Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה SUV כ"כ פופולרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין את זה.

מה הופך את היצורי כלעיים האלה עם יכולות שטח לא משהו (בד"כ) ויכולות שטח אפילו פחותות (בד"כ)

לכזה מוצר נמכר שכל חברה מסאן יונג לפורשה החליטה לייצר אותם?

למה הקהל כ"כ רוצה את הכלים האלה?

אני משעער שזה התחיל עם טרנד השטח שפקד את העולם היאפי. ורצון לשלב תחביב עם חיים (?)

אבל משהו לא מסתדר למה שהמנהל העשיר יעדיף כל SUV על A6 סדרה 5 E-CLASS S80

או כל רכב מנהלים אוחז ,נוח וביטחותי?

ועוד יותר לא מובן לי איך זה הפך לכלי המסורתי של הSOCCER MOM למה זה עדיף על כל הואנים?

למי הפתרונים?

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה גדול , זה נוח , זה מרווח , ואתה יכול להגיד שיש לך ג'יפ .. מה רע? :roll:

לפי דעתי זה למשפחות שיוצאות לטיולים , או למשפחות שיש בהן יותר מ5 נפשות

כלומר הם צריכים עוד מקומות באוטו

וSUV בדרך כלל מציע 6 או 7 מקומות ישיבה..

שחר.

פורסם

כן אבל מה טוב בגדול וזה בטוח לא יותר נוח מA6 וזה בהחלט לא רק למשפחות וזה בטוח לא מיועד למשפחות שיוצאות לטיולים זה משווק כמכונית יוקרה

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

מכונית גדולה ומרווחת(פוזה-למי יש הכי גדול) ,יכולת לא רעה בכביש וגם אפשרות לרדת לשטח קל בטיול עם המשפחה. תשלב את כל זה עם מחיר תחרותי (ותיבה אוטומטית) ויש לך מכונית משפחתית מושלמת למר ישראלי (מה גם שזה באמת לא כל כך גרוע).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

600,000 שקל זה לא תחרותי. וגם לB4 יש הנעה מרובעת

פורסם

אני לא יודע לגבי ישראל אבל בארה"ב כמו שאמרו פה אוהבים את האוטו כי האוטו מרווח יש הרבה מקום..

בנוסף האמריקאים אנשים גדולים ולכן נוח להם להכנס למכוניות שפרופורצנליות להם, בנוסף המחיר שלהם בארה"ב לא יותר יקר ממכונית פרטים ובמקרים מסויימים [ford explorer] הוא זול מהרבה מכוניות אחרות..

ככה שאתה מקבל מכונית גדולה ומנוע גדול במחיר מאוד תחרותית... למה שהוא יקנה אוטו פרטי?! כמובן מחירי הדלק לא משמעותיים שם כלל וכלל ולכן נוצרה תופעה של SUV.

שלא יהיה ספק התופעה הזאת נדדה מארה"ב לאירופה וישראל היא לא נוצרה פה. העניין שפה הדלק יקר הרכבים עולים פי 2 מרכב רגיל ונוצר מצב שSUV מראה פה איזה מעמד... התופעה רק גדלה עם כניסת

הX5 וחבריו לשוק מה שגרמו לג'יפים להפוך לנוחים מהירים ובעצם למי שיש כסף תחליף מצויין למכונית פרטית.

פורסם
600,000 שקל זה לא תחרותי. וגם לB4 יש הנעה מרובעת

תלוי על איזה SUV אתה מסתכל. יש את אלה של יונדאי שהמחירים שלהם מסביבות המאתיים (אפילו פחות) אלף,ואפשר לעבור גם את המיליון עם הפורשה קאיין.

ועדיין SUV יהיה מרווח יותר (לרוב גם מאובזר יותר) ובעל עבירות טובה יותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למה 600K?

טויוטה לנד-קרוזר למשל מפוארת תעלה כ-340K (או 350K למי שרוצה בנזין).

במחיר הזה תקבל הכל כולל הכל. סלון עור, מושבים חשמלים, מערכת שמע מעולה ועוד.

ממול קח את ה-A6 שתעלה 370K בגרסה הכי "בסיסית" שלה או ב.מ.וו סדרה 5 שתעלה 390K אם תבחר בדגם הכי זול. בשתי המכוניות האלה תקבל אבזור מפואר דומה למדי אבל לקרוזר תהיה יכולת שטח, מרחב עדיף, יותר מושבים ועוד.

עכשיו תגיד לי אתה. גם יותר זול וגם לא נופל בכלום מחבריו הנמוכים (אם כבר אז יש לו עדיפויות עליהם). מה עדיף?

פורסם

זו לא השוואה הוגנת. כל מי שקצת שכל בקודקודו ידע להבחין בהבדלי האיכות בין הלנדקרוזר (טוב ככל שיהיה) לבין אחת ממכוניות הסאלון היוקרתיות מבית ב.מ.וו/אודי/מרצדס וכולי. הוא פשוט לא מספיק REFINED בשביל להיות מקביל אליהם. בשביל יכולת טבוה מספיק על הכביש + יכולת שטח סבירה, תאלץ להפרד מיותר כסף בשביל משהו כמו X5 או הדיסקברי החדש, נניח. (X3 מציע יכולת כביש נפלאה ועדיפה עשרות מונים על פני הלנד קרוזר, אבל הוא לא משהו בשטח ואיכשהוא נופל בין הכסאות).

אנשים אוהבים SUV מכיוון שהם גדולים, גבוהים, נותנים הרגשת שליטה, מלאי פוזה ומאפשרים יכולת לצאת לשטח (שבה הם הרי לא משתמשים, אבל העיקר שיש).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד כמה שאני הבנתי, הסיבה שבגללה חברות כמו פורשה וכד', יצרו SUV היא כדי לענות על הביקוש.

היצרן זיהה ביקוש של המותג שלו בפלח שוק מסויים וענה עליו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לא יודע לגבי אחרים, אבל הג'יפ שלנו (כן, ג'יפ), נקנה במטרה אחת ויחידה. שנוכל לצאת לטיולים עם המשפחה. ועד היום, זה מה שאנחנו עושים. לא סתם קנינו עוד אחד אחרי שמכרנו את הראשון. ככה שלא כל הג'יפים הם לפוזה.

לעומת זאת, כל הSUVים היקרים האלה, הם באמת לפוזה ותו לא. יכולות שטח של טריוס, אז באמת למה לקנות אותם.

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

במקרה של פורשה אתה צודק,הם מרוויחים מהקאיין די הרבה וזה מאפשר להם להתמקד בפיתוחים למכוניות הספורט שלהם. נראה לי שזאת גם הסיבה לקיומו של הקאיין - לספק מזומנים לפיתוחים חדשים.

פורסם

הסיבה לקיומו של הקאיין היא להרוויח. כמו הסיבה לקיום כל דגם אחר של פורשה. זה שהוא רווחי ומספק כסף שמאפשר לפתח דברים חדשים, זה רק יתרון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...