Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

לפני כשנה התחילה אצלי ברכב תופעה מוזרה עם מיזוג האוויר.

זה קורה לרוב אחרי שהרכב עמד מספר שעות, אני מדליק את המזגן, יוצא אוויר אבל הוא לא קר, לאחר כ 4-5 דקות נסיעה הוא מתעורר ומקרר, חשוב לצין שהמזגן עובד מצוין שהוא אכן מוציא אוויר קר, התופעה לא משתחזרת לאחר עצירה כיבוי מנוע והדלקת המזגן מחדש, נראה שזה קורה רק שהרכב "קר". 

בביקור אצל המוסך שלי - הוא לא הצליח למצוא את הבעיה, טען שיכול להיות שזה משהו חשמלי שרק טויוטה יכולים לפתור את הבעיה, בבדיקה במוסך של טויוטה נטען שיש יותר מדי גז, הורידו את הלחץ אבל עדיין התקלה משתחזרת, לדברהם המזגן תקין. 

מה זה יכול להיות? הימים מתחממים והייתי רוצה שהמזגן יתחיל לעבוד ישר בתחילת הנסיעה :)

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך מדחס עם ספיקה משתנה (ברוב המכוניות משנת ה2000 ואילך יש) הלך לך השסתום.

האופציה הפשוטה והיקרה היא להחליף מדחס.

האופציה הזולה יותר, היא לרוקן את המערכת, לפרק את השסתום, למצוא שסתום זהה בעליאקספרס, להמתין לו, ולהחליף.

אני הצלחתי בזמנו בVW לזהות את דגם המדחס עם מצלמת נחש, להזמין את השסתום הנכון ולפרק ולהרכיב בפעולה אחת. אבל זה ממש קשה במיוחד אם האיזור מלוכלך.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה על התשובה, מישהו מכיר מקום מומלץ (מתמחה במזגנים) לבדיקה של הנושא באזור רחובות / נס ציונה? 

• תוכן חדש...