Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה מדבקת 12 valve מאחור, ליד הכיתוב של שם הדגם (לא זוכר באיזה צד, מכרתי ב2009 😆)

• מעניין 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ה 12 valves היתה מדבקה מקומית של היבואן בין השנים 91-93. 

הסיפור עם הגריל מעניין... אני באמת זוכר שראיתי כמה כאלו וזה לא עשה לי שכל כי ברור שהם לא היו 4x4.

מלבד המנוע החלוש ותצרוכת הדלק המזעזעת, זה היה יופי של רכב משפחתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מורנו, עוד כישלון מפואר מבית ניסן של התקופה. חבר שהחזיק כזה יד ראשונה , בכה ממנו, מרוב כניסות למוסך עם שלל תקלות מוזרות (ויקרות) 

• אהבתי 1
  • מעניין 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האינפיניטי ככל הנראה הושקה ככל הנראה אחרי הפקת לקחים ( המורנו סבלה מנזילות שונות, אטם ראש מנוע, צירצורים מהגיר ורעשים מכאניים מוזרים שלא נמצא מקורם).

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 שעות, race driver כתב:

הזדרזתי לעקוף,

לקיים מה שנאמר 'טרנטה אבל לפניך'...

טרנטה זה יחסי

עם מה עקפת אותו? (בסוף תכתוב S530😀)

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 6 שעות, WE988244 כתב:

טרנטה זה יחסי

עם מה עקפת אותו? (בסוף תכתוב S530😀)

מאזדה 5 2008....

נוסע עליה בלב הרבה יותר שקט מאשר על כלי בשווי 7 ספרות,

ולא טורח להעיף מבט בכל כניסה לרכב לגלות את השלומיאל התורן ששרט אותו.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מישהו ממש מאוד רוצה שיגייסו לו את הרכב. זה גוון של ירוק אבל זה לא נראה ככה בתמונה - כנראה חלק מההסוואה.

PXL_20240703_125918376~2.jpg

• אהבתי 4
  • מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לטעמי, כל רכב, מכל שנתון, ראוי לשמירה על תקינות , נקיון ואסטטיקה (גם טסות, למשל) . נכון שברכב ותיק פחות כואב לראות פגיעות אבל זה לא פחות מבאס.

ברחוב שלי יש מכוניות בנות 5 שנראות רע, וכאלה בנות למעלה מ 20 שנראות כמעט כמו חדשות (מיצובישי L300 עם כסאות קפטן) 

• אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...