Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר התנעה מ Aliexpress

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה מוזרה... כי אני לא פרזיט מחד, ולא מעוניין לעזור לאנשים זרים מאידך. עזרתי והתנדבתי הרבה בתור ילד, נער, חייל ועד גיל 25 ככה. באיזשהו שלב התבגרתי והבנתי שבני אדם ברובם הם נצלנים ואגואיסטים (גם אם לא בכוונה), לכן לא מגיע להם את העזרה שלי ללא תמורה. מצד שני גם קשה לתמחר את עבודתו של מישהו שיצא מהבית לחמש דקות (במקרה ההוא נתקעתי עם מצבר מת בתחנת דלק בבני ברק) ועזר לי להניע. אז עשיתי את החישוב שלי והחלטתי שמאה שקל כנראה יהיו תמורה/תרומה הולמת, גם אם לא יגיעו לאותו מתנדב ישירות.

אני לא טוען שצריך להפסיק לעזור או לסגור את 'ידידים', רק אומר שכשבוחנים את העניין באופן רציונלי ולא דתי/רוחני/רגשי, לא היה מזיק לסייג מעט את העזרה הזאת כדי לוודא שהעסק בר קיימא. זה מתקשר לדיון עתיק היומין בקהילה הציונית של סוף המאה ה-19 על כל תרבות התרומות, הגמ"ח והחברה האנושית שזה מייצר מול התרבות הקרה והפרגמטית של עסקים ופרנסה.

• מעניין 1
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 12 דקות, Derish כתב:

שאלה מוזרה... כי אני לא פרזיט מחד, ולא מעוניין לעזור לאנשים זרים מאידך. עזרתי והתנדבתי הרבה בתור ילד, נער, חייל ועד גיל 25 ככה. באיזשהו שלב התבגרתי והבנתי שבני אדם ברובם הם נצלנים ואגואיסטים (גם אם לא בכוונה), לכן לא מגיע להם את העזרה שלי ללא תמורה. מצד שני גם קשה לתמחר את עבודתו של מישהו שיצא מהבית לחמש דקות (במקרה ההוא נתקעתי עם מצבר מת בתחנת דלק בבני ברק) ועזר לי להניע. אז עשיתי את החישוב שלי והחלטתי שמאה שקל כנראה יהיו תמורה/תרומה הולמת, גם אם לא יגיעו לאותו מתנדב ישירות.

אני לא טוען שצריך להפסיק לעזור או לסגור את 'ידידים', רק אומר שכשבוחנים את העניין באופן רציונלי ולא דתי/רוחני/רגשי, לא היה מזיק לסייג מעט את העזרה הזאת כדי לוודא שהעסק בר קיימא. זה מתקשר לדיון עתיק היומין בקהילה הציונית של סוף המאה ה-19 על כל תרבות התרומות, הגמ"ח והחברה האנושית שזה מייצר מול התרבות הקרה והפרגמטית של עסקים ופרנסה.

אני ישאל אותך שאלה כזו,

אתה שירתת בצה"ל?

התשובה מסתמא שכן,

למה?

לא בקטע דתי/רוחני/רגשי,

אלא בקטע שאני חיי כאן ובשביל שהחיים שלי ימשיכו אני חייב לגלגל את הגלגל,

אם כל אחד יהיה אגואיסט ויחשוב על עצו, אז גם אל תשלם מיסים, ואל תשתמש בשירותים שהמדינה נותנת,

כל העולם שלנו בנוי על תן וקח,

אע"פ שארגון ידידים בנוי על תן ותן, כי זה ארגון שמושתת על חסד ונתינה,

אבל גם ללא כל זה באם אתה נהנת משירות במקום לשלם עליו פשוט תעזור לעוד מישהו, בסוף כמעט תמיד זה גם יחזור אליך שוב,

וחוץ מזה שזה לרגע לא אמור להיות עסק זה ס"ה נתינה לא תמורה,

כשיש לי עסק אני צריך לוודא רווח מול תועלת,

בחסד זה נתינה ללא גבול,

גם מתנדבי מד"א המסורים שמצילים חיים כל הזמן, זה אנשים שהחברה חייבת להם המון, ועוד ארגוני חסד למינהם,

• אהבתי 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

בוסטר של UTRAI 2500 במחיר של 369 שח מעלי  + קופון חנות של 64 שח=305 שח

אפשר לנסות לבקש מהמוכר שיציין על החבילה מחיר פחות מ70$[לי הוא כתב שאפשר] 

קישור:     https://he.aliexpress.com/item/1005005445163846.html?spm=a2g0o.cart.0.0.448e5c6eXhfGLM&mp=1&gatewayAdapt=glo2isr

עריכה אחרונה על ידי shlomo078
קישור
פורסם
בתאריך 2.7.2023 בשעה 16:02, Derish כתב:

התבגרתי והבנתי שבני אדם ברובם הם נצלנים ואגואיסטים (גם אם לא בכוונה),

זה נושא לאופ טופיק.
אבל אם כבר, יש לי שני חברים שיתקשרו אלי בכל פעם שתידרש עזרה או סיוע או עצה מסויימת, ואני תמיד עונה בשימחה. אלא שחוץ מזה הם לעולם לא מתקשרים וככל שניסיתי למשל לייצר פגישה חברית ללא החלק של העזרה, תמיד נמצאו התרוצים והסיבות למה הם לא יכולים. 

מי שיקח את זה מכאן לאוף טופיק, זה יהיה שירשור לא קצר 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
בתאריך 4.7.2023 בשעה 23:46, mh53 כתב:

מחיר טוב לGB20

חלש.

יש לי GB40 ולדעתי זה המינימום. 

• רעיון טוב! 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אחרי ש GYSpack  שלי מת מזיקנה אחרי 5 שנים! הוא לא ניטען יותר, למרות שניתן להחליף את הסוללה הפנימית, רכשתי את ה GB40. 

בהחלט ראוי להיות היורש. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

למי שרוצה, יש לי נוקו GB70 חדש, סגור באריזה מקורית מהמפעל במחיר מדהים של 850 שקלים. אפשר לפנות אליי בפרטי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הביקורת הראשונה שם מצרפת אומרת שהמכשיר העלה עשן בהתנעה הראשונה . תמונות של מכשיר מנופח ושרוף.

זה לא משרה בטחון. 

פורסם
לפני שעתיים, save כתב:

הביקורת הראשונה שם מצרפת אומרת שהמכשיר העלה עשן בהתנעה הראשונה . תמונות של מכשיר מנופח ושרוף.

זה לא משרה בטחון. 

מוזר , דווקא עובד מצויין 
כמו בכל מכשיר חשמלי לפעמים יש בודדים אם תקלות , ולך תדע לאן זה חובר   :)

פורסם
בתאריך 27.6.2023 בשעה 13:42, פאר האורה כתב:

https://he.aliexpress.com/item/1005003685308755.html

אבל אני לא משאיר אותו באוטו אומרים זה לא טוב

יש לי דומה של BASEUS כבר כמה שנים נמצא ברכב, בחום ובקור בתור תיק קשיח קטן, לא קרה לו כלום ועדיין עובד נהדר, האיכות שלהם שווה כל שקל

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני מחפש בוסטר התנעה לטויוטה קורולה היברידית שנת 2021 נפח מנוע 1,798 סמ"ק, 98 כ"ס.

רציתי בוסטר שאפשר להשאיר ברכב, מקריאה כאן הבנתי שאין שום בוסטר שמתחייב לעבוד אם משאירים אותו ברכב,

אבל זה לא פרקטי להוציא אותו, כי במקרה הצורך רוב הסיכויים שהוא לא יהיה, אז זה לא ממש עוזר,

לכן כנראה אשאיר אותו ברכב ופשוט אקווה לטוב (אגב, הרכב נוסע מעט ונמצא רוב הזמן בחניון תת קרקעי של מגדל המגורים, אם זה משנה משהו).

עברתי על כל התגובות כאן, לא כל הלינקים עובדים, אבל להבנתי אלו המומלצים,

אשמח לדעת האם אלו אכן המומלצים, האם יש אחרים שגם כדאי לשקול (לא חייב מאלי אקספרס),

והאם יש מוצר ספציפי שיותר מתאים להשארה ברכב, מבחינת תקציב, נניח עד 700 ש"ח מקסימום.

https://www.alexsander.co.il/product/15520/noco-gb40

https://he.aliexpress.com/item/1005005445163846.html

https://he.aliexpress.com/item/4000979799084.html

תודה רבה.

פורסם

לי יש את הבוסטר של הלינק האחרון [js 1pro ]נראה טוב .בטריה מחזיקה הרבה זמן ללא שימוש .הנעתי איתו פעמיים ועושה את העבודה מצויין.

• תוכן חדש...