Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת נסיעה בלילה הבחנתי כי נהגים מסמנים לי כי אני נוהגת עם אורות גבוהים, למרות שאני נוהגת עם אורות נמוכים רגילים.

היכן באיזור המרכז ניתן לבצע כיוון אורות?

האם ניתן לכוון את האורות ברכב באופן עצמאי?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

QUOTE=נהגת שודים]בעת נסיעה בלילה הבחנתי כי נהגים מסמנים לי כי אני נוהגת עם אורות גבוהים, למרות שאני נוהגת עם אורות נמוכים רגילים.

היכן באיזור המרכז ניתן לבצע כיוון אורות?

האם ניתן לכוון את האורות ברכב באופן עצמאי?

ל'בכל מכון רישוי ישמחו לכוון לך אורות תמורת תשלום סימלי. ניתן לכוון את האורות באופן עצמאי אך זה לא יהיה מדוייק וזאת כי במכוני רישוי/ חשמלאים יש מכשיר שבעזרתו מכוונים את האורות.

שמי לב שאם הרפלקטור שבור אז כיוון אורות לא יעזור ואז צריך להחליף את כל הפנס.

פורסם

בעקרון ניתן לכוון לבד (להגביה או להנמיך) - לרוב בעזרת מברג רגיל בלבד או התקן הברגה של היצרן. יש גם בהרבה דגמים כיוונון מתוך הרכב ויכול להיות ששיחקת איתו בטעות. אולם, לגבי גובה תקני יש צורך במכשיר מדידה לכיוון האורות שנמצא בכל מוסך ממוצע או כל חשמלאי.

מה סוג הרכב? - אם נדע, נוכל לעזור יותר.

אלון

פורסם

QUOTE=205cti]בעקרון ניתן לכוון לבד - לרוב בעזרת מברג רגיל בלבד או התקן הברגה של היצרן. יש גם בהרבה דגמים כיוונון מתוך הרכב ויכול להיות ששיחקת איתו בטעות.

מה סוג הרכב? - אם נדע, נוכל לעזור יותר.

אלוןהרכב הוא פיג'ו 306

רציתי לכוון את האורות לפני הטסט לרכב בשבוע הבא, להגיע מוכנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין צורך לכוון את האורות לפני הטסט כי בטסט יכוונו לך אותם בחינם, הם בכל מקרה בודקים אם האורות מכוונים ע"י המכשיר.

פורסם

בטסט לא מכוונים אורות, לפחות לא באף אחד מהמכונים בהם ביקרתי.

אם היא תגיע עם אורות לא מכוונים, היא תדרש בבדיקה חוזרת שעלותה היא כעלות כיוון האורות, ואולי אף מעט יותר.

אצל כל חשמלאי עם מכשור מתאים ניתן לכוון אורות, גם באוטודיפו ניתן לכוון אורות, בסביבות ה20 שקל.

פורסם

QUOTE=Superdror]בטסט לא מכוונים אורות, לפחות לא באף אחד מהמכונים בהם ביקרתי.

אם היא תגיע עם אורות לא מכוונים, היא תדרש בבדיקה חוזרת שעלותה היא כעלות כיוון האורות, ואולי אף מעט יותר.

אצל כל חשמלאי עם מכשור מתאים ניתן לכוון אורות, גם באוטודיפו ניתן לכוון אורות, בסביבות ה20 שקל.ממש מוזר.. בטסט קאר בתל חנן כיוונו לי אורות בחינם בשנה שעברה!

פורסם

ואם אתה בא בבוקר מוקדם ביומי שני יש בחור בשם יורה שמעביר אותך בג'סטה

מדובר על תל חנן .

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

QUOTE=114508534]

ואם אתה בא בבוקר מוקדם ביומי שני יש בחור בשם יורה שמעביר אותך בג'סטה

מדובר על תל חנן .

דן

בתל חנן המכון הוא "טסט קאר". אתה בטוח שאתה מתכוון למכון הזה? אם אני בא ביום שני בבוקר אין סיכוי שהוא מכשיל אותי על פסים זוהרים דהויים או לוחיות רישוי דהויות? (למרות שהם תקינות אבל יש תמיד את הגנבים שמכשלים על הדברים האלו).

בטירת כרמל אין סניף של "טסט קאר" אם אני לא טועה אלא יש שם את "טסט קל", "טכנו טסט" ו- "קומפיוטסט".

פורסם

אם את מאזור ת"א גשי לדינמומטר מאחורי היכל הספורט יד אליהו.

אני מעביר שם טסטים שנים - לא נתקלתי בהכשלה מכוונת על שטויות וגם מכוונים את האורות בחינם.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אם את מאזור ת"א גשי לדינמומטר מאחורי היכל הספורט יד אליהו.

אני מעביר שם טסטים שנים - לא נתקלתי בהכשלה מכוונת על שטויות וגם מכוונים את האורות בחינם.

טלפון של המקום יש לך במקרה?

שעות פעילות?

כל השנים העברתי את הרכב בפתח תקווה, אולי הפעם אני אסע ליד אליהו, מה שזה גם קרוב אלי .

ל'

פורסם

"דינמומטר", רח' החרוץ ליד היכל הספורט, טל' 03-5375233 ובבדיקת הרישוי אם האורות לא מכוונים אז הם יכוונו ללא תשלום. כמובן שאם יש תקלה כברגי כוון או תפסי פנס פגומים הם לא מתקנים.

שעות פעילות 07.30-16.00 ובשישי 07.30-13.00.

אם תתקלי באיזה בעיה בנושא כוון הפנסים פני לדוד (בוחן ראשי).

בברכה - רפי לין :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...