Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הלכתי לראות אתמול פריוס פלוס 01, שהראשון היה ליסינג פרטי ואצל השני זה רק חודש (אומר שהחליטו לקחת 2 רכבים קטנים לו ולאשתו, ההתרשמות שבן אדם לא משקר)  הרכב נראה סביר לפני בדיקה במכון (לפי בדיקה חובבנית שלי אין סימני ריתוך, ברגים לא פתחו, כריות במקום) אבל יש שם איזה חספוס שחור במוט  שבין הדלתות קרוב לגג (התמונה מצורפת, מעיכות קטנות למעלה כנראה מהגגון שהיה אצל הראשון) מהצד השני את החספוס.

וגם לכיוון הנהג בקצה הגג יש סימנים לא ברורים.

מה דעתכם?

7F372211-0E0D-41CF-BB5D-94B61A4E214E.jpeg

A1A61C61-473B-4B3B-BA6C-AE372FFAD592.jpeg

פורסם

קצת קשה לקבוע רק על סמך התמונות האלה אבל חשד גדול שהרכב הזה עבר תיקון בגג.

לדעתי בבדיקה יאמתו את זה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

תיקון של מה? זה יכול להיות רציני?

לפני 18 דקות, yuvk כתב:

נראה כמו תיקון לא מוקפד.

תיקון של מה? זה יכול להיות רציני?

לפני 29 דקות, asix כתב:

קצת קשה לקבוע רק על סמך התמונות האלה אבל חשד גדול שהרכב הזה עבר תיקון בגג.

לדעתי בבדיקה יאמתו את זה. 

יש מה ללכת? זה עולה כמה מאות שקלים

פורסם

אי אפשר לומר לפי תמונה. נראה לי כמו חומר פחחות ששוייף בצורה רשלנית. יכול להיות מעיכה קלה ויכול להיות הרבה מעבר.

:turn-l:
פורסם
לפני 34 דקות, Dzone כתב:

יש מה ללכת? זה עולה כמה מאות שקלים

תלוי כמה נדלקת על הרכב, כמה זמן אתה מחפש, מה הנתונים שלו. האם מבחינת הנתונים זה משהו שלא מוצאים כל יום או שיש כאלה בלי סוף בלוחות.

אישית הייתי מתרחק אבל כל אחד והחלטותיו.

פורסם
לפני 6 דקות, yuvk כתב:

אי אפשר לומר לפי תמונה. נראה לי כמו חומר פחחות ששוייף בצורה רשלנית. יכול להיות מעיכה קלה ויכול להיות הרבה מעבר.

תודה רבה

לפני 6 דקות, asix כתב:

תלוי כמה נדלקת על הרכב, כמה זמן אתה מחפש, מה הנתונים שלו. האם מבחינת הנתונים זה משהו שלא מוצאים כל יום או שיש כאלה בלי סוף בלוחות.

רגיל לחלוטין, אבל הבעיה שעוד 15 שראיתי ביד2 ממש לא נראים. כתבתי על זה פה אתמול ב״יעוץ ברכישת רכב״  ״בבקשה תעשו לי סדר בבחירת רכב 7 מקומות״

תודה על העזרה.

פורסם

תבקש דוח סליקה קודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 35 דקות, yulianx כתב:

תבקש דוח סליקה קודם.

אבל זה רק לעניין תביעות. אם חברת ליסינג תיקנה את זה לבד הדוח לא יתן הרבה.

פורסם

או שאולי זה קרה אצל הבעלים הנוכחי, תבקש אין מה להפסיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

או שאולי זה קרה אצל הבעלים הנוכחי, תבקש אין מה להפסיד.

גם נכון. אני אבקש.

הבעיה היא שכשהכל נראה טוב לפני הדו״ח הדו״ח מהווה בדיקה נוספת. אבל כשיש חשש אז כשהיו תביעות זה מרגיע את הFOMO אבל אם זה נקי זה לא מרגיע כלום.

פורסם

מכירה ע״י בעלים פרטי אחרי חודש בלבד גם מאד תמוהה. מקוה שתיחקרת אותו על הנקודה הזו.
ייתכן שיש סיבה לגיטימית, אבל מישהו שכ״כ לא יודע מה הצרכים שלו שבכלל לא סגור עם האם הוא צריך רכב אחד או שניים זה ביזארי עד שיוכח אחרת.

פורסם
בתאריך 19.4.2023 בשעה 08:52, asix כתב:

מסכים, לא ניראה טוב.

• תוכן חדש...