Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג חלופי צר לקיה נירו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסע למציאת צמיג חלופי צר לנירו , מצאתי צמיג במידות הנכונות רק ... שבמקום R16 הצמיג שמצאתי הוא R15.

האם קריטי לצמיג חלופי צר ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קריטי, קוטר צמיג חיצוני צריך להיות זהה.
אופסט וקוטר ג'אנט צריכים להתאים כדי להכיל את הבלמים ומכלול הגלגל.

אתה לא פשוט פונה ליבואן כי המחיר שם בשמיים? בדקת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה חשוב אבל אני בספק אם אינץ אחד זה מה שיעשה את ההבדל ותהיה לך בעייה להרכיב אותו.

הבעיה העיקרית שיכולה להיות במעבר מ"16 ל"15 זה חוסר במקום לקאליפר + צלחת הברקס, אבל קשה לי להאמין שתהיה לך בעיה בפועל, כי כנראה הבלמים שלך קטנים יחסית :)

https://tiresize.com/tyre-size-calculator/ תשתמש במחשבון הנ"ל ותנסה למצוא צמיג צר שיהיה בקוטר הכולל כמה שיותר קרוב למקורי (כולל הג'אנט מן הסתם), וכמובן לשמור על אופסט כמו ששלייקס כתב.

אצלי לדוגמא הגאנט המקורי הוא "19 אבל הספייר הצר שקימבנתי הוא 16" והוא מתאים רק לגלגלים האחוריים, בקידמיים יש צלחות ברקס ענקיות והספייר לא נכנס.

ROOONEEYY

פורסם (נערך)

@CX25GTI אתה מדבר על צמיג או גלגל קומפלט? כי צמיג R15 מתאים לחישוק "15, וצמיג R16 לחישוק "16. כל הדיון כאן מתאים לגלגל שלם. אבל אם יש לך חישוק "16 צמיג ה-R15 יהיה קטן עליו. אם מדובר בגלגל שלם אתה צריך לוודא שההיקף (או הקוטר, זה היינו הך) החיצוניים של הגלגל החלופי תואמים לזה של הגלגל המקורי. לכן, אם קוטר החישוק יותר קטן אתה צריך חתך יותר גבוה בהתאמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, Tom_22 כתב:

שלא ניתן להשיג צמיגים צרים בקוטר 16" , ואצל היבואן המחיר מאמיר ל 1600 ש"ח + מעמ..

הפרוקיות משום מה לא מוכנות למכור את החליפי של הנירו עד מודל 19 ואו איוניק 19 אחרי מתיחת פנים...

בשנתים כמעט עם הרכב כבר עברתי פנצר משבית + 2 נוספים שבמזל הגעתי לתיקון לפני שנתקעתי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

רק אומר שאותה ההתלבטות כבר עלתה בעבר ויכלה להימשך משם.

המידה הנוכחית היא 205/60R16? אם כן, הקוטר הכללי עומד על כ-652 מ"מ.

גלגל חילופי צר במידה 125/80R16 הוא בעל קוטר של כ-607 מ"מ. הנמכה של כ-23 מ"מ.

גלגל חילופי צר במידה 125/80R15 הוא בעל קוטר של כ-582 מ"מ. הנמכה של כ-35 מ"מ.

ניתן לראות שמראש, אם הגלגל החילופי הראשון, אכן מאושר ע"י קיה לרכב, אזי הקוטר הכללי שלו לא תואם למקור ממילא.

וחשוב מאוד יהיה להשתמש בו רק לטובת הגעה לצמיגיה ובזהירות יתרה.

יתכן ועדין ניתן להשתמש בזה עם הקוטר הנמוך יותר תוך התחשבות בשאר המשתנים שציינו Shellcase ופליקס. אם כי לא יודע מה האספקט החוקי שבדבר, אם זה מענין אותך.

אני חושב שגם יהיה עדיף להתקין גלגל כזה על ציר לא מניע, למרות שלא שמתי לב להוראה כזו בספר הרכב, אלא רק אזהרות כלליות בשימוש בחילופי צר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תנסה לבדוק אצל מנשקו באשדוד,

הוא מחזיק כמעט את כל סוגי הצמיגים החלפים לרכבים שאין להם,

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...