Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום קניתי רדיו-דיסק ורמקולים!

רציתי לשאול מספר שאלות לגבי ההתקנה שלהם:

1) ברכב שלי אין "שקע אירופאי" שיתאים לתקע שבא עם הרדיו-דיסק אז הביאו לי שקע כזה ואני מחבר אותו לחוטים הקיימים ברכב. השאלה האם יש בעיה לחבר את השקע לחוטים בעזרת איזולירבנד - או שזה עלול לגרום לבעיות בסאונד/נזק לרכיבי המערכת?

2) אני מתכנן להכניס את הרמקולים למגש האחורי - הבנתי שצריך לעשות חור אבל האם זה משנה באיזה כיוון לשים אותם (כלומר ימין שמאל של הרכב או קדימה אחורה) ?

3) מהי הדרך הכי טובה לחתוך את המגש בצורה יעילה שלא יהרס לי?

4) הרמקולים כבדים מאוד - האם אין סכנה שהםן פשוט יהרסו את המגש המסכן הזה מרוב שהם כבדים?

5) האם יש צורך באיזשהו כיסוי מיוחד לרמקולים שיכנסו למגש? - לא הבנתי אם יש צורך לכסות אותם באיזה קופסה/תיבה או משהו כזה, או פשוט אפשר לתת להם להיות בחלל הבגאז'...

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תהיה בריא

1. אתה צריך להתאים את החוטים הקיימים אצלך לחוטים של השקע שקיבלת .. אין שום בעיה בחיבור עם איזולירבנד ....

2. אם הבנתי את השאלה נכון ויש לך רמקולים אובליים (5X7 , 6X9 וכד..) אז זה לא אמור להיות משנה , בד"כ שמים את הרמקולים בצורה אפקית למגש

3. יש כל מני דרכים , לפי מה שהבנתי מהסמלון שלך יש לך אונו מה שאומר שיש לך מגש לא מפח , מסור קליל אפילו יעשה את העבודה

4. אין לך מה לפחד בעניין הזה

אבל מה שכן , הייתי ממליץ לעשות פלטת עץ טיפה יותר גדולה מהרמקול ולשים אותה מתחת למגש ואז הברגים יכנסו לתוך הפלטה והרמקול יהיה יותר מקובע.

5. לאנשים שלא רוצים לחתןך את המגש שלהם יש אפשרות לקנות תיבה קטנה לרמקולים , זה לא מומלץ ולא נותן לרמקול להוציא מעצמו את מה שהוא יכול

לגבי כיסוי , זאת החלטה שלך אם אתה רוצה להסתיר את הרמקולים מפני גנבים וכד...

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התשובות...

לגבי 2 - כן - יש לי 6X9 - אופקי הכוונה מימין לשמאל של הרכב נכון?

3) - אכן קל לחתוך אבל איזה כלי יעשה זאת בצורה מדויקת?

4)פלטת עץ בצורת עיגול בגודל הרמקול הכוונה?

5)חשבתי שקופסה עוזרת, אבל אם לא אז לא משנה...

מה באמת ניתן לעשות נגד גנבים? (לא שמישהו ירצה את הרמקולים המעפנים האלה, אבל בכל מקרה...)

...Carpe Diem

פורסם

אני אוהב לעזור לבעלי אונו אז ככה:

לפני הכל תוציא את הפאנל, חשוב מאוד !

תחבר קודם את החוט השחור אחרי זה את האדום ואחרי זה את הצהוב

קאפיש?

אצלי אני חיברתי את החוטים, וליפפתי הכל באזולירבנדד

עכשיו לגבי ה 6*9 המגש סוחב, אל תדאג

תמונות בהמשך

Suzuki Jimny

פורסם

בהקשר לשאלתך לגבי גנבים-אין הרבה מה לעשות הכל עניין של מזל . אם הגנב ירצה לגנוב לך אותם שום דבר ב99 אחוז מהמיקרים לא ימנע ממנו לבצע את זממו . מציאות קשה אבל קיימת.

פשוט צפה לטוב בעניין הזה ולחסדיו של הגנב הנבל!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

להוציא את הפנל - הכוונה למגש כולו מחוץ לרכב?

לא צריך להיות בעיה יותר מדי...

לא הבנתי מה רצית לגבי חיבור החוטים? (אני יודע מה כל אחד מהם עושה מבחינת מה + מה - וכו')

אני רואה שלא שמת פלטת עץ מתחת לרמקול... לא עשה לך שום בעיות?

והשאלה הכי חשובה - עם איזה כלי לחתוך? צריך ג'קסון(ג'יגסאו, מסור אנכי חשמלי כזה...)? מספיק סכין יפני??

...Carpe Diem

פורסם

פלטה מתחת? לא צריך, אתה צריך להוציא את הפנל עצמו( הצג עם הכפתורים , מה שאתה שם בקופסה)

לגבי חיבור החוטים זה הסדר:

תחבר קודם את החוט השחור אחרי זה את האדום ואחרי זה את הצהוב

, מה צריך לחבר אחד אחרי השני

את החיתוך עשיתי לבד ואפילו פירסמתי ת'רד , עם ג'קסון, וסובלנות יצא לך פצצה

Suzuki Jimny

פורסם

עריכה:

מצאתי לאיזה שרשור התכוונת אך התמונות שם כבר לא עובדות... תוכל לסדר אותם או לשלוח לי את התמונות?

תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
הנה איך שזה מותקן אצלי

אהה כן והחזרתי אתה האדומים ה &%^ האלה כבר מזמן

אני רואה קליפורניה בום ? ואני רואה רמקול של תקליטן (פירלס) - אחי אלה שני הסוגים של הרמקולים הכי מעפנים שפגשתי ... חבל

ובכלל הפירלס 8 אוהום !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
אני רואה קליפורניה בום ? ואני רואה רמקול של תקליטן (פירלס) - אחי אלה שני הסוגים של הרמקולים הכי מעפנים שפגשתי ... חבל

ובכלל הפירלס 8 אוהום !

הקליפורניה כבר החזרתי אותם מזמן וקיבלתי החזר כספי, הרמקולים של פירלס דווקא נשמעים אחלה

(והם למכירה)

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...