Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה סיבה למה לא...

בעיני זה בהחלט מצביע על הוגנות ושקיפות 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שני הדברים הראשונים שמבקשים ממוכר פוטנציאלי - רשיון רכב והיסטוריית טיפולים.

מבחינתי מסנן ראשוני מסוחרים, רמאים, וסתם רשלנים.

אח"כ הוצאתי דו"ח סליקה, באישור המוכר כמובן.

פורסם

מהרישיון רכב תמחק פרטים מזהים אבל כן לגיטימי לבקש רשיון רכב לקונה פוטנציאלי. לראות שפרטי הרכב תואמים למה שפורסם טרם הביקור

פורסם

לגמרי,גם אני מבקש לפני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, GKME כתב:

מהרישיון רכב תמחק פרטים מזהים אבל כן לגיטימי לבקש רשיון רכב לקונה פוטנציאלי. לראות שפרטי הרכב תואמים למה שפורסם טרם הביקור

מה אפשר למחוק? הרי כדי להוציא דו"ח סליקה, אתה צריך מס' רכב ות.ז של הבעלים ותאריך בעלות. מה נשאר?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Yellow Engine כתב:

מה אפשר למחוק? הרי כדי להוציא דו"ח סליקה, אתה צריך מס' רכב ות.ז של הבעלים ותאריך בעלות. מה נשאר?

אפשר להתחיל עם רק פרטי רכב ללא ת.ז ושם מלא כדי להראות שהפרטים תואמים למה שפורסם, אם הקונה הפוטנציאלי נראה רציני אפשר או להוציא את הדוח סליקה בעצמך ולהראות למוכר או לעשות את זה במעמד המכירה. לי באופן אישי קשה להראות מסמכים רשמיים עם פרטים מזהים לאנשים שאני לא מכיר ולא אדרוש את זה ממישהו אחר. כשקניתי רכב בעצמי את הדוח סליקה הוצאתי ליד המוכר (רישיון רכב נשלח אליי בלי פרטים מזהים), אחרי שדיברתי איתו בטלפון והתשובות שלו היו משביעות רצון. אם אני אמכור את הרכב, אוציא את הדוח סליקה מראש ואראה אותו למי שרציני.

עריכה אחרונה על ידי GKME
פורסם

אני שולח רישיון רכב בלי למחוק פרטים.

יש בזה סכנה? כן. אבל לא לשלוח יצמצם את הסכנה מהונאה ופגיעה בפרטיות בערך ב 0.0001% אז אני לא מתרגש מזה.

פורסם

אפשר לשלוח רישיון רק תמחק פרטים אישיים.

כל המידע גם ככה פתוח היום יש מאה אפליקציות שמכניסים מספר רכב וכל הפרטים ברישיון מופיעים.

דוח סליקה לא רואה בעיה לשלוח.

פורסם

מוכר שמוכן לשלוח דוח סליקה בווטסאפ, רק מעלה את ערכו בעיני.

אין שום מניעה.

יתרה מכך, כשאני מפרסם מודעת מכירה, אני מוסיף צילום של דוח סליקה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מבין את החשש לשלוח רשיון רכב עם שם ות.ז שלך. מצד שני, אני כקונה מעוניין להוציא דו"ח סליקה בעצמי, לא הייתי מסכים לקבל דו"ח סליקה ממישהו אחר כי היום לא מאוד קשה לערוך תמונה ולבצע בה מניפולציות שונות. אם זה לא מישהו שאני מכיר, אני לא סומך עליו

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כשמכרתי את הג'אז,
כל מי שהתקשר והתעניין מעבר להצעות מחיר מגוכחות, קיבל מיד בסיום השיחה בוואטסאפ: תמונות איכותיות של הרכב, דו"ח סליקה, היסטורית טיפולים וצילום רישיון ללא הפרטים המזהים.

לא היה אחד שלא העריך זאת. סינן היטב קונים לא רציניים שמבינים מי עומד בפניהם, ואכן לבסוף הרכב נמכר במחיר משמעותי גבוה מעל המחירון וללא קושי.

• תוכן חדש...