן את ה S2000\בוקסטר\STI במסלול ללא אפשרות לביטוח?

Back to the original - NC again.

פורסם

QUOTE=~TB~]גולן, לא מפחיד אותך הסיכון להיות במסלול מבחינת מקרה של תאונה?

זהו הרכב הראשוני שלך אני מנחש ולכן במקרה של חס ושלום טוטאל לוסט כמו של ה S2000 אז הלך כל הכסף?

אין אפשרות איכשהו לעשות ביטוח כלשהו כדיי שבמקרה שהרכב מושבת אז יש השתתפות עצמית מאוד גבוהה, אבל לפחות לא הולכת העלות הכוללת של האוטו?

כמה אנשים בארץ מוכנים לסכן את ה S2000\בוקסטר\STI במסלול ללא אפשרות לביטוח?אין ספק שיש סיכוי וזה אכן מפחיד, לא משנה אם זה האוטו הראשון שלך או לא, רוב הרכבים שנמצאים על המסלולים יקרים לבעליהם ויקרים כספית אם בגלל המחיר הראשוני הגבוה או בגלל השיפורים שיכולים להגיע לסכומים גבוהים מאוד.

חלק מימי המסלול מוגדרים כ DRIVING EDUCATION DAY ונמצאים בתחום האפור של חברות הביטוח מכיוון שאתה בעצם לא מתחרה באף אחד בימי מסלול ולכן יש חברות שיתנו כיסוי ויש כאלה שלא.

לדעתי עצם המחשבה על אובדן אפשרי בעצם תורמת בעקיפין לבטיחות הכוללת על המסלול.

פורסם

QUOTE=golangti]אין ספק שיש סיכוי וזה אכן מפחיד, לא משנה אם זה האוטו הראשון שלך או לא, רוב הרכבים שנמצאים על המסלולים יקרים לבעליהם ויקרים כספית אם בגלל המחיר הראשוני הגבוה או בגלל השיפורים שיכולים להגיע לסכומים גבוהים מאוד.

חלק מימי המסלול מוגדרים כ DRIVING EDUCATION DAY ונמצאים בתחום האפור של חברות הביטוח מכיוון שאתה בעצם לא מתחרה באף אחד בימי מסלול ולכן יש חברות שיתנו כיסוי ויש כאלה שלא.

לדעתי עצם המחשבה על אובדן אפשרי בעצם תורמת בעקיפין לבטיחות הכוללת על המסלול.תודה על התשובה.

QUOTE=~TB~]גולן, לא מפחיד אותך הסיכון להיות במסלול מבחינת מקרה של תאונה?

כמה אנשים בארץ מוכנים לסכן את ה S2000\בוקסטר\STI במסלול ללא אפשרות לביטוח?אני תמיד האמנתי שמה שיפחיד את רוב הנהגים במצב הזה זה לא העובדה שהם יכולים להתהפך עם האוטו ולגמור את עצמם, אלא העובדה שהם יכולים להפסיד 300K, בשנייה.

פורסם

QUOTE=~TB~]תודה על התשובה.

אני תמיד האמנתי שמה שיפחיד את רוב הנהגים במצב הזה זה לא העובדה שהם יכולים להתהפך עם האוטו ולגמור את עצמם, אלא העובדה שהם יכולים להפסיד 300K, בשנייה.הבעיה היא, וזה ממש לא בעיה, שארה"ב זה לא ארה"ק(למרות שינוי רק באות אחת).

ושם, 300 אלף שקל, זה קרוב ל-70 אלף דולר. וחביבי, 70 אלף דולר בארה"ב למכונית, עם שיפורים.

זה המון! הון תועפות...

שלד

פורסם

QUOTE=sheled]הבעיה היא, וזה ממש לא בעיה, שארה"ב זה לא ארה"ק(למרות שינוי רק באות אחת).

ושם, 300 אלף שקל, זה קרוב ל-70 אלף דולר. וחביבי, 70 אלף דולר בארה"ב למכונית, עם שיפורים.

זה המון! הון תועפות...

שלדסבבה. לא 70 אלף דולר.

30 אלף דולר אתה כן מוכן להפסיד בשניה אחת, בלי שום אפשרות של ביטוח?

יודע מה,

10 אלף דולר אתה כן מוכן לקחת סיכון שתפסיד?

כניראה שלא.

וככה רוב האנשים פה.

ורוב האנשים פה מדברים כאילו אם היה מסלול בארץ אז הם היו עולים עליו על בסיס קבוע וגם אני הייתי רוצה למען האמת. אבל כמה שאתה עולה יותר, אתה יותר נתון לסכנה של השבתת הרכב שלך בלי החזר כספי בכלל - והכי עצוב זה שאתה אפילו נתון לחסדים של נהגים מפגרים אחרים שיכולים בטעות להיכנס בך בסיבוב - וגם אז תפסיד את כל עלות הרכב שלך.

עכשיו תענה לי אתה - אתה מוכן לעלות עם רכב ששווה אפילו "רק" 50K ש"ח, כשאתה יודע שיש עוד הרבה אנשים אחרים על המסלול בו זמנית שיכולים להשבית אותך?

פורסם

TB

ישנו בהחלט סיכון ממשי על מסלול לנהג ולרכב ,אך שלא כמו על כביש ציבורי זה ב99.99% אחריות הנהג.

בימי מסלול האלה אסור בשום פנים ואופן לעקוף בסיבוב, אלא רק בישורת וזה לרוב באישור הנהג הנעקף.

לאורך כל המסלול ישנם מרשלים שמתצפתים על כל הנהגים, נהג שיראה סימנים של עודף בטחון ללא כיסוי, יתבקש לרדת מהמסלול במיידי.

כל אמצעי בטיחות ננקט על המסלול ,מבדיקת הרכב דרך כיתת לימוד למתחילים ועד לכמובן שירותי חירום וכו.

העובדות בשטח מראות שזה לא עוצר אנשים מלעלות למסלול גם עם פרארי ופורשה.

פורסם
TB

ישנו בהחלט סיכון ממשי על מסלול לנהג ולרכב ,אך שלא כמו על כביש ציבורי זה ב99.99% אחריות הנהג.

בימי מסלול האלה אסור בשום פנים ואופן לעקוף בסיבוב, אלא רק בישורת וזה לרוב באישור הנהג הנעקף.

לאורך כל המסלול ישנם מרשלים שמתצפתים על כל הנהגים, נהג שיראה סימנים של עודף בטחון ללא כיסוי, יתבקש לרדת מהמסלול במיידי.

כל אמצעי בטיחות ננקט על המסלול ,מבדיקת הרכב דרך כיתת לימוד למתחילים ועד לכמובן שירותי חירום וכו.

העובדות בשטח מראות שזה לא עוצר אנשים מלעלות למסלול גם עם פרארי ופורשה.

תלוי באיזה קבוצה אתה נמצא בד"כ.

ככל שהרמה עולה כמות ההגבלות פוחתת, עד לקבוצות נהגים שהם ברמה תחרותית שבהן אין שום הגבלות על עקיפות (כי הנהגים אחראים מספיק כדי לדעת מתי אפשר ומתי אי אפשר לעקוף).

TB, פרט מעניין בשבילך אם כבר שאלת על לרסק רכבים ואם יש בך איזשהו פקפוק לגבי מה שגולן אמר על האפקטיביות של הפחד לרסק אוטו בין הנהגים - מתוכננים אצלי שני ימי מסלול לחודש הבא, לאחד מהם נרשמו כבר מספר למבורגינים ולשני נרשמו פרארי אנזו אחת ופורשה קאררה GT אחת :shock:... אני מקווה שהם גם יודעים לנהוג ואז גם יהיה מעניין להתגרות בהם עם המיאטה...

מוטי.

פורסם

מוטי - כדאי מאוד שגם המצלמה שלך תירשם.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תלוי באיזה קבוצה אתה נמצא בד"כ.

ככל שהרמה עולה כמות ההגבלות פוחתת, עד לקבוצות נהגים שהם ברמה תחרותית שבהן אין שום הגבלות על עקיפות (כי הנהגים אחראים מספיק כדי לדעת מתי אפשר ומתי אי אפשר לעקוף).

TB, פרט מעניין בשבילך אם כבר שאלת על לרסק רכבים ואם יש בך איזשהו פקפוק לגבי מה שגולן אמר על האפקטיביות של הפחד לרסק אוטו בין הנהגים - מתוכננים אצלי שני ימי מסלול לחודש הבא, לאחד מהם נרשמו כבר מספר למבורגינים ולשני נרשמו פרארי אנזו אחת ופורשה קאררה GT אחת :shock:... אני מקווה שהם גם יודעים לנהוג ואז גם יהיה מעניין להתגרות בהם עם המיאטה...

מוטי.

זה לא חדש לי שעולים אצלכם עם מכוניות סופר-יקרות על המסלול, וזה לא קשור בכלל למה שאני טוען. אני טוען פשוט שיש מקום אולי להפעיל חברת ביטוח שתתמחה בדברים מהסוג הזה.

אומנם זה לא עוצר את כל האנשים כמו שגולן רשם, אבל אולי זה כן עוצר את חלקם?

אני לא יודע מהי התרבות בנושא הזה באמריקה, אבל אני מנחש שאם היה דבר כזה בארץ, כמות המשתתפים במרוצים הייתה עולה בהרבה במידה והיה איזה שהו הסדר.

ורק כדיי שתפסיקו לרשום "TB" כמו איזה לא יודע מה, אז השם שלי הוא בן, נעים מאוד.

מוטי, אני מחכה עדיין לתשובה על מה ששלחתי לך.

פורסם

אני לא יודע מה איתך אבל אני כבר ראיתי כמה מכוניות מאוד יקרות עולות על מסלול... למרות זאת אני מקבל עור ברווז מהמחשבה של לסוע על אותו המסלול ביחד עם איזו אנזו ו-CGT... מדובר במכוניות עם תגי מחיר שלא ניתנים להמרה שיקלית מבחינה מתמטית טהורה :-P:wink:!

לעניין הביטוח -

יש חברות שמפעילות ביטוחים כאלו, מחיר הפרמיה גבוה באופן בלתי רגיל ולא משתלם... עדיף לרסק את האוטו ולשאת בהוצאות כל עוד מדובר ברכב נורמלי.

מוטי (חוזר אליך אח"כ עם תשובה).

פורסם
תראו מה מצאתי באחד הפורומי שאני גולש בהם ועד כמה זה רלוונטי לדיון כאן

עצוב

http://www.nbc4.tv/news/4562562/detail.html#

אני מוכן להתערב שלפני שהבחור הזה עלה על המסלול, רוב המחשבות שלו היו על כך משהו בסגנון:

"הלוואי שלא יקרה שום דבר לרכב... רק קניתי אותו ולא בא לי לשלם שוב".

ולא משהו בסגנון "רק שאני לא אמות".

באמת עצוב מה שקרה.

עם כל מה שהסברת באחת ההודעות הקודמות שלך על הבטיחות המעולה שם (מרשלים וכו') - איך למען השם שמים קיר בטון ליד מסלול ולא צמיגים? או כל דבר אחר שיהיה פחות חזק ומכאיב מבטון?

• תוכן חדש...