Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי סקודה אוקטביה 2016 וצצה לי בעיה במזגן,

לא משנה על איזה מצב המזגן תמיד יוצא לי אוויר מתחת להגה (לאיזור הרגליים ), גם כשהכפתור כבוי (הוא יוצא גם במושב ליד, אז אני די בטוח שזה מערכתי) 

הבעיה שלי היא שזה מאוד משפיע על קירור האוטו ולפני כשבוע זה לא היה קורה והמזגן היה מקפיא.. 

השאלה שלי היא האם מישהו נתקל בזה ברכב דומה? או עם מערכת דומה? יש דרך לאפס את המערכת של המזגן?

פורסם

תחפש ביוטיוב diagnostic vag conditioner system, ישנה קומבינציית כפתורים שלחיצה עליהם תבצע בדיקה עצמית ותתן לך קוד תקלה.

ממה שאני מכיר הבעיה היא במנוע של הפרפר, יש מלא סרטונים ביוטיוב על אופן החלפה עצמאי.

פורסם

תוכלו להסביר לי יותר? איפסתי את המערכת וזה לא שינה כלום... מה אני צריך לקנות ואיך אני מחליף את זה? אני ממש חדש ברכבים אז זה קשוח ואני לא רוצה לשלם עכשיו איזה אלף שקל למוסך

פורסם
לפני 3 שעות, דניססס כתב:

תוכלו להסביר לי יותר? איפסתי את המערכת וזה לא שינה כלום... מה אני צריך לקנות ואיך אני מחליף את זה? אני ממש חדש ברכבים אז זה קשוח ואני לא רוצה לשלם עכשיו איזה אלף שקל למוסך

בדרך כלל תקלות במערכת מיזוג האוויר לא נפתרות בסכום של פחות מאלף שקלים.

גש למוסך רון לבצע איבחון ממוחשב למערכת מיזוג האקלים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...