Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים לרכב קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי ברשותי i10-2010

אני צריך להחליף זוג צמיגים קדמיים

מידה 175-60R14 79 H

אשמח להמלצה לאיזה צמיגים לקנות

משום מה כל הצמיגיות באיזור מתעקשות רק על סינים

מחפש משהו איכותי אבל לא יקר מדי מכוון לאיזור ה400 שקל לצמיג

תודה מראש לעוזרים :) 

עריכה אחרונה על ידי Dekel5030
פורסם

לא כדאי לקחת סיניים.

היה כאן ממש לאחרונה שרשור ארוך בנושא.

במקומך הייתי מחפש פאלקן ZE310.

דוגמה

צמיג נחמד במחיר סביר.

נראה שיש גם קונטיננטל לא יקרות מדי, אם כי אני לא מכיר את הצמיג הספציפי.

• רעיון טוב! 1

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם
לפני 40 דקות, Froyne כתב:

במקומך הייתי מחפש פאלקן ZE310.

דוגמה

המידה לא נכונה בלינק, ונראה שלפאלקן יש רק את דגם ZE914 במידה של פותה"ש.

גם כאן או כאן נראה שאין עוד הרבה אפשרויות, ויש סיכוי טוב שהדגמים הנוספים שאינם סינים בכלל לא זמינים.

צריך להרים טלפון לכמה מקומות ולברר בדיוק מה יש כולל תאריך יצור.

ובכל מקרה, 400 ש"ח לצמיג זה מעל ומעבר למידה הזו. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 3 דקות, Tom_22 כתב:

המידה לא נכונה בלינק, ונראה שלפאלקן יש רק את דגם ZE914 במידה של פותה"ש.

גם כאן או כאן נראה שאין עוד הרבה אפשרויות, ויש סיכוי טוב שהדגמים הנוספים שאינם סינים בכלל לא זמינים.

צריך להרים טלפון לכמה מקומות ולברר בדיוק מה יש כולל תאריך יצור.

ובכל מקרה, 400 ש"ח לצמיג זה מעל ומעבר למידה הזו. 

כן באמת לא הצלחתי למצוא, בקישורים ששלחת יש הרבה אופציות, יש לך המלצה על משהו ספציפי? אשמח גם לחווד על המותג קונטינל הזה שהבחור מעליך המליץ

פורסם (נערך)

בלינק הראשון כל הצמיגים חוץ מהשניים הראשונים הם של חברות מוכרות (טוב, גם מקסיס מוכרת, אבל בגדול פחות מומלצת).

טויו CF2 לדעתי כבר לא מיובא לארץ, ZE914 היה מומלץ בעבר (החליף אותו בגדול אומנם ה-ZE310 שהוזכר קודם, אבל לא קיים במידה שלך), הנקוק K435/425 הוא צמיג ירוק שלהם עם ביקורות פושרות, יוקוהמה A.Drive גם צמיג ותיק אבל בינוני, דנלופ SP200 לא ממש מכיר אבל ביקורות נראה שגם בינוניות, קונטיננטל פרימיום קונטקט אמורים להיות בסדר יחסית (אבל גם יש 3 דורות קדימה, רק לא במידה שלך).

אפשר למצוא ביקורות לכולם (אולי תחת שם מעט שונה) באתר https://www.tyrereviews.com/

רק לקחת בערבון מוגבל אחוזים שכן לא תמיד יש מספיק חוות דעת וגם אלו שיש הן מנהגים עם נסיון שונה ורכבים שונים. אם יש מבחנים מפורסמים שם לדגמים, זה בדר"כ קצת יותר אמין.

אישית הייתי מתמקד בפאלקן, הנקוק, קונטיננטל (בסדר לא מחייב) במקרה הנ"ל.

אבל להבהיר כי אין לי נסיון אישי עם מי מהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • רעיון טוב! 2
פורסם

נהגתי לא מעט ברכב של בן משפחה עם פאלקן 914 והם הרגישו בסדר גמור.

הם היו די חדשים.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

Hankook זה צמיג דרום קוריאני, יחסית לא יקר,  והוא בסדר.

גם פאלקן ze914 בסדר. לא מדהימים, אבל מספיקים לרכב הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 15.6.2023 בשעה 21:03, Tom_22 כתב:

בלינק הראשון כל הצמיגים חוץ מהשניים הראשונים הם של חברות מוכרות (טוב, גם מקסיס מוכרת, אבל בגדול פחות מומלצת).

טויו CF2 לדעתי כבר לא מיובא לארץ, ZE914 היה מומלץ בעבר (החליף אותו בגדול אומנם ה-ZE310 שהוזכר קודם, אבל לא קיים במידה שלך), הנקוק K435/425 הוא צמיג ירוק שלהם עם ביקורות פושרות, יוקוהמה A.Drive גם צמיג ותיק אבל בינוני, דנלופ SP200 לא ממש מכיר אבל ביקורות נראה שגם בינוניות, קונטיננטל פרימיום קונטקט אמורים להיות בסדר יחסית (אבל גם יש 3 דורות קדימה, רק לא במידה שלך).

אפשר למצוא ביקורות לכולם (אולי תחת שם מעט שונה) באתר https://www.tyrereviews.com/

רק לקחת בערבון מוגבל אחוזים שכן לא תמיד יש מספיק חוות דעת וגם אלו שיש הן מנהגים עם נסיון שונה ורכבים שונים. אם יש מבחנים מפורסמים שם לדגמים, זה בדר"כ קצת יותר אמין.

אישית הייתי מתמקד בפאלקן, הנקוק, קונטיננטל (בסדר לא מחייב) במקרה הנ"ל.

אבל להבהיר כי אין לי נסיון אישי עם מי מהם.

תודה ממש על התגובה המפורטת, אז לפי מה שאני מבין נשארתי רק עם ZE914

פורסם

אני לא רואה יתרון של פאלקן ze914 על הנקוק. קינרג'י אקו 2 ליונדאי I10. לדעתי, צמיגים. באותה הרמה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שאמרתי קודם, לדעתי ה-ZE914 או ה-K425/435 או הקונטי-פרימיום 2 יהיו בסדר גמור לדעתי.

השאלה היא רק מה זמין וטרי יחסית.

פורסם
לפני 1 דקה, Moshe c כתב:

במידות עם מלאי בעייתי עדיך להתקשר לבדוק מלאי לצמיג מומלץ. 

מאיזה אזור אתה? 

חולון

פורסם
לפני 5 דקות, Dekel5030 כתב:

חולון

תתקשר לצמיגי חנניה ביפו. הם פתוחים גם בשבת אם זה נוח לך ולצמיגי דורון לדרך בראשלײצ. 

תוודא מראש מחיר ותאריך על כל הצמיגים עדיף שיהיו מהחצי שנה האחרונה עם תאריך זהה. 

דורון לדרך קצת בעיתיים אבל זולים יחסית, אז תרשום מה שאומרים ותיקח את שמו של זה שמסר את המידע. 

אם אין במלאי אבל המלאי נגיש, תוכל  לבצע הזמנה מבלי לשלם מראש. 

הכי חשוב, ביציאה מההתקנה, תעבור בתחנת דלק ותמלא אוויר לפי הנדרש. משום מה לא תמיד ממלאים כראוי. 

פורסם
לפני 2 דקות, Moshe c כתב:

תתקשר לצמיגי חנניה ביפו. הם פתוחים גם בשבת אם זה נוח לך ולצמיגי דורון לדרך בראשלײצ. 

תוודא מראש מחיר ותאריך על כל הצמיגים עדיף שיהיו מהחצי שנה האחרונה עם תאריך זהה. 

דורון לדרך קצת בעיתיים אבל זולים יחסית, אז תרשום מה שאומרים ותיקח את שמו של זה שמסר את המידע. 

אם אין במלאי אבל המלאי נגיש, תוכל  לבצע הזמנה מבלי לשלם מראש. 

הכי חשוב, ביציאה מההתקנה, תעבור בתחנת דלק ותמלא אוויר לפי הנדרש. משום מה לא תמיד ממלאים כראוי. 

תודה על המענה אז מחר אתקשר אליהם

אבקש הצעת מחיר על

-ZE914 או ה-K425/435 או הקונטי-פרימיום 2 

ותאריך ייצור

ואקח את הזוג הטרי ביותר?

• תוכן חדש...