Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק אני מרגיש פראייר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, hans כתב:

אני חושב שנתקעת עם מלאי של עיתונים ישנים או משהו כזה. עגלות בקניונים? איזה עגלות?

הקומבינה הזאת לא קיימת כבר עשור. אתה חי באיזה עבר מוזר ונרגן כזה, כמו איזה שכן בגופייה שצועק על ילדים שמשחקים כדורגל בדשא.

זהו, אין יותר חיילים משוחררים עובדים בעגלות בקניונים? נגמר הטרנד? אז מה עכשיו הקומבינה החדשה?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

עברתי על התגובות, אחרי שפאקינג הרראו שהכתבה הינה שקר מוחלט אתה אשכרה ממך להכפיש פה את כולם ולטעון שהנתונים שקריים.

למה?

חכה שתראה כמה הטבות מקבלים תושבים חוזרים לארץ. 

או כמה הטבות מקבלים החרדים ומדוע הם עולים לארץ[זה בגלל שפה הם לא צריכים לעבוד בשביל ללמוד תורה].

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם
לפני 3 שעות, arturkopit כתב:

עברתי על התגובות, אחרי שפאקינג הרראו שהכתבה הינה שקר מוחלט אתה אשכרה ממך להכפיש פה את כולם ולטעון שהנתונים שקריים.

למה?

חכה שתראה כמה הטבות מקבלים תושבים חוזרים לארץ. 

או כמה הטבות מקבלים החרדים ומדוע הם עולים לארץ[זה בגלל שפה הם לא צריכים לעבוד בשביל ללמוד תורה].

מטרת הפוסט הזה היא להמחיש את העובדה שישנם אנשים שבאים לנצל את טוב ליבם של המדינה ואזרחיה, יונקים כל מה שיש לקבל וממשיכים הלאה למדינה הבאה או חוזרים למדינה ממנה באו. לי יש זכות לדרכון אירופאי ואני בהחלט מתכוון על הפרינציפ להוציא אחד זאת בגלל שההורים שלי גורשו בכוונה מארץ הולדתם אחרי השואה רק בגלל שהיו יהודים. לכן על הפרינציפ אני אוציא דרכון אירופאי בכוונה כעונש על מה שעושי להורי אבל אני לא מתכוון לחיות שם ולא מתכוון לנצל משאבים שנועדו לאדם שאמור להגר לאותה מדינה.

יש מבין?

• משעמם 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
לפני 50 דקות, Cerebral Cortex כתב:

מטרת הפוסט הזה היא להמחיש את העובדה שישנם אנשים שבאים לנצל את טוב ליבם של המדינה ואזרחיה, יונקים כל מה שיש לקבל וממשיכים הלאה למדינה הבאה או חוזרים למדינה ממנה באו. לי יש זכות לדרכון אירופאי ואני בהחלט מתכוון על הפרינציפ להוציא אחד זאת בגלל שההורים שלי גורשו בכוונה מארץ הולדתם אחרי השואה רק בגלל שהיו יהודים. לכן על הפרינציפ אני אוציא דרכון אירופאי בכוונה כעונש על מה שעושי להורי אבל אני לא מתכוון לחיות שם ולא מתכוון לנצל משאבים שנועדו לאדם שאמור להגר לאותה מדינה.

יש מבין?

אני מבין שאין לך בעיה לטנף על יוצאי בריה"מ כאשר אתה בצורה ברורה מתעלם מהאנשים שחיים בארץ על חשבון משלם המיסים כאשר אינם משלם מיסים או משלמים מיסים בצורה מאוד מינמלית, בו זמנית הם משתמטים מצה"ל וכופים עלינו את דרכם.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 22.7.2023 בשעה 20:06, Cerebral Cortex כתב:

על הפרינציפ אני אוציא דרכון אירופאי בכוונה כעונש על מה שעושי להורי

🤨

את מי בדיוק אתה מעניש? ואיך זה עונש?

בגילת העצמאות נכתב:

"מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות"

(טוב כתוב גם "תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; ... תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת" אז אולי לא תריך לקחת כל מה שכתוב כ"כ ברצינות)

אתה רוצה לשנות או להגביל את זה מותר לדבר על כל דבר. למשל, יכול להיות שהמדינה הכי צפופה בעולם לא צריכה עוד. ויכול להיות שלהיפך כי המשאב העיקרי כאן הוא האנושי.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 7 שעות, Jack457 כתב:

🤨

את מי בדיוק אתה מעניש? ואיך זה עונש?

בגילת העצמאות נכתב:

"מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות"

(טוב כתוב גם "תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; ... תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת" אז אולי לא תריך לקחת כל מה שכתוב כ"כ ברצינות)

אתה רוצה לשנות או להגביל את זה מותר לדבר על כל דבר. למשל, יכול להיות שהמדינה הכי צפופה בעולם לא צריכה עוד. ויכול להיות שלהיפך כי המשאב העיקרי כאן הוא האנושי.

מצטער לבשר לך אבל ישנו מצב חמור במדינת ישראל בה ממוצע הילודה הוא הכי גבוה מכל מדינה מערבית מתקדמת היום. למרבה הצער אם ננסח את זה בעדינות, דווקא המגזרים החלשים מבחינה כלכלית ופוטנציאל דווקא הם אלה שמתרבים ללא הבחנה ובכך מהווים נטל כבד על משאבי המדינה. אז למה המדינה ההזוייה הזאת מעודדת ילודה וריבוי ילדים?

• תוכן חדש...