Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רפידות + דיסקיות בדאציה סנדרו 2016

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Shab00,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בטיפול שנתי במוסך מורשה המליצו לי להחליף את הרפידות + הדיסקיות ברכב לזוג הגלגלים הקדמיים. 

דרשו 1500 על מקורי. אחד העובדים שם שהתחברתי אליו המליץ לי בשקט שעדיף לעשות את זה בחוץ כי זה חצי מחיר. 

אני פחות מבין בזה ובגלל זה אני פונה לאנשי הפורום.  אז כמה שאלות בבקשה:

1. מה אתם חושבים? עצה טובה הוא נתן לי? 

2. הבנתי שיש כמה חברות של חלופיים, יש חברה מומלצת? בכל זאת מדובר במשהו ביטוחותי מאוד, וחשוב לי מוצר שאפשר לסמוך עליו 

3. המלצה למוסך באזור השרון/עפולה שיכול לבצע את העבודה ויש לו מקורי או חלופי באיכות מעולה 

תודה רבה

פורסם

כל מוסך מורשה משרד התחבורה יודע להחליף ברקסים ואם לא אז אין לו זכות קיום. וכן העלות תהיה נמוכה משמעותית ממוסך מורשה יבואן.

• פיתרון
פורסם

ברור שכל מוסך עושה ברקסים וברור שזה יהיה מחיר שהוא משמעותית פחות ממוסך יבואן.

יש הרבה חברות טובות brembo trw ferodo remsa high q ועוד. אם אתה מודאג ממה ישימו במוסך אתה תמיד יכול לקנות עצמאית ורק להגיד למוסכניק תחליף לי.

פורסם

תודה לשניכם! בקשר לקנייה עצמאית, חיפשתי בגוגל מקומות לקנייה והוא מצא לי רק חנויות רחוקות ממני. מכיר מקום מומלץ לקנות ממנו (שיש בו את החברות שהזכרת) באזור השרון/עפולה או בניהם?

תודה מראש

• תוכן חדש...