Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה? 

מתמיין לאיזה תפקיד שיש אליו הרבה שלבים וזה אחד מהם. אנשים שכבר בתפקיד אמרו ש"סתם רוצים לראות שאתה אדם סביר וישר ולא מעבר". אני לא מוטרד מזה אבל אם בכל זאת מישהו יודע מה קורה בבחינה המקוונת הזו אשמח לשיתוף. 

נאמר שיש שאלונים למלא במשך יום ולבסוף ריאיון בזום. 

הכל אונליין ומהבית. 

אשמח אם זה לא יהפוך לשרשור כמה המבחנים האלו בולשיט. אני גם בדעה זו, אבל לצערי זה המשחק ואני צריך לשחק אותו בשביל תפקיד שאני מאוד מעוניין בו. 

כן אשמח לעצות מעשיות כיצד להתכונן או מה היה למי שנבחנו בבחינה זו, בעדיפות לשיטה המקוונת לאחרונה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אשתי בדיוק עשתה את הראיון הזה לפני שבועיים.

בעיקרון הדבר הכי חשוב הוא לגלות סובלנות ורצינות ואף פעם לא לנסות להתחכם או להתעצבן על הבוחן או על שאר המתמודדים, גם אם השאלות מעצבנות.

מצורף קובץ הכנה לראיון שעוזר להתכונן.

טיפים שאלות תשובות וכללים לראיון עבודה גרסה 18.pdf

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

מבחן עם אנשים או לבד?

אם לבד - תהיה עקבי, יש פעמים ששואלים אותה שאלה כמה פעמים בצורה שונה ורוצים לראות שהתשובה אותו דבר. 

אם מבחן קבוצתי - תהיה אסרטיבי, תראה שאתה מוכן להוביל כשצריך אבל אל תהיה ראש בקיר (למשל אם יש משימה להקריא משהו תתנדב להקריא ישר אבל אם יש דיון אל תצעק על הבן אדם מולך שרק אתה קובע).

באופן כללי- תזרום, אל תהיה לחוץ ויהיה בסדר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא מדויק. השאלות שחוזרות על עצמן בסגנון של אבא רוצה, אמא רוצה וכו..

לא מודדות עקביות, הכי חשוב הוא לענות עליהם ברצינות ולא להתחיל לענות תשובות מתחכמות ותוקפניות.

במבחן הקבוצתי הכי חשוב הוא להיות שחקן קבוצתי, אסרטיביות יתר שגורמת לדריסה של שאר המשתתפים היא לא דבר חיובי.

פורסם

עשיתי את זה לפני כשנה.

כמעט עשיתי טעות ענקית וניגשתי לזה ככה סתם, בלי להתכונן. למזלי עצרו אותי והסבירו לי שחשוב מאוד להכין את עצמך לזה.

אם תרצה עוד פרטים בה״פ

פורסם (נערך)

באיזה מבחנים מדובר? איך החברה אמרה שקוראים למבחנים הללו?

איזה מבין האופציות הבאות?

https://adam-milo.co.il/veritas/

https://adam-milo.co.il/security/

https://adam-milo.co.il/360/

נגיד ב360 יש כמה אבחונים שונים

https://adam-milo.co.il/360/אבחונים/

לעומת ורטיאס שיש לו אבחונים אחרים.

איזה אבחון, איזה שם הם נתנו לו? איזו הנפצה היא נקראת?

למרות שאני חושב שצריך להפסיק לתת יד למבחנים הללו.

תהיה כנה עם עצמך ותענה להם איך אתה חושב. המקסימום לא יקבלו אותך אבל להם ישאר המידע הזה.

שזו חתיכת צרה אמיתית..

עברתי מספיק עם החברות איבחונים ומיונים הללו בזמן האחרון להבין שיש חלק נכבד מהחברות פרטיות/ציבוריות בישראל שנסמכות על התוצאות שהן מספקות ואין לך שום דרך לשנות ואם עשית בעבר טעות באותה חברת איבחונים, היא תיגרר איתך לעולמי עד. קיצר זו סוג של חרב פיפיות. התוצאה לא טובה משני הצדדים.

ופה רק נותר לי להגיד כי חברת מידות היא חברה שלא הכי הייתי סומך עליה שתיתן תוצאה טובה לטובתך והיחס הפרונטלי שקיבלתי מהם הוא בינוני מינוס.

ואם אני לא טועה אדם מילוא, קיבלתי מהם את התשובה דרך האונליין ולא הייתי צריך להגיע עד אליהם בשביל לצפות בתוצאות.

אבל חברת מידות, ה$%^&)(_#@!@ בגלל שקמו על הצד הלא נכון באותו יום, הצריכו ממני לפנות זמן להגיע עד אליהם..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עשיתי ועברתי כמה פעמים בעבר. בהנחה שהפורמט לא השתנה, ורק עבר לאינטרנט, לא הרגשתי שהיה הרבה מה להתכונן. חלק באמת היו שאלות ברמה של בן אדם סביר (בלי להעליב אף אחד כמובן), חלק היו ברמה של לדרג הסכמה על סקלה כלשהי עם משפטים כמו "לפעמים בא לי ללכת למסיבה רועשת". נראה לי שהיו גם כל מיני שאלות שיותר מזכירות פסיכומטרי או משהו. והראיון היה ראיון hr סטנדרטי לחלוטין.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עשיתי מבחן קבוצתי שלהם כשחיפשתי עבודה.

לקח בערך שלוש שעות ולא עברתי אותו. במשרה שאותה חיפשתי אז זה היה השלב הראשון מתוך 3 או 5 שלבים.

מצטרף לכל אלה שאמרו לא להתאמץ ולהתנהג כרגיל.

• תוכן חדש...