Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 חדשה - למה כן, למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יתרונות ה- 208 החדשה כפי שאני רואה אותם:

עיצוב, התנהגות כביש, צריכת דלק, מנוע אטמוספרי, גיר פלנטרי

חסרונות פוטנציאליים, וכאן אצטרך את חוות דעתכם:

היבואן - כמה בעייתי?

גיר - מצב אמינות?

מנוע - אני מבין שזה עדיין פיורטק, מה קורה עם עניין הטיימינג? עדיין בעייתי?

או לחילופין - איך הגירסה החשמלית?

עריכה אחרונה על ידי Yellow Engine
תוספת לשאלה

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

גיר פלנטרי יפני עם 8 הילוכים, עד כה ניראה אמין.

זה עדיין פיורטק, עדיין יש בעיות עם הרצועה, על מנת להקטין סיכוי מומלץ להחליף שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים אן 60 אלף.

שנה הבאה אמורים להגיע מנועים שונים עם שרשרת ומנוע היברידי קטן, אך עם גיר רובוטי כפול מצמדים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 18 דקות, yuvalganim כתב:

ל-208 יש מנוע טורבו של 1.2 ליטר. לא אטמוספירי.

צודק, פספסתי את זה...

פורסם

היבואן  יבואן סביר כמו כל שאר היבואנים, גוזר קופון יפה , לא זול לטפל אצלו והשירות ברמה סבירה, בסהכ אתה לא איתו בקשר אחרי הקנייה למעט מקרי אחריות 

גיר -  גיר 8 הילוכים יפני אמין מאוד של אייסין, פלנטרי שזה מעולה לאמינות והעברות חלקות 

מנוע -  מנוע 1.2 טורבו פיורטק, הרצועת טיימינג עודכנה לרצועה אחרת בסביבות 2021, לא ברור אם השינוי פתר את הבעיה או לא אבל היא עדיין טבולה בשמן והדבר הכי חשוב הוא להשתמש בשמן בתקן שמתאים לרצועה ולא יגרום להתפוררות מהירה שלה, לצד החלפות שלה בזמן. 

החשמלית מעולה אבל הצד החלש שלה הוא הטווח והמחיר שלה יקר לעומת המתחרות. 

אחות תאומה לפלטפורמה, למנוע ולגיר ,היא אופל קורסה עם שוק לא להיט אבל אולי תוציא מחיר טוב יותר או תקבל גרסה עם אבזור טוב יותר 

• אהבתי 1
פורסם

למה כן -

מערכות בטיחות ברמה מצויינת.

למה לא -

עקב הצרות הידועות בנושא אמינות טכנית של פז'ו, ולפי מה ששמעתי גם היבואן לא בטוח כל כך איך הוא.

כמו כן, מערכות בטיחות ברמה מצויינת כמו ב-208 יש גם במקבילים אצל חברות הרבה יותר אמינות.

• אהבתי 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

אגב אחד הדברים שלי הפריעו ב 208 זה הסתרת לוח מחוונים ע״י ההגה, בחלק מהביקורות זה הוזכר, בקורסה למשל שהיא אחותה, הבעיה לא קיימת.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב נהדר למעט נושא הטיימינג המתפורר. גם ברכבים 2022 עם רצועה חדשה זה קורה הבאנו דוגמאות בשרשור הגדול.

אם אתה עושה ק"מ של פחות מ10000 בשנה ומתכוון לטפל לפני הזמן לך על זה.

פורסם

האמת שאני לא עושה הרבה, סביב 10-12 אלף בשנה, ואני גם פדנט רצח מבחינת טיפולים ובכלל יחס לרכב.

אבל ה- e208 נראית לי מאוד מעניינת למרות המחיר הגבוה

פורסם

אם יש לך אפשרות לעמדת טעינה פרטית, הייתי הולך על ה-208e למרות המחיר הגבוה יותר.

אתה תחסוך הרבה כסף על הדלק ואגרת הרישוי המופחתת, וגם מוריד את הסיכון של הטמיינג המתפורר.

לא נהגתי על ה-208e אבל ממה שקראתי היא קיבלה ביקורות טובות מאוד.

פורסם

יש לי חנייה פרטית, אבל לא במדרכה הסמוכה לבניין אלא בזו שממול. מעניין כמה זה סיפור, לוגיסטית וכלכלית.

אגב, אין לחץ, ייקח כמה חודשים עד שאכנס לתהליך רכישה כלשהו, כרגע אני רק מברר כל מיני אופציות

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, Yellow Engine כתב:

יש לי חנייה פרטית, אבל לא במדרכה הסמוכה לבניין אלא בזו שממול. מעניין כמה זה סיפור, לוגיסטית וכלכלית.

אגב, אין לחץ, ייקח כמה חודשים עד שאכנס לתהליך רכישה כלשהו, כרגע אני רק מברר כל מיני אופציות

יש הרבה פתרונות כמו להתחבר לארון החשמל שלך או לחשמל המשותף של הבניין. בד"כ זאת לא התקנה יקרה.

גם אם צריך להעביר כבלים במדרכות המשותפות, לחצוב או להרים אבנים משתלבות זה אפשרי, רק שזה יעלה יותר.

קח חברת טעינה או חשמלאי מוסמך שאתה סומך עליו לעשות את העבודה, שזה יהיה רלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי Gopher
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...