Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אופל אסטרה 2013, יודע שרובכם יגידו פשוט להעיף את הרכב הזה אבל אני אוהב אותו והוא משרת אותי היטב, אני מבצע את הכל הטיפולים בעצמי, יש מלאי חלפים זמין ונוח מאמאזון ויצא לי להחליף לא מעט דברים, מכיר את הרכב כבר כמו כף היד ובכל אופן אני סטודנט ככה שאין לי יותר מדיי זמן וכסף להתחיל להתעסק עם מכירה של רכב ובמחיר הזה לא אקבל דיל יותר טוב ממה שמושקע על הרכב הזה שמשרת אותי מצויין.

לענייננו, יש לי הזעה ממכסה בית הטיימינג, בעיה מוכרת במנוע הזה. דווקא מכל העבודות זה העבודה שאני מרגיש איתה פחות בנוח וגם אין לי את הכלים לבצע טיימינג בעצמי, משום שהחלפת האטם דורשת פירוק מלא של כל האביזרים במנוע כולל הוצאת השרשרת חשבתי כבר לסדר את הבעיה במוסך רשמי ותהיתי מה העלות של דבר כזה.. בעקרון אני כמעט ולא מאבד שמן זה הזעה שולית מאוד אבל זה כן משהו שלדעתי ילך ויחמיר עם הזמן ואולי כדאי לטפל בבעיה כרגע. תודה רבה!

פורסם
לפני 20 שעות, Avi132 כתב:

אתה אולי מתכוון למלזיר שמן קדמי?

לא, צד שמאל של המנוע איפה שמכסה השרשרת טיימינג

JB Customs Holden Chevy Cruze Trax 1.4 Turbo Timing Chain - YouTube

רק שלצערי האטם יושב מאחורי כל האביזרים אז חייב לעשות טיימינג מחדש ואני לא רוצה להתעסק בזה לבד

בתאריך 9.5.2023 בשעה 12:15, print כתב:

אשמח לדעת כיצד אתה בטוח שזה מהמכסה בית הטיימיניג? האם ניתן לראות את מקור הנזילה/הזעה?

צד שמאל תחתון של המנוע, מעל האגן שמן. החלפתי גם את הcamshaft solenoids שחשבתי שיש מהם נזילה אבל זה לא זה.

לפני 23 שעות, shlomi66 כתב:

תחליף גומית מכסה שסתומים 

אתה ממש לא רוצה לעשות את כל זה 

אני יודע שאני לא רוצה לעשות את כל זה אבל לצערי משם הנזילה, החלפתי מכסה שסתומים (כולל אטם חדש מן הסתם) לפני שנתיים הנזילה לא משם.

פורסם
בתאריך 15.5.2023 בשעה 22:45, lior134 כתב:

יש על המכסה של הטיימינג שני שסתומים קטנים אתה בטוח שזה לא מה שנוזל?

כן, כי החלפתי ליתר בטחון אטמים מקוריים שרכשתי מאמזאון Solenoids Actuators

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

בדיוק אתמול סיימתי להחליף אטם למכסה טיימינג

כנראה שגם אתה סובל מp0299

מדובר בעבודה של יום, לא קל

צריך להעמיד את המנוע על מנוף כי חלק מהעבודה מצריך פירוק של קרטר שמן במקביל לפירוק תושבות מנוע

IMG_2786.jpeg

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...