Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה מ Aliexpress

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

https://ali.ski/YAKs5M

https://ali.ski/DYaaOE

שניהם מומלצים (הוצאתי את הקישורים מקבוצה בווצאפ, יש כל מיני קופונים ויכול להיות שיש גם מוכרים שאצלם זול יותר, רק נתתי כיוון). לא יודע מה הצורך שלך. 

כמובן יש גם זולים יותר.

כנראה תכף ימליצו לך על 'נוקו', אז הוא בהחלט הכי טוב, אבל עולה בהתאם. 

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם (נערך)

יש פה לא מעט שרשורים בנושא . חיפשת ? 

יש לי noco ויש לי עוד שניים סיניים (כולל זה שבלינק שנתנו לך ) . אני לא ממליץ על הנוקו.  שרד הכי פחות. היום הוא מטען לטלפונים בלבד . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 43 דקות, save כתב:

יש פה לא מעט שרשורים בנושא . חיפשת ? 

יש לי noco ויש לי עוד שניים סיניים (כולל זה שבלינק שנתנו לך ) . אני לא ממליץ על הנוקו.  שרד הכי פחות. היום הוא מטען לטלפונים בלבד . 

אפשר לומר על הנוקו הרבה דברים. אחד מהם שהוא יקר ביחס לאחרים ולא כל אחד יכול או רוצה להרשות לעצמו אחד כזה. אבל יחד עם זאת באותה נשימה הנוקו נחשב לבוסטר בין הטובים והמקצועיים בשוק ועל זה אין עוררין. האם יש יותר זולים ממנו בשוק שעדיין יכולים לעשות את העבודה? כן בהחלט. האם זה ראוי לזלזל בו ולהשוות אותו לקקות מאלי אקפרס? ממש לא.
אני לא יודע מה עשית לבוסטר שלך, לי היה נוקו GB40 שהחזיר את נשמתו לבורא לאחר שברוב טיפשותי השארתי אותו על המושב של הנהג חשוף לשמש ביום קיץ. הסוללה התפגרה. 
רכשתי את ה GB70 לפני שנתיים ומאז עזרתי לעשרות אנשים להתניע. 

החלטתי לקנות את הנוקו לאחר שבטיול אופנועים לאזור טבריה שני בוסטרים סינים של אוטודיפו לא הצליחו להניע מנוע של הארלי. לא רק שהנוקו שלי מצליח להתניע מנוע של הארלי, הוא מסוגל לעשות זאת גם ללא מצבר בכלל שזה פעולה שלא כל בוסטר יכול לעשות.
שורה תחתונה.
על איכות משלמים, הנוקו יקר אבל הוא עושה את העבודה שלו בנאמנות ולא מאכזב.
האם אפשר למצוע יותר זולים? בהחלט, כמו שיש שואב אבק זול ככה יש גם בוסטר זול.

• אהבתי 1

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

יש לי את זה יותר משנתיים, כשהייתי צריך עשה את העבודה בלי בעיה.

מה שכן, אני לא משאיר אותו באופן קבוע באוטו. לא יודע מה היה המצב אילו כן הייתי משאיר.

עריכה אחרונה על ידי itzik123
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, topop כתב:

https://ali.ski/YAKs5M

https://ali.ski/DYaaOE

שניהם מומלצים (הוצאתי את הקישורים מקבוצה בווצאפ, יש כל מיני קופונים ויכול להיות שיש גם מוכרים שאצלם זול יותר, רק נתתי כיוון). לא יודע מה הצורך שלך. 

כמובן יש גם זולים יותר.

כנראה תכף ימליצו לך על 'נוקו', אז הוא בהחלט הכי טוב, אבל עולה בהתאם. 

אחד הביטויים הכי לא מדויקים הוא "מומלץ". מי ממליץ? על מה מתבססת המלצתו?

אם אתה משתמש בבוסטרים האלה משך שנתיים ויודע שהם עובדים ולא מתפגרים, תמליץ. אם לא, ורק קראת משהו שמישהו כתב איפושהו, אל תמליץ, או שלפחות תכתוב על בסיס מה ההמלצה.

בזמנו השתמשתי בבוסטר "מומלץ" (ויקר) של antigravity. כשפעל, היה בסדר. המלצתי. כשהתנפח והתחיל לתסוס אחרי שנה הרגשתי כמו אידיוט. 

(ואם באמת אתה מכיר אותם או שהמקור להמלצה אמין אז תציין, כי המחיר טוב וגם אני מחפש! 😃)

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

אני הבנתי מאיזה סרטון שלא קשור למטענים האלה שסוללות (lithium iron phosphate battery (LiFePO או משהו כזה לא מתנפחות ונהרסות מהר כמו סוגי סוללות ליטיום אחרות. לא לגמרי הבנתי.

הייתי שמח לשמוע על בוסטר התנעה שבחרו בו בסוג סוללה שאמור להחזיק 15 שנה בתנאים קשים ולא שנתיים כששומרים עליו בצמר גפן, שלהיות חצי יום בשמש לא יגרום לו להתנפח.

סתם לבחור לפי מותגים ומישהו שקנה ועבד לו זה לא רציני, צריך איזה נתון טכני

עריכה אחרונה על ידי liorwohl
  • רעיון טוב! 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

לפני 38 דקות, liorwohl כתב:

בסוג סוללה שאמור להחזיק 15 שנה בתנאים קשים ולא שנתיים כששומרים עליו בצמר גפן,

חמש שנים דייני... ושיפעל כשצריך, ולא יתרוקן תוך חודש מחוסר שימוש, ושיוכל להניע גם ממצבר מת לגמרי. ושיהיו לו כבלים נורמלים, כל העלי האלה כשאני רואה את הכבלים הדקיקים שלהם ותנינים צעצוע, שלא הריחו נחושת אפילו מרחוק, אפילו אם הבוסטר אחלה ומייצר 2500 AH לשבריר שניה, איך הוא מעביר את הזרם? הרי אפילו כבלים להתנעה "מומלץ" לבנות לבד בימינו מכבלים של רתכת, כדי לא לקבל אלומיניום מצופה בחנויות.

יש מבחנים ברשת אבל קשה לדעת מי אובייקטיבי, וגם הם בוחנים רק מוצרים חדשים ולא את מה שמענין אותנו -- כמה זמן מחזיק וכמה הפונקציונליות יורדת. אגב, בכלל הבעיה של כל מבחני המוצרים, גם האובייקטיביים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני שעתיים, Jack457 כתב:

אחד הביטויים הכי לא מדויקים הוא "מומלץ". מי ממליץ? על מה מתבססת המלצתו?

אם אתה משתמש בבוסטרים האלה משך שנתיים ויודע שהם עובדים ולא מתפגרים, תמליץ. אם לא, ורק קראת משהו שמישהו כתב איפושהו, אל תמליץ, או שלפחות תכתוב על בסיס מה ההמלצה.

בזמנו השתמשתי בבוסטר "מומלץ" (ויקר) של antigravity. כשפעל, היה בסדר. המלצתי. כשהתנפח והתחיל לתסוס אחרי שנה הרגשתי כמו אידיוט. 

(ואם באמת אתה מכיר אותם או שהמקור להמלצה אמין אז תציין, כי המחיר טוב וגם אני מחפש! 😃)

אני אחדד את ההמלצה - אני מכיר לא מעט כונני ידידים שמשתמשים בבוסטרים האלה (בעיקר בקטן מביניהם) ומרוצים ממש. 

לפני כשעה, Jack457 כתב:

ושיוכל להניע גם ממצבר מת לגמרי.

לגבי זה - ביוטראי צריך להזמין בנוסף גם כבלים ללא הגנת קטבים למקרים בהם המצבר ריק לחלוטין.

פורסם (נערך)

האמת , לדעתי אין ברירה אלא להשאיר ברכב. במקום מוסתר. אחרת זה מאבד את הפואנטה. אתה תצטרך אותו בדיוק מתי שלא ציפית לזה. 

תגדיר את נפח המנוע והסוג של הרכב שלך. איזה מצבר מותקן כרגע ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
בתאריך 27.6.2023 בשעה 13:42, פאר האורה כתב:

https://he.aliexpress.com/item/1005003685308755.html

אבל אני לא משאיר אותו באוטו אומרים זה לא טוב

ספק אם קיים בוסטר שיכול לשרוד בתוך רכב סגור בחום קיץ טיפוסי. לפי מה שאומרים הטמפרטורה בתוך רכב סגור יכולה בקלות להגיע ל 70 מעלות צלזיוס ויותר בחודשי הקיץ. זאת הסיבה שאני משתדל לכסות את הרכב בשמיכות כי אחרת חום אימים שנכנסים בסוף יום עבודה. חברת נוקו עצמה רושמת שטווח הפעולה התקין של הבוסטרים שלהם הוא עד 50 מעלות צלזיוס. אז להשאיר בוסטר כלשהו בבגאז בטמפרטורות גבוהות זה לא מומלץ. אני אישית בקיץ מוציא כל יום את הבוסטר מהבגאז ושם אותו במקום מוצל בעבודה. 

מה שכן, יש לי את התיק נשיאה של הבוסטר שמבודד אותו יותר ואני חייב לציין שכמה פעמים שכחתי את הבוסטר בבגאז בתוך התיק נשיאה ולא קרה כלום. אבל אני לא לוקח סיכונים וכאמור בקיץ כל יום בבוקר עם תחילת העבודה מוציא אותו מהבגאז ושם אותו במשרדים.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)
בתאריך 27.6.2023 בשעה 13:29, topop כתב:

אני אחדד את ההמלצה - אני מכיר לא מעט כונני ידידים שמשתמשים בבוסטרים האלה (בעיקר בקטן מביניהם) ומרוצים ממש. 

לגבי זה - ביוטראי צריך להזמין בנוסף גם כבלים ללא הגנת קטבים למקרים בהם המצבר ריק לחלוטין.

מה הכוונה?

אני התנעתי עם היוטראי סובארו פורסטר שהמצבר היה ריק לחלוטין, עם הכבלים שהגיעו יחד איתו.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh

• תוכן חדש...