Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במכירת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

(אני יודע שזה לא קשור כל כך לפורום הזה אבל אם זה לא קשור אז להעביר)

אני מנסה למכור את האוטו שלי כבר חודש וחצי ואני מפסיד עליו כל יום שהוא אצלי יותר מידי כסף.

ניסיתי למכור אותו בלוח פוקוס וגם פירסמתי באינטרנט ולא היצלחתי למכור ולכן היתי שמח א למישהו יש רעיון איך להיפטר מהאוטו דחוף כי אני ממש מיואש.

אני לא יכול לעשות תרייד אין מכיוון שיש לי אוטו אחר.

תודה לכל מי שיעזור לי.

בברכה בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

סתם סקרנות באיזה רכב מדובר ? (האם בגאסטי או ב-AX ?)

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הדבר הראשון הוא ליידע את כל החברים והקרובים שבאיזור מגוריך שיש לך רכב למכירה. אחוז גבוה מהעסקאות בארץ מתבצעים כך, וזו דרך טובה מאד. זאת אומרת אתה מספר על זה לחברים כשאתה מדבר איתם בטלפון לדוגמא. מקוה שניסית את זה כבר ואני סתם מיותר.

פורסם

למכור רכב זה לא בעיה.

השאלה כמה אתה מבקש, ומה שוווי בשוק ההיראלי וכמה הצרכן מוכן לתת.

ככה לגבי כל דבר.

אם אתה מבקש מחיר גבוהה לאנשים שלא כל כך מכירים את הרכב, בתקווה שמדובר ברכב שבשם משתמש שלך, אז אף אחד לא יקנה.

איזה הצעות קיבלת עד עכשיו

וכמה אתה מבקש?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

די שיעזרו לך אני חושב שאתה צריך לענות....

תביא מידע על האוטו

איזה אוטו זה?

איזה שנה?

איזה יד?

כמה ק"מ?

מה המחירון?

וכמה אתה מבקש?

שתביא את כל הפרטים האלה אני בטוח שאנשים יוכלו לעזור לך יכול להיות אתה מבקש יותר ממה שאפשר להשקיע יש מכוניות שאי אפשר למכור אותך מחירון אלה חמישים אחוז מהמחירון כמו רובר....

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

האוטו הוא ברלינגו שנת 2000 אם קילומטר'ז גבוהה (222000) אבל אני דורש אליו 8000 פחות מהמחירון וחוץ מזה סך הכל הרכב במצב טוב, בלי תאונות, דפיקות, ומצב מכני טוב.

וחוץ מזה מה רע בAX??

בן.

פורסם

השוק מוצף בסיטרואן ברלינגו / פרטנר / קנגו מהשנים הללו ועם נתוני פתיחה הרבה יותר טובים .

מניסיון בדרך כלל הפלח שוק של הטנדרונים הללו , אלו אנשים שלא אכפת להם שהרכב עבר

תאונה כזו או אחרת כל עוד היא סודרה , הטנדרונים הללו משמשים לרוב לעבודה אינטנסטיבית ,

וברכב עבודה ככה שהק"מ נמוך יותר כך טוב יותר , ובאמת שלא חסרים אקזמפלרים עם ק"מ נמוך

יותר וכמובן בסכום נמוך יותר .

אז אם אתה באמת לחוץ למכור , תוריד משמעותית במחיר ותנסה למכור לבד , או יותר קל לתת את

האוטו לסוחר ולהפסיד עוד כמה אלפים.

פורסם
האוטו הוא ברלינגו שנת 2000 אם קילומטר'ז גבוהה (222000) אבל אני דורש אליו 8000 פחות מהמחירון וחוץ מזה סך הכל הרכב במצב טוב, בלי תאונות, דפיקות, ומצב מכני טוב.

וחוץ מזה מה רע בAX??

בן.

אל תדבר ברמזים.

מה המחירון ?

כמה אתה דורש עליו ?

מה מצבו של הרכב ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחירון שלו הוא 48 אלף והאוטו הוא פרטי!! כל השוק מוצב ברכבי השכרה\ליסינג אני דורש עליו 40 אלף באמת אם לא יהיה ברירה אני יוריד עוד אבל כבר הורדתי כל כך הרבה מכיוון שהיתלתי לנסות למכור אותו המחירון היה 53 אלף.

בן.

פורסם

בוא נשאל אחרת.

אילו הצעות קיבלת מאנשיפ פרטיים עד כה?

לא סוחרים

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

קצת קשה לי להגיד מי היה סוחר ומי לא כי רוב האנשים מבקשים קבלה על האוטו, אבל המחיר שהם דיברו בממוצע הוא 34 אלף שקל!!!!!

פורסם
קצת קשה לי להגיד מי היה סוחר ומי לא כי רוב האנשים מבקשים קבלה על האוטו, אבל המחיר שהם דיברו בממוצע הוא 34 אלף שקל!!!!!

אני יכול לספר לך שלפחות ממקרה אחד שאני מכיר, ברלינגו מודל 2000 עם מעל 200,000 ק"מ, לבנה, במצב טוב מטרייד אין (עברה בדיקה והחליפו על חשבונם משולשים קדמיים ועוד כמה דברים) נמכרה סביבות ה 33,000 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות כמו כל חברה שמנסה למכור.

לעשות פוליש/ווקס , לעשות שהרכב יבריק כאילו חדש ומבפנים גם לנקות ולשים פחית עם ריח של "רכב חדש"

זה יכול לעזור.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אם המצב הכללי של האוטו הוא טוב, תשקיע בשיפור המראה שלו ותעמיד אותו במקום שיש בו תנועה רבה.

בסה"כ הבלאי הגדול הא במכלולים המסתובבים כמו מנוע וכד. ואם כל השאר מעולה-יש סיכוי לקבל מחיר סביר.

• תוכן חדש...